Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LALUNA napisał(a):
Sahara ale jak ty mi ją na blondi przefarbujesz :mad:

Opcja RAdom wyszła bo Pan Maciek na rozjazdach i w Radomiu ma wykład na jakiejś uczelni, bo on chemik. Tylko nie wiem kiedy kolejny raz bedzie w RAdomiu. Wiec opcja transportowa na CITO do Radomia do soboty popołudniem.
Jak mi Sahara przetrzyma do wieczorka soboty to chociażby dzisiaj albo jutro

No przecież napisałam, że czarna :cool3: A po za tym mogłybyśmy ja przyjąć do klubu blondynek :eviltong:
Dowiedz sie dokładnie kiedy P Maciek bywa w Radomiu. Jeżeli nie znajdziemy transportu na juz, to wezmę ja do siebie na dłużej. Dopóki nie przyjedzie do Radomia. Mam co prawda zakaz tymczasów, ale to chodzi o psy bez właściciela. Mam nadzieje, że opcja "hotelowa" przejdzie. :cool3:
Jeżeli ktos mógłby jutro dowieść ja do W-wy to może załatwiłabym transport do Radomia. Jest to ostatecznośc i wolałabym jej nie wykorzystywać.
Jeżeli byłby transport dzisiaj to tez może byc :p

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No przecież napisałam, że czarna :cool3:

Moze tylko dla zmyłki tak napisałaś:razz:
A po za tym mogłybyśmy ja przyjąć do klubu blondynek :eviltong:

Blondynek mówisz :roll: , a potrzebna nam konkurencja?:cool3:

Dowiedz sie dokładnie kiedy P Maciek bywa w Radomiu.

Dobra wywiem sie jak nic nie załatwimy.

A tymczasem, transport gdziekolwiek z Ostródy w dół.
No przeciez mówili ze zima idzie, nie pozwólmy aby Pola tam kwitła w klatce. Czy ktos sie ulituje nad Polą ?:razz:

Posted

[quote name='gamoń']Qurcze Patch75 ma zawaloną skrzynkę a nie wiem kiedy wejdzie na dogo.
Ma ktoś na nią namiary telefoniczne???
Masz jeszcze troche czasu bo Patch jedzie za tydzień

jezdze co dwa tygodnie i nastepnym razem jade za tydzien:shake: jesli to cos wam ulatwi, to zaden problem, za tydzien chetnie ja zabiore, bo moj pociag pzrejezdza przez Ostrode, wiec mozna ja przekazac dopociagu w Ostrodzie, nie tzrebabybylo specjalnie wiezcdo Olsztyna

Posted

słuchajcie - weszłam na pierwszą strone wątku transportowego - tam są podane stałe mozliwosci transportu
znalazłam kilka osób
np.
okolice Warszawy, Warszawa - Lódz, Warszawa - Lublin, Warszawa - Mragowo - w weekendy - tanitka.

Mikołajki pomorskie - Kwidzyn - Grudziadz - Bydgoszcz - w okolice Piły , czasem Poznań - dla nieduzego psa, tolerującego dzieci - ipsi

okolice Warszawy, Warszawa - Biala Podlaska - w weekendy - afera.

Posted

ja myślałam o kimś kto mógłby ewentualnie na trasie jakos przejać sunie
a np. mrągowo to ten kierunek...
jakby sunie zweźć bardziej w dół - np do warszawy, to na pewno łatwiej byłoby o transport do radomia...
a przeciez będac 20 km od ostródy, łatwiej zjechac (lub przejechac) te 20 km niz jechać extra 300...

Posted

Laluna dzwoniłas do kierowniczki schronu ?? :-D

JA nie, ale Aga miała zadzwonić ;)

A Wy tam na miejscu nie macie kogos kto by mógł Pole dostarczyc do Radomia? Jakis zaprzyjaźniony konduktor:razz:

Posted

ostatnio wiozlam pieska do warszawy, skadnowy wlasciciel wiozl go do domu tez do radomia, mozna tez tak zrobic, ale do warszqwy, a potem ktos do radomia, ale jak powiedzialam za tydzien

Posted

Cały problem w tym, że my w sobote w nocy jedziemy do Wrocławia.
Pózniej moge ją odebrać i dać Dt bo Pan Maciek bywa w Radomiu i sam ja może ode mnie zabrać.
Nie wiem tylko czy oni dadzą radę tak długo czekac na Polę ;) :p

Posted

Nie wiem tylko czy oni dadzą radę tak długo czekac na Polę ;-) :p

No właśnie nie dadza a i to bez sensu byłoby aby Pola musiała na nowo przezywać rozstania.
A Pan Maciek dopiero będzie w Radomiu za miesiac.

Posted

Może przez miesiąc jakoś by wytrzymali?:cool3:
Wiem, że codziennie jeździ autobus pospieszny z Olsztyna przez Radom do Zakopanego.
Może dałoby radę znaleźć kogos kto by się nią zaopiekował po drodze?
Czy Pan Maciek nie zasponsorował by biletu?
W druga stronę też jest połączenie. Musiałabym sprawdzic gdzie się mijają.
No i chyba lepiej u mnie przez miesiąc niz w schronisku?:mad:

Posted

LALUNA napisał(a):
To zależy, czy po miesiacu oddasz bez walki :evil_lol:

No właśnie, ale ja jestem odpowiedzialna osoba. Najwyżej bedziemy płakać przez następny miesiąc :evil_lol:

Posted

No właśnie, ale ja jestem odpowiedzialna osoba. Najwyżej bedziemy płakać przez następny miesiąc :evil_lol:

Ale zdjęcia bedziemy Ci słac.:loveu:

Ostróda, nie macie tam jakiegoś zaprzyjaźnionego tubylca co by jechał w jakaś stronę Polski zachodniej?:cool3:

Posted

LALUNA napisał(a):
Ale zdjęcia bedziemy Ci słac.:loveu:

Ostróda, nie macie tam jakiegoś zaprzyjaźnionego tubylca co by jechał w jakaś stronę Polski zachodniej?:cool3:

kurcze, widzę, że problem z tym transportem mamy !!

Laluna dzwoniłas do kierowniczki ?? i co ?

Posted

Laluna dzwoniłas do kierowniczki ?? i co ?

Ja nie dzwoniłam. Do Agi się dodzwoniłam i ona miała już rozmawiac z kierowniczką.
Aga napewno dzwoniła, prawda Aga? :razz:

Transporcik potrzebny, mamy tylko dwa dni, na najlepszą opcje coby dziewczynkę bez przestojów przerzucić.

Posted

LALUNA napisał(a):
Ja nie dzwoniłam. Do Agi się dodzwoniłam i ona miała już rozmawiac z kierowniczką.
Aga napewno dzwoniła, prawda Aga? :razz:

Transporcik potrzebny, mamy tylko dwa dni, na najlepszą opcje coby dziewczynkę bez przestojów przerzucić.

Aha, rozumiem !! 3mam kciuki żeby z tym transportem się udało !:cool2::thumbs::kciuki: