bira Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Przepiękna parka. Iwi wyglada bombowo. Sierść jej błyszczy jak wypastowana, oczy wesołe i szczęśliwe. Cudna sunia. Quote
fox_india Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 czy cioteczki zapomnialy o Ivi? Ivi domaga sie towarzystwa cioteczek, haaalo! :lol: Quote
karusiap Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 o takiej panience nie da sie zapomniec!!:) Quote
basiagk Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Pamiętamy o Ivi!!!:loveu: Zdjęcia WSPANIAŁE!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
fox_india Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :grin: dzisiaj zlapalismy sie z Dzidkiem na tym ze rozmawiamy o tym jakie koopy robi Ivucha :grin: Quote
zasadzkas Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ja zawsze pytam TZ czy była kupa i jaka :p Quote
amikat Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Hej hej. Jak Ivi pięknie wyglada. Moiodzio!!!!! NIe ma w zasadzie sladu po nieszczęściu jakie było jej udzaiałem. Martuniu - tak sie coeesze Waszym szczęściem... A jaki Twój TZ ucieszony "z dzieckiem na ręku" Quote
BeataJ Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [SIZE=2]O tej czekoladce nie da się zapomnic! Czuje się wyrozniona, ze moglam Wasza cala czworke poznac:multi: Beata [/SIZE] Quote
elainfo Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 heheheheheh to zdjęcie mnie powaliło na kolana.. mamy chyba niezly HAPPY END;-) [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images21.fotosik.pl/156/752863b0cae3f483.jpg[/IMG][/URL] Junior zawisnął w powietrzu:evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
amikat Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Zobaczcie jak Ivi lubi towarzystwo.... Jaka jest zabawowa!!! Przecież ona zachowuje sie jak szczeniak!!!! Martuniu - ta radocha na jej pysku to Twoja i TZ zasługa - no i Gnomika! Quote
diana79 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 tyle szczęścia to ja chyba jeszcze na dogomanii nie widziałam :multi: :multi: :multi: Quote
fox_india Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 oj szczescia na dogo jest wiecej, polecam watek [B]Amikatkowej [/B]Sary :evil_lol: Quote
Tengusia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Po swiateczne buziaczki dla moich ulubiencow :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aisaK Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Ślicznie wyglądają razem: cała czwóreczka! Ivichna szczęsliwa, zadowolona, bawi sie jak szczenior, język zwisa z zadowolenia!!! To wspaniałe patrezć na jej metamorfozę!! Quote
fox_india Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 dzien dobry! a ja to chciałam powiedziec ze ciocia [B]elainfo[/B] obiecala odwiedzic Ivunie w Wawie! ciociu [B]elainfo[/B] zapraszamy i czekamy! inne warszawskie cioteczki tez! Quote
aisaK Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Uważaj, bo jak zaczna zjeżdzać wycieczki do Was to nie będziesz mogła sie od nas odgonić... Ivuchna, może będę miała szansę cie wreszcie poznać! Quote
fox_india Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ivi na pewno ucieszy sie z kazdych odwiedzin. chyba ze kogos ugryzie w tylek :evil_lol: Quote
elainfo Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='fox_india']dzien dobry! a ja to chciałam powiedziec ze ciocia [B]elainfo[/B] obiecala odwiedzic Ivunie w Wawie! ciociu [B]elainfo[/B] zapraszamy i czekamy! inne warszawskie cioteczki tez![/quote] Foxi ja naprawde z przyjemnoscia .. nawet moj TZ mnie sie pytał co z ta koleżanka od samolotów..:mad: tylko ,ze od przedwczoraj musiałam sie eksmitowac z Oskarem do Zielonki....i niewiem na jak długo..w sobote bede z oskarem w lecznicy na Bemowie.. moze udałoby sie zrobic zlot czarownic..Ale Oskarek miałby koleżanki.fiufiufiu. jego wzrostu nawet:evil_lol: Quote
fox_india Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 jak bedziesz w lecznicy podeslij zetesemesa albo dryndnij :p Quote
fox_india Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 o kurde ale ja w sobote na 90% jade polatac do Radomia ale zadzwon mimo to. jak nie obgadamy inny termin :p Quote
fox_india Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 wczoraj Ivi chciala pogryzc Rome, piesu [B]Romenki[/B]. a przeciez Romcia ma juz tylko jedno oko. dzis na porannym spacerze Ivi wziela w swoje szczeki glowe malego mieszanca. bylo troche straszno. pan nie awanturowal sie. pies byl przestraszony. Ivi, poczatkowo bardzo lagodna do innych psow, teraz atakuje wszystkie bez wyjatku: labradory, mieszance, duze, male, srednie, po prostu wszystkie!!! tak, Ivi chodzi na spacery bez kaganca. kaganiec nic tu nie zmieni. chodzi o to ze Ivula, sniegowa kula, bardzo brzydko sie zachowuje do innych piesu :mad: Quote
BeataJ Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='fox_india'] Ivi, poczatkowo bardzo lagodna do innych psow, teraz atakuje wszystkie bez wyjatku: labradory, mieszance, duze, male, srednie, po prostu wszystkie!!![/quote] Nabrala pewnosci siebie! To, ze nie da sobie dmuchac w kasze, bylo juz widac u Joli....Nie na swoim terenie a ustawiala tubylcow :-) Beata Quote
andzia69 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Oj Ivi niedobra :mad: Tak - poczuła się pewniej i broni swojej panci przed innymi zwierzami!!! Quote
romenka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ale zachowanie Ivi wynika z tego że poczuła się pewnie?Faktem jest że wczoraj próbowała zaatakować Romke i nie wyglądało to na zabawę niestety:cool3: Ivi chyba wie że ma nareszcie swoje miejsce na Ziemi i swojego Pana.Panią którzy są na zawsze już jej.Kurcze na szczęście jest tak że Ivi chyba jedynego psa jakiego nie atakuje to Gnomka(Juniora) i mam nadzieje że nie zmieni jej się i z Juniorem?:razz: Quote
Recommended Posts