Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witanko Kochane :)

Hejka. ;)

Aguśśśś Przepraszam za offa ale w słusznej sprawie  :)

Drogie Cioteczki mające facebooka czy zrobicie mi tą przyjemność i "zalajkujecie" moje zdjęcie biorące udział w konkursie?

Możemy wygrać karmę dla Naszych podopiecznych :) Z góry dziękuję  :)

Oto ono:

https://www.facebook.com/208542519170600/photos/pb.208542519170600.-2207520000.1418798530./912607698764075/?type=3&theater

Wybaczam. ;)

U nas nic ciekawego, bez zmian, jedynie nawał nauki się powoli robi, a na dworze wiatr, wiatr...... Wczoraj kropił deszcz, a śniegu jak nie było tak nie ma. Czytam książki zamiast nad nauką siedzieć,  teraz jestem na etapie czekania na kolejne części "Wybranych" a w rękach trzymam "Jak poślubić wampira milionera". :grins:

W drugi dzień świąt mam wesele, więc szukam sukienki, jeszcze Sylwester....

Żabulka zdrowa, nic jej się nie polepszyło z głową, głuchnie, przynajmniej schudła.

Kiepska bardzo ta pogoda to i fotek nie ma.

Mam okazję kupić Nikkor 50mm f/1,8G lub Nikkor 50mm f/1.8 D i nie wiem czy na pewno się skusić, czy sobie na razie odpuścić..

Posted

Heloł

Ha ha ha te łabądki to tak specjalnie dla mnie ;-) no normalnie napatrzeć się nie mogę, są cudne

http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/ajarmicka062_zps2e3bc5b7.jpg

Żaba jak zwykle strasznie fotogeniczna, a jako Mikołaj cud miód. Rozszalałaś się widzę ze zdjęciami - i dobrze - praktyka czyni mistrza. :mdrmed:

Hejka. ;)

Wybaczam. ;)

U nas nic ciekawego, bez zmian, jedynie nawał nauki się powoli robi, a na dworze wiatr, wiatr...... Wczoraj kropił deszcz, a śniegu jak nie było tak nie ma. Czytam książki zamiast nad nauką siedzieć,  teraz jestem na etapie czekania na kolejne części "Wybranych" a w rękach trzymam "Jak poślubić wampira milionera". :grins:

W drugi dzień świąt mam wesele, więc szukam sukienki, jeszcze Sylwester....

Żabulka zdrowa, nic jej się nie polepszyło z głową, głuchnie, przynajmniej schudła.

Kiepska bardzo ta pogoda to i fotek nie ma.

Mam okazję kupić Nikkor 50mm f/1,8G lub Nikkor 50mm f/1.8 D i nie wiem czy na pewno się skusić, czy sobie na razie odpuścić..

Hi hi widzę, że to nie tylko ja mam jakąś dziwną wenę do czytania książek - jak obliczyłam to w tym roku już mam zaliczone 29 tytułów (i to niektóre  z niezbyt łatwych dziedzin).

Obiektyw bierz - ja też ostatnio zachorowałam na jasną stałkę.

Pzdr

Posted

Heloł

Ha ha ha te łabądki to tak specjalnie dla mnie ;-) no normalnie napatrzeć się nie mogę, są cudne

http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/ajarmicka062_zps2e3bc5b7.jpg

Żaba jak zwykle strasznie fotogeniczna, a jako Mikołaj cud miód. Rozszalałaś się widzę ze zdjęciami - i dobrze - praktyka czyni mistrza. :mdrmed:

Hi hi widzę, że to nie tylko ja mam jakąś dziwną wenę do czytania książek - jak obliczyłam to w tym roku już mam zaliczone 29 tytułów (i to niektóre  z niezbyt łatwych dziedzin).

Pzdr

29 tytułów to dużo,Ja mam 10 z księgowości i z 7 horrorów przeczytanych i nic,za dużo przy kąpie i tv siedze

Posted

Heloł

Pzdr

Czytając Twoje miłe słowa co do moich zdjęć to dla mnie bardzo dużo! Naprawę jest mi miło to czytać i wszelkie uwagi również przyjmę. :)

Oooo w ogóle nie pomyślałam by policzyć w ciągu roku ile książek przeczytałam, ale w sumie sama jestem ciekawa i w przyszłym roku to zrobię. :) A jaki gatunek książek lubisz?

