Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='krakowianka.fr']musisz przeksztalcic w jpg, proponuje to zrobic tu on-line: [URL]http://pdf2jpg.net/[/URL] (prostszego programu niz ten nie ma ale w razie problemu, wyslij mi plik na meila - [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] i ja ci to zrobie i odesle)

no to nie dobrze :(
bedziesz je miala na noc u siebie czy zostaja w lecznicy?
koniecznie bierz na wszystko aragony/faktury do rozliczenia
bedziemy do bazarkow tez ciebie dokladac (tzn psy u ciebie)

jesli nie masz nic przeciwko temu, to czesc twojego wpisu wykorzystamy do ogloszen, ok?
bardzo pozytywnie napisalas i tak od serca ;)

ona jest niesamowicie piekna
czy ty jej bedziesz robic ogloszenia?[/QUOTE]

Tak będę ją ogłaszać, ale poczekam jeszcze aż się zaklimatyzuje, porobię jej ładne zdjęcia:)
Teraz biedaczka jest zestresowana (tak Iwonia mi podpowiedziała:loveu:) i boi się schodów, spacerów nie chce, załatwia się prawie zawsze w domu, muszę ją trochę ogładzić;) a z drugiej strony nie może być u mnie za długo bo a)przyzwyczaję się a nie mogę mieć 2 psów w chwili obecnej, b) mój tz kręci nosem bo trzeba sprzątać, trzeba pilnować, trzeba uczyć, on to chciałby mieć psa na gotowe...i no niestety ja muszę się z nim "męczyć"...

Posted (edited)

za co? za to ze sprzedaje na bazarku kalendrze?
[B]
podnoscie normalnie watek bazarkowy jakby nigdy nic i tyle, bo on jest OTWARTY, nikt go nie zamknal[/B]

[quote name='barb']Javena zostala zbannowana. :shake:[/QUOTE]

Edited by krakowianka.fr
Posted

no to wiesz, bedziemy robic ogloszenia razem, tylko daj znac jak juz bedzie mozna :)
[quote name='Justyna Lipicka']Tak będę ją ogłaszać, ale poczekam jeszcze aż się zaklimatyzuje, porobię jej ładne zdjęcia:)
Teraz biedaczka jest zestresowana (tak Iwonia mi podpowiedziała:loveu:) i boi się schodów, spacerów nie chce, załatwia się prawie zawsze w domu, muszę ją trochę ogładzić;) a z drugiej strony nie może być u mnie za długo bo a)przyzwyczaję się a nie mogę mieć 2 psów w chwili obecnej, b) mój tz kręci nosem bo trzeba sprzątać, trzeba pilnować, trzeba uczyć, on to chciałby mieć psa na gotowe...i no niestety ja muszę się z nim "męczyć"...[/QUOTE]

Posted

Szczeniaki Coli są poważnie chore, tylko ten największy ok. Pozostałe prawdopodobnie jutro będą operowane:(
Iw z Dominiką od Sarci cały dzień spędziła u lekarzy.. Jutro pewnie coś napisze sama.

Posted

ślepe mioty musimy?musicie usypiać bo każdy tak robi[B],walczymy z bezdomnością[/B],po za tym nikt wam kasy nie da nawet na bazarkach,większość ludzi tak robi,walczy z bezdomnością,bo już dużo psów cierpi w schroniskach,nie mogą umierać w cierpieniach,A JEŚLI FROTKA TU NIE WCHODZI TO JUŻ JEST DRAMAT,BO TO POWAŻNY CZŁOWIEK,WALCZY OD LAT Z BEZDOMNOŚCIĄ.

Posted

no to strasznie smutne wiesci :(

[quote name='Maciek6778']Szczeniaki Coli są poważnie chore, tylko ten największy ok. Pozostałe prawdopodobnie jutro będą operowane:(
Iw z Dominiką od Sarci cały dzień spędziła u lekarzy.. Jutro pewnie coś napisze sama.[/QUOTE]

Posted

OGLOSZENIA - zrobione dla:

[B]Spryciula Matylda szuka domu.[/B]
[B]Kochana Bambi szuka domu.[/B]
[B]Miodowa Azja szuka domu.[/B]
[B]Zawadiacka Bunia szuka domu.[/B]
[B]Spokojny Gawon szuka domu.[/B]
[B]Bałwanek Buli szuka domu.[/B]
[B]Filuś i Figa - rodzeństwo szuka domu.[/B]
[B]Co tak figlował Figiel, że nie ma domu?[/B]
[B]Funia - poszukuje wspaniałego przyjaciela[/B]
[B]Czy Fuks czeka na Ciebie?[/B]
[B]Fafis chce już mieć swojego właściciela[/B]
[B]Feta i jej rodzeństwo czeka na dom[/B]
[B]Teodor - piekny kolorowy piesek[/B]
[B]Czester [/B][B]– rudy przystojniak [/B]

na:
piesek.org
morusek.pl
alegratka/naszemiasto.pl
tablica.pl
e-oferty
e-zwierzak

(10 wiecej portali na dniach ale dzis juz musze isc spac bo w ostatnim tyg sypiam 3-5h a dla mnie to troche za malo ;()

