LALUNA Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Wiecie co ja nie wiem jak ja oddam tego czorcika Panu Maćkowi, bez walki :placz: , moze go bedę mogła od niego pożyczać na zawody, jak gdzies nie bedzie mógł jechac:evil_lol: Dobra nie róbcie juz jej wiecej zdjec, bo jeszcze mi taka Patch, albo Czarna Anda sie za bardzo napatrzy i nie odda Polki:razz: A pomiziać ja tam odemnie i powiedzieć zeby pakowała manataki i zegnała sie ze wszystkimi w Ostródzie. Kartki będziemy na swieta przysyłać:lol: Quote
LALUNA Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No i nie kąpać bo zima wraca, tylko kołtuniki najwieksze przyciać:cool3: Quote
Matusz Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='LALUNA'] Wiecie co ja nie wiem jak ja oddam tego czorcika Panu Maćkowi, bez walki :placz: , moze go bedę mogła od niego pożyczać na zawody, jak gdzies nie bedzie mógł jechac:evil_lol: Dobra nie róbcie juz jej wiecej zdjec, bo jeszcze mi taka Patch, albo Czarna Anda sie za bardzo napatrzy i nie odda Polki:razz: A pomiziać ja tam odemnie i powiedzieć zeby pakowała manataki i zegnała sie ze wszystkimi w Ostródzie. Kartki będziemy na swieta przysyłać:lol: powiemy, powiemy, że juz się szykowała ;):) Quote
LALUNA Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 A Pan MAciek chyba cos czuje moje "niecne zamiary" względem niego, bo jak mu napisałam ze jednak sie uda Polę dotransportować do Wrocka i nie bedzie musiała jechac na drugi koniec Polski to mi napisał takiego smsm: "Pozwól mi Polę przynajmniej zabrać z dworca lub z innego miejsca we Wrocławiu." Chyba nie ma do mnie zaufania :hmmmm: , no przeca ja bardzo wiarygodna jestem :p :lmaa: Quote
sahara Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Akurat wiarygodna, Specjalnie kombinujesz inny tarnsport żeby Pola u mnie za długo nie była :angryy: Quote
LALUNA Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Akurat wiarygodna, Specjalnie kombinujesz inny tarnsport żeby Pola u mnie za długo nie była :angryy: Jak to mówią "Strzeżonego .... :p Quote
sahara Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 A ja juz naszykowałam szamponik i odżywkę. Mycha zgodziła sie pozyczyć na podróż swój polarowy kombinezonik żeby koleżanka nie zmarzła. A Laluna nic tylko myśli jak Polę zagarnąć dla siebie :mad: Quote
LALUNA Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 sahara napisał(a):A ja juz naszykowałam szamponik i odżywkę. Mycha zgodziła sie pozyczyć na podróż swój polarowy kombinezonik żeby koleżanka nie zmarzła. A Laluna nic tylko myśli jak Polę zagarnąć dla siebie :mad: No cóż, niestety droga dedukcji zostałaś główną podejrzaną. Patch została przeswietlona i niemoze mieć niecnych zamiarów ( nie tym razem :evil_lol: ) bo od razu ma zajęcia które wykluczaja porwanie Poli, Czarna Anda odkad ja znam gustuje w owczarkach niemieckich i ma ich na tym czasie chyba z 6, wiec nie będzie mieć zakusów na małe kudłate co nie wygląda nawet na mini owczarka. Tylko Ty zostałas jako pasjonat małych, kudłatych, do czesania, wymagjacych szampów, odzywek i kubraczków:razz: A jak będzie u P. Maćka to przynajmniej będa mogła ja pomizać dwa razy w tygodniu albo czesciej bo i mieszkam trzy ulice dalej od Pana Maćka.:eviltong: Quote
AniaB Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 LALUNA napisał(a): wiec nie będzie mieć zakusów na małe kudłate co nie wygląda nawet na mini owczarka. jak to nie wyglada nia mini owczarka..???:mad: toż to mini Polski Owczarek Nizinny:eviltong: Quote
LALUNA Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 jak to nie wyglada nia mini owczarka..???:mad: toż to mini Polski Owczarek Nizinny:eviltong: To sie nie liczy, dla owczarkarzy ale tych niemieckich, inne owczarki to nie owczarki. Muszą byc niemieckie jak w czterech pancernych:evil_lol: Quote
sahara Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 czyli rozumiem że jedzie z Patch w przyszłym tygodniu? Masz szczęście , bo o 4 rano zapukalibysmy do Twoich drzwi żebys ja sobie wzięła :evil_lol: A tak nie bedziesz jej miała :eviltong: Quote
