ania90 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Witamy sie u Zabci :) my sie wczasujemy :D Quote
phase Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='Błyskotka']Witam :) Urocza staruszka :) Jak z jej zdrowiem w tym wieku ? A na avatarku to kto ?[/QUOTE] Zdrówko jako tako dobrze, gdyby nie padały łapki. :roll: Ale to już po wypadku (quadzie) tak zostało. A w avatarku to schroniskowy psiak (już adoptowany.:)) Nie mam Żabci w avatarku, bo nie wiem, które zdjęcie miałabym wybrać no i pewnie co chwil, bym je zmieniała. :lol: [quote name='Ty$ka']Cześć :) Żabcia jest słodziuchna :loveu: [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-E0DWKZmQM6o/UEhXnwK6P8I/AAAAAAAACWU/_wPVuhW8i-Y/s640/DSCF4717.JPG[/URL] jaka pieszczocha :loveu:[/QUOTE] Hello. :) Przekażę. :D [quote name='ania90']Witamy sie u Zabci :) my sie wczasujemy :D[/QUOTE] Witajcie. :) Zazdraszczam. :eviltong: My chyba dopiero nad morze 21.09 ale to i tak tylko na weekend. A gdzie dokładnie jesteście? Quote
łamAga Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [quote name='Ty$ka']Ooo... pierwszy raz słyszę o takiej książce ;) Podobno fajne tomy są książki "Lewa ręka Boga" - jakaś fantasy, ale jeszcze nie miałam okazji jej dorwać ;)[/QUOTE] "Chlopies" to ksiazka o chłopcu mieszkającym w Moskwie , zostaje porzucony przez matke i wychowuje sie z "mamoczka" psia mama i jej potomstwem , bardzo fajna chwytajaca za serce ksiazka az mnie ciarki przechodza jak sobie przypominam przez co ten malutki bo chyba 4 letni (o ile dobrze pamietam ) chłopiec przeszedł :roll: na prawde polecam przeczytac tą książke ;) a o tej ksiazce pierwsze słysze , za fantasy nie przepadam ale moze by mi sie spodobała ;) Żabcia :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
phase Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='dOgLoV'] Żabcia :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Srabcia. :evil_lol: Fajna musi być ta książka, aż chce się w sumie ją przeczytać. :) Babciunia się jakoś trzyma, ale ciężko, oj ciężko... Ale za to jeszcze przyjechała do nas ciocia , która na weselu złamała rękę. :) Quote
łamAga Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [quote name='phase']Srabcia. :evil_lol: Fajna musi być ta książka, aż chce się w sumie ją przeczytać. :) Babciunia się jakoś trzyma, ale ciężko, oj ciężko... Ale za to jeszcze przyjechała do nas ciocia , która na weselu złamała rękę. :)[/QUOTE] Ja tą ksiazke czytałam i płakałam :placz: dlaczego ciezko ?? matko to co Twoja ciocia robila na tym weselu ?? :crazyeye: Quote
phase Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja tą ksiazke czytałam i płakałam :placz: dlaczego ciezko ?? matko to co Twoja ciocia robila na tym weselu ?? :crazyeye:[/QUOTE] Moja mama pewnie , by płakała. :) Zabieg już tuż, tuż.... Złamała rękę, upadła niefortunnie - śliska podłoga. [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-mr07_7jv2-g/UA1E-AU5GvI/AAAAAAAAAxM/KCYX0LEhr44/s512/DSCF2309.JPG[/IMG] Quote
Leokadia Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Hej, jak się Żabcia miewa i kiedy możemy liczyć na jakieś foteczki?:loveu: Quote
łamAga Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Żabusia da rade :loveu::loveu::loveu::loveu: na tym zdjeciu Twoja ciocia wyglada radosnie :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Pozdrów ode mnie swoją Babcię ;* A Twoja ciocia już zdjęła ten gips? :D Quote