Posted

[quote name='szczypireczek']Javena wraca 24.11 22,00. Przed końcem bazarku zdąży .Chyba,ze ktos cos jeszcze ma do niej.[/QUOTE]

[quote name='Malgoska']acha, czyli na razie tylko podrzucamy;[/QUOTE]
Licytować też można a ona wszystko zaznaczy jak wróci. :lol:

Posted

Moje 2 tymczaski nadal źle:( nadal biegunka i wymioty, nadal biorą kroplówki
Tylko Malinka czuje się w porządku.
A co to kalendarzy sprzedawać na bazarku nie można?? Pierwsze słyszę...ja też sprzedaję i to oryginalne, projektowane przez moją siostrę graficzkę. I nikomu nic do tego dopóki sie rozliczam co do grosza, a zwykle to nawet dopłacam od siebie.

Posted

[quote name='masza44']Moje 2 tymczaski nadal źle:( nadal biegunka i wymioty, nadal biorą kroplówki
Tylko Malinka czuje się w porządku.
A co to kalendarzy sprzedawać na bazarku nie można?? Pierwsze słyszę...ja też sprzedaję i to oryginalne, projektowane przez moją siostrę graficzkę. I nikomu nic do tego dopóki sie rozliczam co do grosza, a zwykle to nawet dopłacam od siebie.[/QUOTE]

biedne maluchy:(

Posted

[quote name='Malgoska']ostatnio było tak samo; Ci co wygrali wygrali głosami użytkowników rejestrujących się na dogo tylko po to żeby zagłosowac....
ale skoro moderator uwaza że to normalne.....i tak może być.....
wystarczyłoby żeby każda z nas zalożyła po nowym koncie i oddała głos tylko że ucziwi na taki pomysł nie wpadają....
na pewno nie jest to uczciwe, tak samo jak ktos obiecał głosy poprzednim razem i ich nie oddal......
może wogóle zgłaszać mame missieek tylko do krakvetu i tam głosować, a prośby o pomoc kierować do swoich znajomych, dogo zawiodło po raz drugi:([/QUOTE]

Trochę spóźniony ten mój komentarz, ale za posiadanie drugiego konta z tego samego IP można zrobić permanentnego bana. Wiec to nie jest dobra rada.

Posted

[quote name='Agata Balu']Trochę spóźniony ten mój komentarz, ale za posiadanie drugiego konta z tego samego IP można zrobić permanentnego bana. Wiec to nie jest dobra rada.[/QUOTE]

Agatko my się takich praktyk nie trzymamy...:) To by było gdyby.....

Posted

Frotka nigdzie nie wchodzi od 12 maja 2012 ,

A na tym wątku się bardzo pomaga zwierzętom, więc jesli ktos chce pomóc - to niech pomaga, a nie chce pomóc - niech nie przeszkadza. Niech da swój grosz tam gdzie uważa, a ten kto docenia pomoc na tym wątku da swój grosz tutaj.

[quote name='majku33krakow']ślepe mioty musimy?musicie usypiać bo każdy tak robi[B],walczymy z bezdomnością[/B],po za tym nikt wam kasy nie da nawet na bazarkach,większość ludzi tak robi,walczy z bezdomnością,bo już dużo psów cierpi w schroniskach,nie mogą umierać w cierpieniach,A JEŚLI FROTKA TU NIE WCHODZI TO JUŻ JEST DRAMAT,BO TO POWAŻNY CZŁOWIEK,WALCZY OD LAT Z BEZDOMNOŚCIĄ.[/QUOTE]

Posted

[quote name='Maksy']A na tym wątku się bardzo pomaga zwierzętom, więc jesli ktos chce pomóc - to niech pomaga, a nie chce pomóc - niech nie przeszkadza. Niech da swój grosz tam gdzie uważa, a ten kto docenia pomoc na tym wątku da swój grosz tutaj.[/QUOTE]
Dogo jest duże i nikt nie da rady udzielać sie na wszystkich wątkach. ;)

Posted

[quote name='Agata Balu']Trochę spóźniony ten mój komentarz, ale za posiadanie drugiego konta z tego samego IP można zrobić permanentnego bana. Wiec to nie jest dobra rada.[/QUOTE]
Czyli:
1) ja mam swój nick na dogo
2) Kejsi ma swój nick na dogo (moja córka)
3) komputer jest jeden

Czy dobrze rozumiem, że w rodzinie musimy mieć jedno zdanie, jedne wątki, na których bywamy, pomagamy tym samym zwierzakom (nie szkodzimy nikomu, jak nam coś nie pasuje to więcej tam nie zaglądamy, nic nie wpisujemy bo po co komuś i sobie krew burzyć?) i możemy mieć tylko jednakowe poglądy na wszystkie sprawy? Możemy mieć tylko jeden nick na jednym kompie? Wyrzucą nas z dogo, bo mam dużą rodzinę (reszta rodziny też ma swoje zdanie i może zechcieć się zarejestrować tutaj)?
Ja nie kapuje chyba, czy dobrze rozumiem twoją wiadomość? Czy takie są zasady dogo? Chyba nie doczytałam regulaminu.
Ja niedawno zaczęłam i tak mało wiem:(