A mi się stalka popsuła, nie mam za bardzo czym focic :(

Ty i tak mało focisz!

Nie no pomocnik mikołaja pełną gębą :loveu:

Szkoda tylko że w sprzątaniu kiepsko jej to idzie. :D

Posted

bierz obiektyw :D ja cierpię bo nie mam

No właśnie napisałam list, zobaczymy co będzie. :D

Jaka mikołajkowa :loveu:

:D

Dziś i wczoraj sprzątałam pokój. Przynajmniej wysprzątałam go na cacy. :grins:

Ogólnie cały czas coś robię, więc można rzec, że cierpię na brak czasu. Ale nie narzekam, no gdyby nie myśl, że po okresie świątecznym czeka mnie mnóstwo zaliczeń............

Prezenty kupione, sama nie wiem co dostanę, więc czekam na jutro. :grins:

Choinka jeszcze nie ubrana, jeszcze może dziś się do niej zabiorę, chociaż od kilku lat ubierałam w dzień Wigilii.

Sukienka, buty na wesele ogarnięte, jeszcze pomysłu na fryzurę brak.

Zaraz sałatkę idę robić, a przy okazji trochę podjeść. :D

Kilka zaległych zdjęć. :)

agjarmicka094_zps653145c2.jpg

agjarmicka092_zps23fa03de.jpg

agjarmicka090_zpsad8897a6.jpg

agjarmicka088_zps01f76132.jpg

agjarmicka066_zps21ddcd4e.jpg

Posted

agjarmicka143_zpsafbd1062.jpg

Zdj1190cia17B0abki073_zps1db82efb.jpg

Pazurki też gotowe. :loveu:

zdj1190cie039_zps24dd338a.jpg

Śniegu nie ma, to musiałam sobie jakoś sprawić bałwanka. Mój nowy, zimowy kumpel. :grins:

zdj1190cie023_zps189b1e80.jpg

Marny z niej pomocnik do sprzątania.....

20141222_132421_zps2294ca73.jpg

Posted

Już raczej dopiero po świętach zawitam na dogo, więc pochwalę się co Mikołaj podarował dla niedobrego piesa. :D

zdj1190cie013_zps8b01f1db.jpg

:loveu: :loveu: :loveu:

zdj1190cie002_zps4a37e8c9.jpg

zdj1190cie008_zpscb7c9455.jpg

chyba smakowało....

zdj1190cie018_zpsb7693eea.jpg

Posted

Strasznie fajna ta obróżka, gdzie taką dorwałaś? :D

Miasto macie jak zwykle pięknie ozdobione, u nas znowu bida w tym roku :<

Wesołych Świąt!

A ło tuuu :loveu: http://superdog.sklep.pl/ Ogólnie to jest bardziej sklep pod psy typu bull, ale nie tylko :) Bałam się że rozmiaru nie będzie, ale jest w sam raz :loveu:

U nas co roku to samo, nic nowego, a szkoda, bo jednak takie ozdoby dają fajną atmosferę. :)

Dziękuję. :loveu:

No nic, aparatu ni mam, ale Mikołaj zrobił mi taką niespodziankę, że aż łza mi poleciała :P Dostałam nowiutkiego, pięknego laptopa. :D Jestem meeeeeeeeeeega zadowolona, szczęśliwa i zaskoczona niespodzianką. :) Tylko pewnie miną wieki zanim ja z moim anty informatycznym umysłem go ogarnę :D

U nas kolejny dzień w deszczu...

Posted

Oj fajne niektóre te obróżki mają :hmmm:

U nas w tym roku znowu wielka choinka, ubrana w 20 bombek :shake: Wygląda to koszmarnie, wolałabym takie światełka właśnie...

Ooo no to super prezent, jest się z czego cieszyć!