Reno2001 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Rali pojechała a znia Apokalips i Bolek :multi:. Teraz czekamy na relacje z nowych domów. Quote
Kar0la Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Huraaaa. Udało się. :cunao::drink1::BIG: :laola::laola: Quote
saskia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 ufffffff :lol!::lol!::lol!: to teraz z niecierpliwością:evil_lol: czekamy na relację Quote
szajbus Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Rali masz być szczęśliwa jak nigdy dotąd! Quote
hanka456 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Rali była bardzo grzeczna. Wsiadła szybciutko do samochodu. temperament ma sunia ogromny, chciala biegać i szaleć, ale na to musi jeszcze poczekać. Quote
Origami-7 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 RALI tak się cieszę:multi::multi::multi::multi: :loveu:Sunieczko bądż wyłącznie szczęśliwa:loveu: Trzy:loveu::loveu::loveu: domki dla trzech psiaków to super wieści:loveu::loveu::loveu: Quote
Niewiasta_21 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Karola,napewno beda,tylko musimy byz cierpliwi. Ja równiez ciesze sie przeogromnie :-) !!!! Quote
szajbus Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Tak bardzo pragnę zobaczyć cię szczęśliwą sunia Quote
Szyszka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Rali bądź szczęśliwa:multi::multi::multi: Quote
Origami-7 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 :loveu:Rali jak tam w domku ?:loveu: Quote
luka1 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Teraz widzę jakie mam opóżnienie :wallbash: a tu takie dobra wiadomości:cunao: Quote
hanka456 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Na razie jeszcze nie przyslano nam zdjęc. Czekamy. Quote
luka1 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 chciałabym zobaczyć szczęśliwego psa :placz: Quote
Szyszka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Też bym chciała obejrzeć fotki, może się doczekamy. Quote
Niewiasta_21 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Cioteczki są wiesci i zdięcia!! "przesylam originalny text od opiekunki od Rali. Wszystko w porzadku. Jest u starszych ludzi, ktorzy maja duzo czasu i ogromny ogrod. Ona sie dobrze czuje, tylko troche za malo je." RALI ist erst wenige Tage in ihrem neuen Zuhause, da die Familie, die sie ursprünglich haben wollte sich zur Zeit mit einem 2. Hund überfordert fühlten.Sie haben schon RATA. Ich habe für RALI ein sehr nettes älteres Ehepaar gefunden. RALI hat jetzt 2 liebe Menschen, die für sie da sind, ein Haus, einen riesigen Garten, Enkelkinder zum Spielen, eine Katze und viel Zuwendung und Zeit. Sie tobt, pflügt den Rasen um und freut sich ihrer Freiheit. Sie ist ein ganz besonders liebenswerter Hund. Die neuen Besitzer haben nur Sorge, daß sie nicht genug ißt, aber ich glaube es ist alles so neu und aufregend daß sie das Essen nicht für so wichtig hält.Solange sie bei mir war, hat sie auch ein bischen mit dem Essen gemäkelt. Leider habe ich noch keine Fotos von den neuen Besitzern aber ich habe ein paar Fotos von der Zeit bei mir. Ich schicke sie schon mal mit und werde dann auch die aktuellen dir senden wenn ich sie habe. tylko trzeba kogos kto przetłumaczy. Quote
Niewiasta_21 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
hanka456 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Rali szczęśliwa i spokojna po tylu latach, to wielka przyjemnośc wiedzieć takie zdjęcia. Niestety nie przetłumaczę tego tekstu. Quote
Kar0la Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Ślicznotka, :loveu: a u nas nikt jej nie chciał. Poprosiłam o tłumaczenie. Piotr dziękuję. :Rose: "Rali jest dopiero kilka dni w nowym domu, poniewaz rodzina, ktora chciala ja miec pierwotnie, stwierdzila, ze posiadanie 2 psow to troszke za duzo. Znalazlam dla Raty starsze malzenswo, teraz Rali ma 2 kochajacych wlascicieli z duzym domem i gigantycznym ogrodem, z wnukami do zabawy i z kotem. Oni (ci panstwo) maja dla niej mnostwo czasu. Biega, szaleje po trawniku, cieszac sie z wolnosci. Jest bardzo czarujacym psem. Jedynym zmartwieniem nowych wlascicieli to fakt, ze nie je zbyt duzo, wierzac w to, iz jest to spowodowane tym, ze jest w nowym miejscu, gdy przebywala ze mna, tez niezbyt wiele jadla. Niestety, nie mam jeszcze zdjec z nowymi wlascicielami. Mam tylko pare zdjec gdy byla ze mna. Juz je wyslalam, a gdy zdobede jakies zdjecia, napewno wysle." Quote
Recommended Posts