Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiecie co ja nie wiem jak ja oddam tego czorcika Panu Maćkowi, bez walki :placz: ,
moze go bedę mogła od niego pożyczać na zawody, jak gdzies nie bedzie mógł jechac:evil_lol:
Dobra nie róbcie juz jej wiecej zdjec, bo jeszcze mi taka Patch, albo Czarna Anda sie za bardzo napatrzy i nie odda Polki:razz:
A pomiziać ja tam odemnie i powiedzieć zeby pakowała manataki i zegnała sie ze wszystkimi w Ostródzie.
Kartki będziemy na swieta przysyłać:lol:

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='LALUNA']

Wiecie co ja nie wiem jak ja oddam tego czorcika Panu Maćkowi, bez walki :placz: ,
moze go bedę mogła od niego pożyczać na zawody, jak gdzies nie bedzie mógł jechac:evil_lol:
Dobra nie róbcie juz jej wiecej zdjec, bo jeszcze mi taka Patch, albo Czarna Anda sie za bardzo napatrzy i nie odda Polki:razz:
A pomiziać ja tam odemnie i powiedzieć zeby pakowała manataki i zegnała sie ze wszystkimi w Ostródzie.
Kartki będziemy na swieta przysyłać:lol:

powiemy, powiemy, że juz się szykowała ;):)

Posted

A Pan MAciek chyba cos czuje moje "niecne zamiary" względem niego, bo jak mu napisałam ze jednak sie uda Polę dotransportować do Wrocka i nie bedzie musiała jechac na drugi koniec Polski to mi napisał takiego smsm:

"Pozwól mi Polę przynajmniej zabrać z dworca lub z innego miejsca we Wrocławiu."

Chyba nie ma do mnie zaufania :hmmmm: , no przeca ja bardzo wiarygodna jestem :p :lmaa:

Posted

A ja juz naszykowałam szamponik i odżywkę. Mycha zgodziła sie pozyczyć na podróż swój polarowy kombinezonik żeby koleżanka nie zmarzła.
A Laluna nic tylko myśli jak Polę zagarnąć dla siebie :mad:

Posted

sahara napisał(a):
A ja juz naszykowałam szamponik i odżywkę. Mycha zgodziła sie pozyczyć na podróż swój polarowy kombinezonik żeby koleżanka nie zmarzła.
A Laluna nic tylko myśli jak Polę zagarnąć dla siebie :mad:

No cóż, niestety droga dedukcji zostałaś główną podejrzaną.
Patch została przeswietlona i niemoze mieć niecnych zamiarów ( nie tym razem :evil_lol: ) bo od razu ma zajęcia które wykluczaja porwanie Poli, Czarna Anda odkad ja znam gustuje w owczarkach niemieckich i ma ich na tym czasie chyba z 6, wiec nie będzie mieć zakusów na małe kudłate co nie wygląda nawet na mini owczarka.
Tylko Ty zostałas jako pasjonat małych, kudłatych, do czesania, wymagjacych szampów, odzywek i kubraczków:razz:
A jak będzie u P. Maćka to przynajmniej będa mogła ja pomizać dwa razy w tygodniu albo czesciej bo i mieszkam trzy ulice dalej od Pana Maćka.:eviltong:

Posted

LALUNA napisał(a):
wiec nie będzie mieć zakusów na małe kudłate co nie wygląda nawet na mini owczarka.

jak to nie wyglada nia mini owczarka..???:mad:
toż to mini Polski Owczarek Nizinny:eviltong:

Posted

jak to nie wyglada nia mini owczarka..???:mad:
toż to mini Polski Owczarek Nizinny:eviltong:

To sie nie liczy, dla owczarkarzy ale tych niemieckich, inne owczarki to nie owczarki. Muszą byc niemieckie jak w czterech pancernych:evil_lol:

Posted

czyli rozumiem że jedzie z Patch w przyszłym tygodniu?
Masz szczęście , bo o 4 rano zapukalibysmy do Twoich drzwi żebys ja sobie wzięła :evil_lol:
A tak nie bedziesz jej miała :eviltong:

Posted

słuchajcie dziewczyny - bo tam w ostródzie są jeszcze takie podobne kudłaczki..
tylko płci męskiej
no i jest mix pudelka tajson

moze ktoś jeszcze byłby chetny natakie cudenka..?:loveu:

Posted

Masz szczęście , bo o 4 rano zapukalibysmy do Twoich drzwi żebys ja sobie wzięła :evil_lol:
A tak nie bedziesz jej miała :eviltong:

Przynajmniej na trening bym poszła szybciej, bo u mnie niedziela trenujaca.
Ale jak się znajdzie transporcik do RAdomia to wcale sie nie zmartwie aby Pola byłaby szybciej we Wrocławiu:loveu:

Aga a napisz cos wiecej o tej z piłeczką to ja umieszcze na swoim forum.
Warunki znasz: wymiar w kłębie podany :eviltong:
No i cos wiecej o dziewczynce.
Sorry chłopaki, mój klub to taki bardziej feministyczny. Wszyscy wola suczki, a jak sie jakis facet trafi to kiepsko kończy - bezjajecznie:evil_lol:
A w ostatniej Kobiecie i życie pisało ze testosteron niszczy intelekt, no wiec to jest olbrzymi argument za kastracją:diabloti:

Posted

tylko, ze sunia z piłeczka chyba na razie nie ma zrzeczenia
wiec jej sytuacja prawna jest niejasna
no i gdyby trafił sie chetny to pewnie i tak nie mogłaby być wydana na razie:-(

Posted

tylko, ze sunia z piłeczka chyba na razie nie ma zrzeczenia
wiec jej sytuacja prawna jest niejasna
no i gdyby trafił sie chetny to pewnie i tak nie mogłaby być wydana na razie:-(

Ale ogłosic juz można, zobacz ile czasu Pola szukała domku.

A mozecie cos wiecej powiedziec o Polce, ile czasu jest w schronie, jak dosłżo do zabrania z domku ?

Posted

To może pomyslec o wyszukiwaniu psów w schronach pod agility?:p Laluna ma szczęsliwa rękę. W Radomiu widziałam ostatnio kilka interesujących kudłaczy :cool1:
Laluna, jak chcesz to mogę na kawę o 4 przyjechać:eviltong:

Posted

LALUNA napisał(a):
No i co tu tak cicho:razz: Matusz naostrzyłeś nożyczki?:cool3:

nożyczki są w schronisku :D Naostrzone :D

Kto mi zrobi ładny banerek ??? Jeśli ktoś chętny to proszę na PW Bo ja nie mam zdolności, plisss !!

Posted

Ja mogę wziąć swoje fryzjerskie nożyczki....:eviltong::eviltong:

Proszę ile chetnych, to teraz chyba nie jeden kudłacz Ostródzki bedzie zagrożony:evil_lol: .
Nie sadzę aby transporcik się znalazł do jutra do Radomia. Wiec moze zmienić na Potrzebny transport Warszawa - Wrocław od 3 marca.