Ty$ka Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Korzystaj z wakacji póki możesz. :) Powodzenia w szukaniu pracy. Jaaaa, gratuluję ułożenia puzzli, wygląda naprawdę imponująco. Podziwiam! Quote
rashelek Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Ooo ruszyłaś z poszukiwaniami pracy? Mnie się chyba w tym roku nie uda nic złapać, koszmar jakiś :shake: Gratuluję puzzli, piękny ten obraz wyszedł :loveu: [url]https://lh4.googleusercontent.com/-0stW-uic96o/U53ORwgTuzI/AAAAAAAANbc/u0EnrQPdYbw/s640/DSCF7479.JPG[/url] jaki uśmiech! Quote
phase Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 [quote name='Sonka95']Super , że masz już wakacje :) I trzymam kciuki , żeby udało z pracą :) Żabcia i te jej uśmieszki :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] dziękować. :loveu: Cała ona. :) [quote name='magdabroy']Super bryczki :) Żabcia słodka :loveu: Gratulacje z okazji ułożenia puzzli :)[/QUOTE] Niektórzy osobiście przyjeżdżali takimi samochodami, że aż brak słów by wyrazić po 1 ile mogły kosztować :diabloti: a po 2 jak były idealne. :lol: dzięki :loveu: Musiałyśmy z mamą zamówić antyramę, bo nigdzie takich rozmiarów nie robią. A przejechałam całe miasto. Właśnie zamówienie poszło, więc mam nadzieję, że raz dwa będzie. :) [quote name='Ty$ka']Korzystaj z wakacji póki możesz. :) Powodzenia w szukaniu pracy. Jaaaa, gratuluję ułożenia puzzli, wygląda naprawdę imponująco. Podziwiam![/QUOTE] Na pewno! Tyle nauki miałam teraz muszę cieszyć się wolnością umysłową. :evil_lol: dziękuję :loveu: [quote name='rashelek']Ooo ruszyłaś z poszukiwaniami pracy? Mnie się chyba w tym roku nie uda nic złapać, koszmar jakiś :shake: Gratuluję puzzli, piękny ten obraz wyszedł :loveu: [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-0stW-uic96o/U53ORwgTuzI/AAAAAAAANbc/u0EnrQPdYbw/s640/DSCF7479.JPG[/URL] jaki uśmiech![/QUOTE] Ruszyłam i dziś miała telefon z zaproszeniem na jutro. :grins::evil_lol: śliczny jest, takie mocne kolorki, już nie mogę się doczekać jak go powieszę. :) Dzisiaj zadzwoniła do mnie Pani, gdzie dawałam CV, jutro idę na dzień próbny od 11 do 19, dostanę za to 50 zł. Zobaczymy jak będzie. :) Zależy mi by mieć kasę, bo w końcu muszę mieć tę lustrzankę! Jeszcze troszkę kaszel męczy, ale jest dużo lepiej, choć strasznie długo te "przeziębienie" mnie trzyma. Żabulka w nowym wdzianku. :lol: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-4C2E81XEuUY/U6Bt3F8Q0tI/AAAAAAAANcQ/HSk9gCdinr4/s640/20140617_103910.jpg[/IMG] Kaktusiki robią niespodziankę. :loveu: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-X8MRXVVbq2I/U6Bt3A9Q2EI/AAAAAAAANcU/jlOqoJEaGWU/s640/20140617_112804.jpg[/IMG] Quote
agutka Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Piękna obróżka , pasuje do żabci :loveu: musisz mieć rękę że kaktuski kwiatki puszczają ;) nie zapeszam ale powodzenia w pracy;) Quote
Ty$ka Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Kciukujemy za pracę! Musi się udać :D Łał, to faktycznie niespodziewajka. U mnie tylko jeden kaktusik kwitnie :( Quote
Baski_Kropka Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Pchła Tygrysia :D Super obroża... mnie się podobają takie zwierzęce motywy :D Ale Luby by mnie ubił za taką babską obrożę... Chociaż zastanawiałam się, żeby kupić Dexiakowi w zebre :P Quote