phase Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='leónowa']Hej, jak się Żabcia miewa i kiedy możemy liczyć na jakieś foteczki?:loveu:[/QUOTE] Po weekendzie, jeżeli razem z nimi pojadę na wiochę. :) [quote name='dOgLoV']Żabusia da rade :loveu::loveu::loveu::loveu: na tym zdjeciu Twoja ciocia wyglada radosnie :evil_lol:[/QUOTE] Bo ciocia jest super! :grins: Mówiła, że nic ją nie bolało, ale niestety po godzinie wróciła do domu; złamanie było bardzo poważne, paskudne.. Do końca września jeszcze ręka w szynie. Quote
phase Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='Ty$ka']Pozdrów ode mnie swoją Babcię ;* A Twoja ciocia już zdjęła ten gips? :D[/QUOTE] Na pewno pozdrowię. :) Dopiero 2 dni temu!! :crazyeye: Quote
Natalia&Lola Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Super ściana w pokoju! Lubię takie innowacyjne rozwiązania:) Quote
phase Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='Natalia&Lola']Super ściana w pokoju! Lubię takie innowacyjne rozwiązania:)[/QUOTE] Już tylko pół ściany zostało. :( Jutro kończę zdrapywanie. Quote
marra Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ciekawie brzmi ta książka, chyba się pokusze :) Quote
Ptysiak Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Hej:) Jak mi się kiedyś uda to zrobię zdjęcie "klona" Żabki :evil_lol: sama zobaczysz jakie podobne. :) Quote
phase Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 [quote name='Ptysiak']Hej:) Jak mi się kiedyś uda to zrobię zdjęcie "klona" Żabki :evil_lol: sama zobaczysz jakie podobne. :)[/QUOTE] Rób, rób!! :D A ja teraz mykam z Żabką na spacerek a potem jadę z Mareckim do Mrągowa, więc pewnie późno wrócimy. A jutro chyba jednak nie jedziemy na wieś, bo całe auto zapchane, więc miejsca brak. Życzę Cioteczkom miłego, ciepłego, udanego weekendu. ;) Quote
Błyskotka Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Trzymam kciuki za powodzenie zabiegu u cioci :) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Zaglądam do Zabusi i strasznie mi wstyd, że tak długo mnie tu nie było.... Kochana Żabciu, przytulam, miziam, całuję... przytulam, miziam, całuję... przytulam, miziam, całuję... Quote
marra Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ja zaraz kończę pracę i do domku :) również życzę wszystkim słonecznego weekendu ! ;) Quote
phase Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 [quote name='Ptysiak']Miłego spacerku i udanego wyjazdu :)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Tobie również udanego weekendu :)[/QUOTE] Dziękuję pięknie. :) Pogoda mogłaby być lepsza, zimno strasznie! Może jutro się poprawi to fotki pójdziemy porobić. [quote name='Błyskotka']Trzymam kciuki za powodzenie zabiegu u cioci :)[/QUOTE] Zabieg i tak czeka babcię i ciocię, chociaż u babci będzie szybciej.:( Dziękuję pięknie. [quote name='Sarunia-Niunia']Zaglądam do Zabusi i strasznie mi wstyd, że tak długo mnie tu nie było.... Kochana Żabciu, przytulam, miziam, całuję... przytulam, miziam, całuję... przytulam, miziam, całuję...[/QUOTE] Jak odejdę od komputera od razu wymiziam, wycałuję. :) [quote name='marra']Ja zaraz kończę pracę i do domku :) również życzę wszystkim słonecznego weekendu ! ;)[/QUOTE] Dziękujemy. :) [quote name='dOgLoV']dzien dobry ;)[/QUOTE] Witamy, witamy. :) Quote
Ty$ka Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Hejka :) Cóż mi pozostało? Życzyć Ci udanego wyjazdu :) Quote
Ptysiak Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Słonecznej soboty życzymy :) Buziaki dla Żabuni i jej Pańci ;) Quote
Recommended Posts