sahara Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 LALUNA napisał(a):Sahara ale jak ty mi ją na blondi przefarbujesz :mad: Opcja RAdom wyszła bo Pan Maciek na rozjazdach i w Radomiu ma wykład na jakiejś uczelni, bo on chemik. Tylko nie wiem kiedy kolejny raz bedzie w RAdomiu. Wiec opcja transportowa na CITO do Radomia do soboty popołudniem. Jak mi Sahara przetrzyma do wieczorka soboty to chociażby dzisiaj albo jutro No przecież napisałam, że czarna :cool3: A po za tym mogłybyśmy ja przyjąć do klubu blondynek :eviltong: Dowiedz sie dokładnie kiedy P Maciek bywa w Radomiu. Jeżeli nie znajdziemy transportu na juz, to wezmę ja do siebie na dłużej. Dopóki nie przyjedzie do Radomia. Mam co prawda zakaz tymczasów, ale to chodzi o psy bez właściciela. Mam nadzieje, że opcja "hotelowa" przejdzie. :cool3: Jeżeli ktos mógłby jutro dowieść ja do W-wy to może załatwiłabym transport do Radomia. Jest to ostatecznośc i wolałabym jej nie wykorzystywać. Jeżeli byłby transport dzisiaj to tez może byc :p Quote
LALUNA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No przecież napisałam, że czarna :cool3: Moze tylko dla zmyłki tak napisałaś:razz: A po za tym mogłybyśmy ja przyjąć do klubu blondynek :eviltong: Blondynek mówisz :roll: , a potrzebna nam konkurencja?:cool3: Dowiedz sie dokładnie kiedy P Maciek bywa w Radomiu. Dobra wywiem sie jak nic nie załatwimy. A tymczasem, transport gdziekolwiek z Ostródy w dół. No przeciez mówili ze zima idzie, nie pozwólmy aby Pola tam kwitła w klatce. Czy ktos sie ulituje nad Polą ?:razz: Quote
gamoń Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Qurcze Patch75 ma zawaloną skrzynkę a nie wiem kiedy wejdzie na dogo. Ma ktoś na nią namiary telefoniczne??? Quote
LALUNA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='gamoń']Qurcze Patch75 ma zawaloną skrzynkę a nie wiem kiedy wejdzie na dogo. Ma ktoś na nią namiary telefoniczne??? Masz jeszcze troche czasu bo Patch jedzie za tydzień jezdze co dwa tygodnie i nastepnym razem jade za tydzien:shake: jesli to cos wam ulatwi, to zaden problem, za tydzien chetnie ja zabiore, bo moj pociag pzrejezdza przez Ostrode, wiec mozna ja przekazac dopociagu w Ostrodzie, nie tzrebabybylo specjalnie wiezcdo Olsztyna Quote
AniaB Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 słuchajcie - weszłam na pierwszą strone wątku transportowego - tam są podane stałe mozliwosci transportu znalazłam kilka osób np. okolice Warszawy, Warszawa - Lódz, Warszawa - Lublin, Warszawa - Mragowo - w weekendy - tanitka. Mikołajki pomorskie - Kwidzyn - Grudziadz - Bydgoszcz - w okolice Piły , czasem Poznań - dla nieduzego psa, tolerującego dzieci - ipsi okolice Warszawy, Warszawa - Biala Podlaska - w weekendy - afera. Quote
AniaB Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 ja myślałam o kimś kto mógłby ewentualnie na trasie jakos przejać sunie a np. mrągowo to ten kierunek... jakby sunie zweźć bardziej w dół - np do warszawy, to na pewno łatwiej byłoby o transport do radomia... a przeciez będac 20 km od ostródy, łatwiej zjechac (lub przejechac) te 20 km niz jechać extra 300... Quote
LALUNA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Dobra to plan A do Radomia do soboty i potem plan B po sobocie gdzie można ja podrzucic z Ostródy? Quote
LALUNA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Pilnie transporcik dla naszej małej Poli Quote
Matusz Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 nom, właśnie, potrzebny transport !! dla naszej pieknej Poli Laluna dzwoniłas do kierowniczki schronu ?? :D Quote
LALUNA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Laluna dzwoniłas do kierowniczki schronu ?? :-D JA nie, ale Aga miała zadzwonić ;) A Wy tam na miejscu nie macie kogos kto by mógł Pole dostarczyc do Radomia? Jakis zaprzyjaźniony konduktor:razz: Quote