rashelek Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Ale potem to chyba Ci podniosą stawkę, nie? ;) Co to za praca? [url]https://lh5.googleusercontent.com/-4C2E81XEuUY/U6Bt3F8Q0tI/AAAAAAAANcQ/HSk9gCdinr4/s640/20140617_103910.jpg[/url] fajna ta obróżka! Lubię takie wzorki, panterki tygryski zeberki :loveu: Quote
Molowe Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Powodzenia w pracy! :loveu: Świetna jest ta Żabulkowa obróżka :grins: Quote
Sonka95 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Fajnie jakby wypaliło z pracą :) Ale piękną ma obróżkę Żabcia :loveu: :cool3: Quote
phase Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 [quote name='agutka']Piękna obróżka , pasuje do żabci :loveu: musisz mieć rękę że kaktuski kwiatki puszczają ;) nie zapeszam ale powodzenia w pracy;)[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: Właśnie mój nowy maluszek wypuścił kwiatuszki :loveu: A na noc chowa. :) [quote name='Ty$ka']Kciukujemy za pracę! Musi się udać :D Łał, to faktycznie niespodziewajka. U mnie tylko jeden kaktusik kwitnie :([/QUOTE] Jeden cholerka nie chce już od 2-3 lat wypuścić kwiatków. Ale liczę, że jeszcze się obudzi. ;) [quote name='Baski_Kropka']Pchła Tygrysia :D Super obroża... mnie się podobają takie zwierzęce motywy :D Ale Luby by mnie ubił za taką babską obrożę... Chociaż zastanawiałam się, żeby kupić Dexiakowi w zebre :P[/QUOTE] :evil_lol: Mogłaby być troszkę szersza, ale i tak mi się bardzo podoba. :) I pomyśleć że kosztowała AŻ 5 zł. :diabloti: Na czarnym psiakulcu to każda wygląda pięknie. :D Także dawaj zebrę. :grins: [quote name='rashelek']Ale potem to chyba Ci podniosą stawkę, nie? ;) Co to za praca? [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-4C2E81XEuUY/U6Bt3F8Q0tI/AAAAAAAANcQ/HSk9gCdinr4/s640/20140617_103910.jpg[/URL] fajna ta obróżka! Lubię takie wzorki, panterki tygryski zeberki :loveu:[/QUOTE] To czemuż Mikowa panienka takiej nie ma? :cool3: [quote name='Ana :)']Trzymam kciuki za dzień próbny w pracy :)[/QUOTE] [quote name='Molowe']Powodzenia w pracy! :loveu: Świetna jest ta Żabulkowa obróżka :grins:[/QUOTE] Dziękuję, z bezcłowego. :grins::evil_lol: [quote name='Sonka95']Fajnie jakby wypaliło z pracą :) Ale piękną ma obróżkę Żabcia :loveu: :cool3:[/QUOTE] dzięki :loveu: Quote
phase Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 Dziękuję Wam za kciuki :loveu: Chyba dzięki nim wytrzymałam te jakże nudne, nie kończące się 8 godzin :diabloti: Praca była w sklepie "Klimaty", m.in. marki: Liu Jo, Guess, pierre cardin. Minimalna cena to 500zł. Przychodzi babeczka robi zakupy za ponad 3 tys., gdzie ja za to miałabym lustrzankę, a oni wydają na "szmaty" tyle kasy.. Nie wiem może to normalne, ale to nie dla mnie. Wszystko musi być idealne, 12 godz na nogach nie ma siedzenia, poprawiasz rzeczy jak nie masz co robić znowu poprawiasz to samo :roll: Nie dość że nic totalnie nie mówią mi marki, na modzie się nie znam, bo zakupy to nie moja bajka, to różnią się rozmiarami. Po prostu to nie mój świat, wiem, że ktoś powie, że jestem głupia, że ot tak rezygnuje, ale trudno, jak ktoś lubi patrzeć na ludzi którzy płacą TYSIĄCE za ubrania, co druga osoba wyjeżdża sobie na wysepki a zaraz potem znowu indziej, albo zamieniają ubrania na lepsze, droższe to niech sobie tak pracuje. :D 15 klientów na 8h. :roll: Nuda. nuda. nuda. nuda. nuda... A ja muszę coś robić, nie jestem takim leniem. Ale żeby nie było, że osiadłam na tyłku. :) Poszłam do mojego spożywczaka i zapytałam o pracę, muszę wyrobić sobie książeczkę sanepidowską i wtedy się zobaczy. Ale jak będę miała książeczkę to w sumie wszędzie będę dawała CV. :lol: A tak to u nas nudy ni ma, choć pogoda nas nie rozpieszcza.. Byłam z Arkiem i Aronem na spacerku ostatnio, niestety Żabcia została. A po południu seans meczy. ;) [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-Uiq-TtnSOJk/U6WbRbCV6TI/AAAAAAAANck/PG6sjAk9aiQ/s640/20140618_204404.jpg[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-B0N-qgMKlGA/U6WbTEsC1PI/AAAAAAAANcs/iScxRrfaghE/s640/20140618_204825.jpg[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-89BgLzmDvgQ/U6WbUHXBmWI/AAAAAAAANc0/rw37V0vvWNM/s640/20140618_204836.jpg[/IMG] ps: rudą szamponetkę "se" wzięłam włosy. :eviltong: Quote
Baton Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Jak dla mnie, to wszystko z Tobą w porządku - też bym nie wytrzymała w takim sklepie :P Quote
kalyna Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 A ja chciałabym pracować w takim sklepie ;) Za to w spożywczaku, nigdy nie chciałabym :eviltong: Faaajny kolorek :loveu: Quote
phase Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 [quote name='maryg22']Jak dla mnie, to wszystko z Tobą w porządku - też bym nie wytrzymała w takim sklepie :P[/QUOTE] Najgorsza ta nuda, układasz w kółko to samo.. To najgorsze, ja nie lubię nudy, lubię coś robić. Miło że ktoś potrafi zrozumieć mój ból. :lol: [quote name='kalyna']A ja chciałabym pracować w takim sklepie ;) Za to w spożywczaku, nigdy nie chciałabym :eviltong: Faaajny kolorek :loveu:[/QUOTE] Wolałabym np. w obuwniczym, bo kocham buty. :D Ale spożywczak mi pasuje, bo już tam pracowałam a tutaj mam 5 min do sklepu i pracownicy znają mnie od dziecka, więc byłoby mi łatwiej. :) W rozpuszczonych byłoby lepiej, bo tak to czoło moje widać. :roll: Ale pogoda była kijowa i później nie rozczesałabym ich, dlatego w kucyk wzięłam. Dziękować. :) Mam ochotę zrobić coś z włosami, żeby było ładnie oczywiście :evil_lol: Jakoś tak od połowy włosów inny kolorek, albo same pasemka zrobić, nie mam pomysłu.. Quote
Molowe Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Jak Ci nie pasowało to bardzo dobrze,że zrezygnowałaś nie ma co się męczyć szczególnie w takim dziwnym miejscu :evil_lol: [url]https://lh4.googleusercontent.com/-B0N-qgMKlGA/U6WbTEsC1PI/AAAAAAAANcs/iScxRrfaghE/s640/20140618_204825.jpg[/url] fajnie razem wyglądacie :loveu: Quote
rashelek Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Nie ma co się zmuszać do pracy na siłę, jeżeli miałabyś się tam męczyć za jakieś marne pieniądze. Jeszcze znajdziesz miejsce, w którym z przyjemnością będziesz chciała pracować ;) Nie myślałaś, żeby sobie włosy przycieniować i zrobić grzywkę? :) Quote
