Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej hej.
Jak Ivi pięknie wyglada. Moiodzio!!!!!
NIe ma w zasadzie sladu po nieszczęściu jakie było jej udzaiałem.

Martuniu - tak sie coeesze Waszym szczęściem... A jaki Twój TZ ucieszony "z dzieckiem na ręku"

Posted

heheheheheh to zdjęcie mnie powaliło na kolana.. mamy chyba niezly HAPPY END;-)
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images21.fotosik.pl/156/752863b0cae3f483.jpg[/IMG][/URL]

Junior zawisnął w powietrzu:evil_lol: :evil_lol: :loveu:

Posted

Zobaczcie jak Ivi lubi towarzystwo.... Jaka jest zabawowa!!!

Przecież ona zachowuje sie jak szczeniak!!!!

Martuniu - ta radocha na jej pysku to Twoja i TZ zasługa - no i Gnomika!

Posted

Ślicznie wyglądają razem: cała czwóreczka! Ivichna szczęsliwa, zadowolona, bawi sie jak szczenior, język zwisa z zadowolenia!!!

To wspaniałe patrezć na jej metamorfozę!!

Posted

dzien dobry!
a ja to chciałam powiedziec ze ciocia [B]elainfo[/B] obiecala odwiedzic Ivunie w Wawie!
ciociu [B]elainfo[/B] zapraszamy i czekamy!
inne warszawskie cioteczki tez!

Posted

Uważaj, bo jak zaczna zjeżdzać wycieczki do Was to nie będziesz mogła sie od nas odgonić...
Ivuchna, może będę miała szansę cie wreszcie poznać!

Posted

[quote name='fox_india']dzien dobry!
a ja to chciałam powiedziec ze ciocia [B]elainfo[/B] obiecala odwiedzic Ivunie w Wawie!
ciociu [B]elainfo[/B] zapraszamy i czekamy!
inne warszawskie cioteczki tez![/quote]
Foxi ja naprawde z przyjemnoscia .. nawet moj TZ mnie sie pytał co z ta koleżanka od samolotów..:mad: tylko ,ze od przedwczoraj musiałam sie eksmitowac z Oskarem do Zielonki....i niewiem na jak długo..w sobote bede z oskarem w lecznicy na Bemowie.. moze udałoby sie zrobic zlot czarownic..Ale Oskarek miałby koleżanki.fiufiufiu. jego wzrostu nawet:evil_lol:

Posted

wczoraj Ivi chciala pogryzc Rome, piesu [B]Romenki[/B]. a przeciez Romcia ma juz tylko jedno oko.

dzis na porannym spacerze Ivi wziela w swoje szczeki glowe malego mieszanca. bylo troche straszno. pan nie awanturowal sie. pies byl przestraszony.

Ivi, poczatkowo bardzo lagodna do innych psow, teraz atakuje wszystkie bez wyjatku: labradory, mieszance, duze, male, srednie, po prostu wszystkie!!!

tak, Ivi chodzi na spacery bez kaganca. kaganiec nic tu nie zmieni. chodzi o to ze Ivula, sniegowa kula, bardzo brzydko sie zachowuje do innych piesu :mad:

Posted

[quote name='fox_india']
Ivi, poczatkowo bardzo lagodna do innych psow, teraz atakuje wszystkie bez wyjatku: labradory, mieszance, duze, male, srednie, po prostu wszystkie!!![/quote]

Nabrala pewnosci siebie! To, ze nie da sobie dmuchac w kasze, bylo juz widac u Joli....Nie na swoim terenie a ustawiala tubylcow :-)

Beata

Posted

Ale zachowanie Ivi wynika z tego że poczuła się pewnie?Faktem jest że wczoraj próbowała zaatakować Romke i nie wyglądało to na zabawę niestety:cool3: Ivi chyba wie że ma nareszcie swoje miejsce na Ziemi i swojego Pana.Panią którzy są na zawsze już jej.Kurcze na szczęście jest tak że Ivi chyba jedynego psa jakiego nie atakuje to Gnomka(Juniora) i mam nadzieje że nie zmieni jej się i z Juniorem?:razz: