phase Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 witanko Kochane :) Hejka. ;) Aguśśśś Przepraszam za offa ale w słusznej sprawie :) Drogie Cioteczki mające facebooka czy zrobicie mi tą przyjemność i "zalajkujecie" moje zdjęcie biorące udział w konkursie? Możemy wygrać karmę dla Naszych podopiecznych :) Z góry dziękuję :) Oto ono: https://www.facebook.com/208542519170600/photos/pb.208542519170600.-2207520000.1418798530./912607698764075/?type=3&theater Wybaczam. ;) U nas nic ciekawego, bez zmian, jedynie nawał nauki się powoli robi, a na dworze wiatr, wiatr...... Wczoraj kropił deszcz, a śniegu jak nie było tak nie ma. Czytam książki zamiast nad nauką siedzieć, teraz jestem na etapie czekania na kolejne części "Wybranych" a w rękach trzymam "Jak poślubić wampira milionera". :grins: W drugi dzień świąt mam wesele, więc szukam sukienki, jeszcze Sylwester.... Żabulka zdrowa, nic jej się nie polepszyło z głową, głuchnie, przynajmniej schudła. Kiepska bardzo ta pogoda to i fotek nie ma. Mam okazję kupić Nikkor 50mm f/1,8G lub Nikkor 50mm f/1.8 D i nie wiem czy na pewno się skusić, czy sobie na razie odpuścić.. Quote
angineuuka Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Stałki zawsze się przydadzą, bierz :D Quote
phase Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 Stałki zawsze się przydadzą, bierz :D Hahah :D Okej, to biere sie za pisanie listu do sw. Mikolaja :D Quote
Oscar Patric Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 joł,ale słodki Mikołaj :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Quote
phase Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 joł,ale słodki Mikołaj :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: elf. :grins: :evil_lol: Quote
bety Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Heloł Ha ha ha te łabądki to tak specjalnie dla mnie ;-) no normalnie napatrzeć się nie mogę, są cudne http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/ajarmicka062_zps2e3bc5b7.jpg Żaba jak zwykle strasznie fotogeniczna, a jako Mikołaj cud miód. Rozszalałaś się widzę ze zdjęciami - i dobrze - praktyka czyni mistrza. :mdrmed: Hejka. ;) Wybaczam. ;) U nas nic ciekawego, bez zmian, jedynie nawał nauki się powoli robi, a na dworze wiatr, wiatr...... Wczoraj kropił deszcz, a śniegu jak nie było tak nie ma. Czytam książki zamiast nad nauką siedzieć, teraz jestem na etapie czekania na kolejne części "Wybranych" a w rękach trzymam "Jak poślubić wampira milionera". :grins: W drugi dzień świąt mam wesele, więc szukam sukienki, jeszcze Sylwester.... Żabulka zdrowa, nic jej się nie polepszyło z głową, głuchnie, przynajmniej schudła. Kiepska bardzo ta pogoda to i fotek nie ma. Mam okazję kupić Nikkor 50mm f/1,8G lub Nikkor 50mm f/1.8 D i nie wiem czy na pewno się skusić, czy sobie na razie odpuścić.. Hi hi widzę, że to nie tylko ja mam jakąś dziwną wenę do czytania książek - jak obliczyłam to w tym roku już mam zaliczone 29 tytułów (i to niektóre z niezbyt łatwych dziedzin). Obiektyw bierz - ja też ostatnio zachorowałam na jasną stałkę. Pzdr Quote
angineuuka Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 A mi się stalka popsuła, nie mam za bardzo czym focic :( Quote
rashelek Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Nie no pomocnik mikołaja pełną gębą :loveu: Quote
Kazuro Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 bierz obiektyw :D ja cierpię bo nie mam Quote
Oscar Patric Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Heloł Ha ha ha te łabądki to tak specjalnie dla mnie ;-) no normalnie napatrzeć się nie mogę, są cudne http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/ajarmicka062_zps2e3bc5b7.jpg Żaba jak zwykle strasznie fotogeniczna, a jako Mikołaj cud miód. Rozszalałaś się widzę ze zdjęciami - i dobrze - praktyka czyni mistrza. :mdrmed: Hi hi widzę, że to nie tylko ja mam jakąś dziwną wenę do czytania książek - jak obliczyłam to w tym roku już mam zaliczone 29 tytułów (i to niektóre z niezbyt łatwych dziedzin). Obiektyw bierz - ja też ostatnio zachorowałam na jasną stałkę. Pzdr 29 tytułów to dużo,Ja mam 10 z księgowości i z 7 horrorów przeczytanych i nic,za dużo przy kąpie i tv siedze Quote
phase Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 Heloł Ha ha ha te łabądki to tak specjalnie dla mnie ;-) no normalnie napatrzeć się nie mogę, są cudne http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/ajarmicka062_zps2e3bc5b7.jpg Żaba jak zwykle strasznie fotogeniczna, a jako Mikołaj cud miód. Rozszalałaś się widzę ze zdjęciami - i dobrze - praktyka czyni mistrza. :mdrmed: Hi hi widzę, że to nie tylko ja mam jakąś dziwną wenę do czytania książek - jak obliczyłam to w tym roku już mam zaliczone 29 tytułów (i to niektóre z niezbyt łatwych dziedzin). Obiektyw bierz - ja też ostatnio zachorowałam na jasną stałkę. Pzdr Czytając Twoje miłe słowa co do moich zdjęć to dla mnie bardzo dużo! Naprawę jest mi miło to czytać i wszelkie uwagi również przyjmę. :) Oooo w ogóle nie pomyślałam by policzyć w ciągu roku ile książek przeczytałam, ale w sumie sama jestem ciekawa i w przyszłym roku to zrobię. :) A jaki gatunek książek lubisz? A mi się stalka popsuła, nie mam za bardzo czym focic :( Ty i tak mało focisz! Nie no pomocnik mikołaja pełną gębą :loveu: Szkoda tylko że w sprzątaniu kiepsko jej to idzie. :D Quote
phase Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 bierz obiektyw :D ja cierpię bo nie mam No właśnie napisałam list, zobaczymy co będzie. :D Jaka mikołajkowa :loveu: :D Dziś i wczoraj sprzątałam pokój. Przynajmniej wysprzątałam go na cacy. :grins: Ogólnie cały czas coś robię, więc można rzec, że cierpię na brak czasu. Ale nie narzekam, no gdyby nie myśl, że po okresie świątecznym czeka mnie mnóstwo zaliczeń............ Prezenty kupione, sama nie wiem co dostanę, więc czekam na jutro. :grins: Choinka jeszcze nie ubrana, jeszcze może dziś się do niej zabiorę, chociaż od kilku lat ubierałam w dzień Wigilii. Sukienka, buty na wesele ogarnięte, jeszcze pomysłu na fryzurę brak. Zaraz sałatkę idę robić, a przy okazji trochę podjeść. :D Kilka zaległych zdjęć. :) Quote
phase Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 Pazurki też gotowe. :loveu: Śniegu nie ma, to musiałam sobie jakoś sprawić bałwanka. Mój nowy, zimowy kumpel. :grins: Marny z niej pomocnik do sprzątania..... Quote
phase Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 Zapomniałam dodać, że leje u nas deszcze 4 dzień....... już coś wyniuchała.... Quote
phase Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 Już raczej dopiero po świętach zawitam na dogo, więc pochwalę się co Mikołaj podarował dla niedobrego piesa. :D :loveu: :loveu: :loveu: chyba smakowało.... Quote
rashelek Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Strasznie fajna ta obróżka, gdzie taką dorwałaś? :D Miasto macie jak zwykle pięknie ozdobione, u nas znowu bida w tym roku :< Wesołych Świąt! Quote
phase Posted December 24, 2014 Author Posted December 24, 2014 Strasznie fajna ta obróżka, gdzie taką dorwałaś? :D Miasto macie jak zwykle pięknie ozdobione, u nas znowu bida w tym roku :< Wesołych Świąt! A ło tuuu :loveu: http://superdog.sklep.pl/ Ogólnie to jest bardziej sklep pod psy typu bull, ale nie tylko :) Bałam się że rozmiaru nie będzie, ale jest w sam raz :loveu: U nas co roku to samo, nic nowego, a szkoda, bo jednak takie ozdoby dają fajną atmosferę. :) Dziękuję. :loveu: No nic, aparatu ni mam, ale Mikołaj zrobił mi taką niespodziankę, że aż łza mi poleciała :P Dostałam nowiutkiego, pięknego laptopa. :D Jestem meeeeeeeeeeega zadowolona, szczęśliwa i zaskoczona niespodzianką. :) Tylko pewnie miną wieki zanim ja z moim anty informatycznym umysłem go ogarnę :D U nas kolejny dzień w deszczu... Quote
Oscar Patric Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Wesołych,spokojnych oraz rodzinnych świąt :) Quote
rashelek Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Oj fajne niektóre te obróżki mają :hmmm: U nas w tym roku znowu wielka choinka, ubrana w 20 bombek :shake: Wygląda to koszmarnie, wolałabym takie światełka właśnie... Ooo no to super prezent, jest się z czego cieszyć! Quote
Recommended Posts