phase Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 [quote name='Molowe']Jak Ci nie pasowało to bardzo dobrze,że zrezygnowałaś nie ma co się męczyć szczególnie w takim [B]dziwnym [/B]miejscu :evil_lol: [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-B0N-qgMKlGA/U6WbTEsC1PI/AAAAAAAANcs/iScxRrfaghE/s640/20140618_204825.jpg[/URL] fajnie razem wyglądacie :loveu:[/QUOTE] :diabloti: Dziękuję :loveu: Aroniasty się ciskał później, chodził po mnie jakby była gigantem. :evil_lol: [quote name='Błyskotka']W sumie to trzeba robić to co się lubi :)[/QUOTE] W moim wieku uważam, że nie muszę mieć nie wiadomo jaką robotę, w końcu jeszcze przede mną dobrych kilka lat kiedy na poważnie zacznę pracować, dlatego teraz wolę lżej, lepiej i może nie za fortunę, ale przynajmniej bym się dobrze czuła w pracy. :) [quote name='rashelek']Nie ma co się zmuszać do pracy na siłę, jeżeli miałabyś się tam męczyć za jakieś marne pieniądze. Jeszcze znajdziesz miejsce, w którym z przyjemnością będziesz chciała pracować ;) Nie myślałaś, żeby sobie włosy przycieniować i zrobić grzywkę? :)[/QUOTE] Na pewno będę szukać do skutku! :) Grzywkę to ja ogólnie mam, ale już mi nieźle odrosła :evil_lol: Nie wiem czy pamiętasz jak miałam ją prostą na całe czoło, mogę później znaleźć jakieś zdjęcie i pokazać. Ale już takiej grzywki nie chce, bo jak były upały to szybko mi się czoło pociło i grzywka była tłusta a ja miałam od razu przewrażliwienie, że nie mogę wyjść z takimi włosami z domu :lol: I przeszkadzało mi że jak wiatr mocniej zawiał to mi ta grzywka sruu do góry i śmiesznie to wyglądało. ;/ Ale myślę nad grzywką na bok, tylko czy mi tak będzie dobrze i czy mi choć zakryje te czoło, by nie wyglądał na takie ogromne jakie jest teraz :roll: Farbować jakoś czy zostawiać? :cool3: Quote
Oscar Patric Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Ja pracowałam w spożywczaku i już nigdy więcej:angryy:,teraz mam inne plany,jak dobrze pójdzie to w grudniu/styczniu zmieniam pracę na inną,ja wypali to się pochwalę:eviltong:,u mnie najważniejsze to lubić to co się robi Quote
kalyna Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Ja mam grzywkę tylko na bok, inna mnie wkurza :evil_lol: i bardzo dobrze się tak czuję, i dla mnie jest wygodna ;) tylko teraz byłam podciąć i tak mi zrobiła, że czekam aż odrośnie i idę ją poprawić :diabloti: Quote
heksa82 Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 [url]https://lh4.googleusercontent.com/-Uiq-TtnSOJk/U6WbRbCV6TI/AAAAAAAANck/PG6sjAk9aiQ/s640/20140618_204404.jpg[/url] :loveu: jaki ciapkowany A rude jest piękne :lol: Quote
Sonka95 Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Ja w takim sklepie długo bym nie wytrzymała w spożywczym to już bardziej wolałabym pracować :lol: Też będę musiała sobie wyrobić książeczkę , bo sporo jest fajnych ofert w , których trzeba ją mieć ;) Quote
Lili8522 Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Ja z mojego fryzjerskiego punktu widzenia, widzę Cię w grzywce bez dwóch zdań za względu na wysokie czoło, najlepiej takiej na prosto ale jak masz problemy z utrzymaniem jej w porządku to w innej formie też można coś pokombinować :) Ale jeśli chodzi o przetłuszczanie nadmierne przy grzywce na prosto to możesz samą grzywkę kiedy jest już "nie wyjściowa" potraktować suchym szamponem i do następnego mycia będzie jak nowa :) Quote
agutka Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Ja dwa razy zrezygnowałam z "fajnej " pracy, skończyło się na tym że pracowałam 5 lat na stacji benzynowej :D i chyba jak zacznę pracę to pozostanie mi handel którego tak naprawdę nie lubię ;) Quote
Recommended Posts