patch75 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ostatnio wiozlam pieska do warszawy, skadnowy wlasciciel wiozl go do domu tez do radomia, mozna tez tak zrobic, ale do warszqwy, a potem ktos do radomia, ale jak powiedzialam za tydzien Quote
sahara Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Cały problem w tym, że my w sobote w nocy jedziemy do Wrocławia. Pózniej moge ją odebrać i dać Dt bo Pan Maciek bywa w Radomiu i sam ja może ode mnie zabrać. Nie wiem tylko czy oni dadzą radę tak długo czekac na Polę ;) :p Quote
LALUNA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Patch a Ty gdzie mozesz ja dowiesć? Do Warszawy? Quote
LALUNA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Nie wiem tylko czy oni dadzą radę tak długo czekac na Polę ;-) :p No właśnie nie dadza a i to bez sensu byłoby aby Pola musiała na nowo przezywać rozstania. A Pan Maciek dopiero będzie w Radomiu za miesiac. Quote
sahara Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Może przez miesiąc jakoś by wytrzymali?:cool3: Wiem, że codziennie jeździ autobus pospieszny z Olsztyna przez Radom do Zakopanego. Może dałoby radę znaleźć kogos kto by się nią zaopiekował po drodze? Czy Pan Maciek nie zasponsorował by biletu? W druga stronę też jest połączenie. Musiałabym sprawdzic gdzie się mijają. No i chyba lepiej u mnie przez miesiąc niz w schronisku?:mad: Quote
LALUNA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No i chyba lepiej u mnie przez miesiąc niz w schronisku?:mad: To zależy, czy po miesiacu oddasz bez walki :evil_lol: Quote
sahara Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Jeżeli dobrze zrozumiałam to ten z Olsztyna jest o 11.30 a do Olsztyna odjeżdża o 12.50. Tylko czy ktos podją by sie jechać z nia autobusem? Quote
sahara Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Z Ostródy do Olsztyna jest 37km. Rozważcie taką możliwość. Ja musze niestety znikać. Bedę jutro. Quote
LALUNA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Tylko czy ktos podją by sie jechać z nia autobusem? No właśnie, kto ma siłę przebicia. Nie macie tam jakiejść blondynki? Moze byc farbowana:razz: Quote
sahara Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 LALUNA napisał(a):To zależy, czy po miesiacu oddasz bez walki :evil_lol: No właśnie, ale ja jestem odpowiedzialna osoba. Najwyżej bedziemy płakać przez następny miesiąc :evil_lol: Quote
LALUNA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No właśnie, ale ja jestem odpowiedzialna osoba. Najwyżej bedziemy płakać przez następny miesiąc :evil_lol: Ale zdjęcia bedziemy Ci słac.:loveu: Ostróda, nie macie tam jakiegoś zaprzyjaźnionego tubylca co by jechał w jakaś stronę Polski zachodniej?:cool3: Quote
Matusz Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 LALUNA napisał(a):Ale zdjęcia bedziemy Ci słac.:loveu: Ostróda, nie macie tam jakiegoś zaprzyjaźnionego tubylca co by jechał w jakaś stronę Polski zachodniej?:cool3: kurcze, widzę, że problem z tym transportem mamy !! Laluna dzwoniłas do kierowniczki ?? i co ? Quote
LALUNA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Laluna dzwoniłas do kierowniczki ?? i co ? Ja nie dzwoniłam. Do Agi się dodzwoniłam i ona miała już rozmawiac z kierowniczką. Aga napewno dzwoniła, prawda Aga? :razz: Transporcik potrzebny, mamy tylko dwa dni, na najlepszą opcje coby dziewczynkę bez przestojów przerzucić. Quote
Matusz Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 LALUNA napisał(a):Ja nie dzwoniłam. Do Agi się dodzwoniłam i ona miała już rozmawiac z kierowniczką. Aga napewno dzwoniła, prawda Aga? :razz: Transporcik potrzebny, mamy tylko dwa dni, na najlepszą opcje coby dziewczynkę bez przestojów przerzucić. Aha, rozumiem !! 3mam kciuki żeby z tym transportem się udało !:cool2::thumbs::kciuki: Quote
Recommended Posts