Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Błyskotka']Witam :)
Urocza staruszka :) Jak z jej zdrowiem w tym wieku ?
A na avatarku to kto ?[/QUOTE]
Zdrówko jako tako dobrze, gdyby nie padały łapki. :roll: Ale to już po wypadku (quadzie) tak zostało.
A w avatarku to schroniskowy psiak (już adoptowany.:)) Nie mam Żabci w avatarku, bo nie wiem, które zdjęcie miałabym wybrać no i pewnie co chwil, bym je zmieniała. :lol:

[quote name='Ty$ka']Cześć :)

Żabcia jest słodziuchna :loveu:
[URL]https://lh6.googleusercontent.com/-E0DWKZmQM6o/UEhXnwK6P8I/AAAAAAAACWU/_wPVuhW8i-Y/s640/DSCF4717.JPG[/URL] jaka pieszczocha :loveu:[/QUOTE]
Hello. :)
Przekażę. :D

[quote name='ania90']Witamy sie u Zabci :)

my sie wczasujemy :D[/QUOTE]
Witajcie. :)
Zazdraszczam. :eviltong: My chyba dopiero nad morze 21.09 ale to i tak tylko na weekend. A gdzie dokładnie jesteście?

Posted

[quote name='Ty$ka']Ooo... pierwszy raz słyszę o takiej książce ;) Podobno fajne tomy są książki "Lewa ręka Boga" - jakaś fantasy, ale jeszcze nie miałam okazji jej dorwać ;)[/QUOTE]

"Chlopies" to ksiazka o chłopcu mieszkającym w Moskwie , zostaje porzucony przez matke i wychowuje sie z "mamoczka" psia mama i jej potomstwem , bardzo fajna chwytajaca za serce ksiazka az mnie ciarki przechodza jak sobie przypominam przez co ten malutki bo chyba 4 letni (o ile dobrze pamietam ) chłopiec przeszedł :roll: na prawde polecam przeczytac tą książke ;)

a o tej ksiazce pierwsze słysze , za fantasy nie przepadam ale moze by mi sie spodobała ;)

Żabcia :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']
Żabcia :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Srabcia. :evil_lol:
Fajna musi być ta książka, aż chce się w sumie ją przeczytać. :)

Babciunia się jakoś trzyma, ale ciężko, oj ciężko...
Ale za to jeszcze przyjechała do nas ciocia , która na weselu złamała rękę. :)

Posted

[quote name='phase']Srabcia. :evil_lol:
Fajna musi być ta książka, aż chce się w sumie ją przeczytać. :)

Babciunia się jakoś trzyma, ale ciężko, oj ciężko...
Ale za to jeszcze przyjechała do nas ciocia , która na weselu złamała rękę. :)[/QUOTE]

Ja tą ksiazke czytałam i płakałam :placz:

dlaczego ciezko ??

matko to co Twoja ciocia robila na tym weselu ?? :crazyeye:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja tą ksiazke czytałam i płakałam :placz:

dlaczego ciezko ??

matko to co Twoja ciocia robila na tym weselu ?? :crazyeye:[/QUOTE]

Moja mama pewnie , by płakała. :)
Zabieg już tuż, tuż....
Złamała rękę, upadła niefortunnie - śliska podłoga.
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-mr07_7jv2-g/UA1E-AU5GvI/AAAAAAAAAxM/KCYX0LEhr44/s512/DSCF2309.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='leónowa']Hej, jak się Żabcia miewa i kiedy możemy liczyć na jakieś foteczki?:loveu:[/QUOTE]
Po weekendzie, jeżeli razem z nimi pojadę na wiochę. :)

[quote name='dOgLoV']Żabusia da rade :loveu::loveu::loveu::loveu:

na tym zdjeciu Twoja ciocia wyglada radosnie :evil_lol:[/QUOTE]
Bo ciocia jest super! :grins: Mówiła, że nic ją nie bolało, ale niestety po godzinie wróciła do domu; złamanie było bardzo poważne, paskudne.. Do końca września jeszcze ręka w szynie.

Posted

[quote name='Ty$ka']Pozdrów ode mnie swoją Babcię ;* A Twoja ciocia już zdjęła ten gips? :D[/QUOTE]

Na pewno pozdrowię. :)
Dopiero 2 dni temu!! :crazyeye:

Posted

[quote name='Natalia&Lola']Super ściana w pokoju! Lubię takie innowacyjne rozwiązania:)[/QUOTE]

Już tylko pół ściany zostało. :( Jutro kończę zdrapywanie.

Posted

[quote name='Ptysiak']Hej:)

Jak mi się kiedyś uda to zrobię zdjęcie "klona" Żabki :evil_lol: sama zobaczysz jakie podobne. :)[/QUOTE]
Rób, rób!! :D

A ja teraz mykam z Żabką na spacerek a potem jadę z Mareckim do Mrągowa, więc pewnie późno wrócimy.
A jutro chyba jednak nie jedziemy na wieś, bo całe auto zapchane, więc miejsca brak.

Życzę Cioteczkom miłego, ciepłego, udanego weekendu. ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']Miłego spacerku i udanego wyjazdu :)[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Tobie również udanego weekendu :)[/QUOTE]
Dziękuję pięknie. :) Pogoda mogłaby być lepsza, zimno strasznie! Może jutro się poprawi to fotki pójdziemy porobić.

[quote name='Błyskotka']Trzymam kciuki za powodzenie zabiegu u cioci :)[/QUOTE]
Zabieg i tak czeka babcię i ciocię, chociaż u babci będzie szybciej.:(
Dziękuję pięknie.

[quote name='Sarunia-Niunia']Zaglądam do Zabusi i strasznie mi wstyd, że tak długo mnie tu nie było.... Kochana Żabciu, przytulam, miziam, całuję... przytulam, miziam, całuję... przytulam, miziam, całuję...[/QUOTE]
Jak odejdę od komputera od razu wymiziam, wycałuję. :)

[quote name='marra']Ja zaraz kończę pracę i do domku :) również życzę wszystkim słonecznego weekendu ! ;)[/QUOTE]
Dziękujemy. :)

[quote name='dOgLoV']dzien dobry ;)[/QUOTE]
Witamy, witamy. :)