AniaB Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 słuchajcie dziewczyny - bo tam w ostródzie są jeszcze takie podobne kudłaczki.. tylko płci męskiej no i jest mix pudelka tajson moze ktoś jeszcze byłby chetny natakie cudenka..?:loveu: Quote
AniaB Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Taki Garry na przykład.. Czyż to nie Polka bis ..?:loveu: tu jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38997 Quote
LALUNA Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Masz szczęście , bo o 4 rano zapukalibysmy do Twoich drzwi żebys ja sobie wzięła :evil_lol: A tak nie bedziesz jej miała :eviltong: Przynajmniej na trening bym poszła szybciej, bo u mnie niedziela trenujaca. Ale jak się znajdzie transporcik do RAdomia to wcale sie nie zmartwie aby Pola byłaby szybciej we Wrocławiu:loveu: Aga a napisz cos wiecej o tej z piłeczką to ja umieszcze na swoim forum. Warunki znasz: wymiar w kłębie podany :eviltong: No i cos wiecej o dziewczynce. Sorry chłopaki, mój klub to taki bardziej feministyczny. Wszyscy wola suczki, a jak sie jakis facet trafi to kiepsko kończy - bezjajecznie:evil_lol: A w ostatniej Kobiecie i życie pisało ze testosteron niszczy intelekt, no wiec to jest olbrzymi argument za kastracją:diabloti: Quote
AniaB Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 tylko, ze sunia z piłeczka chyba na razie nie ma zrzeczenia wiec jej sytuacja prawna jest niejasna no i gdyby trafił sie chetny to pewnie i tak nie mogłaby być wydana na razie:-( Quote
LALUNA Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 tylko, ze sunia z piłeczka chyba na razie nie ma zrzeczenia wiec jej sytuacja prawna jest niejasna no i gdyby trafił sie chetny to pewnie i tak nie mogłaby być wydana na razie:-( Ale ogłosic juz można, zobacz ile czasu Pola szukała domku. A mozecie cos wiecej powiedziec o Polce, ile czasu jest w schronie, jak dosłżo do zabrania z domku ? Quote
sahara Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 To może pomyslec o wyszukiwaniu psów w schronach pod agility?:p Laluna ma szczęsliwa rękę. W Radomiu widziałam ostatnio kilka interesujących kudłaczy :cool1: Laluna, jak chcesz to mogę na kawę o 4 przyjechać:eviltong: Quote
LALUNA Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 W Radomiu widziałam ostatnio kilka interesujących kudłaczy :cool1: Laluna, jak chcesz to mogę na kawę o 4 przyjechać:eviltong: 6.30 moze byc? To i tak środek nocy:cool3: A co do kudłaczy to ja juz mam jeszcze jedna opd opieka i dopóki nie wydam 0 kudłaczy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3589846#post3589846 Quote
sahara Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='LALUNA']6.30 moze byc? To i tak środek nocy:cool3: A co do kudłaczy to ja juz mam jeszcze jedna opd opieka i dopóki nie wydam 0 kudłaczy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3589846#post3589846 O 6.30 to ja juz pracować będę :placz: Quote
LALUNA Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No i co tu tak cicho:razz: Matusz naostrzyłeś nożyczki?:cool3: Quote
Matusz Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 LALUNA napisał(a):No i co tu tak cicho:razz: Matusz naostrzyłeś nożyczki?:cool3: nożyczki są w schronisku :D Naostrzone :D Kto mi zrobi ładny banerek ??? Jeśli ktoś chętny to proszę na PW Bo ja nie mam zdolności, plisss !! Quote
LALUNA Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Tylko wiesz nie za dużo obcinaj, cobyśmy też mieli zabawę, tylko te największe tnij nie do rozczesania. O Banerek poprosiłam Rybcie. Zrobiła mi w ciągu 15 minut. Popros, napewno nie odmówi. http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=10406 Quote
neverend Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Matusz a uda nam się wyciągnąć małą??? Ja mogę wziąć swoje fryzjerskie nożyczki....:eviltong::eviltong: Quote
LALUNA Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ja mogę wziąć swoje fryzjerskie nożyczki....:eviltong::eviltong: Proszę ile chetnych, to teraz chyba nie jeden kudłacz Ostródzki bedzie zagrożony:evil_lol: . Nie sadzę aby transporcik się znalazł do jutra do Radomia. Wiec moze zmienić na Potrzebny transport Warszawa - Wrocław od 3 marca. Quote
Recommended Posts