krakowianka.fr Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='iwoniam']Dzięki, jako, że ja tego zrobić nie mogę poproszę Krakowiankę o pomoc [/QUOTE] iwonia, tu ci Arikowy wklejam, bo tylko 2 mozna miec banerki jak sie glosowanie skonczy to ci znowu Arika wrzuce w podpis: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/206472"][IMG]http://img818.imageshack.us/img818/5594/abcdj.jpg[/IMG][/URL] nie chce tylko zeby mi sie gdzies banerek zapodzial.... Quote
iwoniam Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Dzięęęki za zmianę ok jadę kąpać Jokerka ! Quote
krakowianka.fr Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='iwoniam']wow, super wiadomość, ale to chyba na mój wątek powinno iść :) z resztą - dobre wiadomości trzeba obwieszczać wszędzie ps. mam mnóstwo rzeczy jeszcze- obfocone, gotowe do wystawienia - z tego właśnie bazarku jak coś to będzie jak znalazł na kolejny[/QUOTE] to wkleje i tam, ale ze ty placisz i za 'swoje' (lol) i za olkuszaki, to wrzucilam i tu.... Quote
Nutusia Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Też sobie banerek wypożyczam. Jasne, że trzeba popierać swoich - w kupie siła! ;) I cichutko donoszę, że mam nową podopieczną :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232409-Hopka-dzieciak-kt%C3%B3ry-chce-wiedzie%C4%87-jak-wygl%C4%85da-prawdziwe-psie-%C5%BCycie[/url] Quote
Malgoska Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Nutusia']Też sobie banerek wypożyczam. Jasne, że trzeba popierać swoich - w kupie siła! ;) I cichutko donoszę, że mam nową podopieczną :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232409-Hopka-dzieciak-który-chce-wiedzieć-jak-wygląda-prawdziwe-psie-życie[/URL][/QUOTE] śliczny maluszek:) Quote
krakowianka.fr Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Malgoska']Bo moja pani mi kupiła sweterek na poranne i wieczorne spacery ale on mi się nie podoba.... Aż mi się jedno oko zaświeciło z wrażenia..... Tu mi się świecą dwa, ale i tak jestem śliczna....nawet w tym okropnym golfie.... [/QUOTE] Ona jest cuuuuudna!! Quote
kinga_kinga7 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [B]nasza przeciwniczka nie odpuszcza[/B]:mad: bardzo proszę o głosy,rozsyłanie!!! Quote
krakowianka.fr Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Czy keria juz sie odezwala w sprawie fantow moze? W tym tyg mam troche czasu....wiec bede was nachodzic i nekac...lol [quote name='beataf']to ja czekam na kontakt w sprawie fantów, a potem się umówimy:lol:[/QUOTE] [quote name='krakowianka.fr']Beataf, czy pasuje ci tak? Wszystko fizycznie zrobisz ty a elektronicznie ja a bedziemy sie nawzajem reklamowac i w ten sposob kazdy zrobi po troche ;)[/QUOTE] [quote name='Malgoska']no to już zadecydujcie; jeśli tak, to ja robię jeden a Wy drugi; podrzucamy i reklamujemy oba:)[/QUOTE] [quote name='krakowianka.fr']Ja moge zrobic bazarek, tj obrobic, powstawiac zrobione fotki i opisy i powrzucac to tu na dogo i potem podrzucac, wysylac zaproszenia.... Nie jestem w stanie fizycznie nic zrobic ale elektronicznie jaknajbardziej!!! mozna bykoby tez zrobic tak, ze drugi i trzeci post zachowamy do rozliczen osoby ktora je bedzie robic a post jeden i te ze zdj iz opisami zrobilabym ja wszystko sie da zrobic ;) ja sie pisze do takiej pomocy co odciazy Malgoske a beataf ty bys sie zajela moze zbieraniem kasy i wysylka, czy pasowalo by tak?[/QUOTE] Quote
krakowianka.fr Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 I jeszcze jadna sprawa Ad petycji, poniewaz zaczelam tekst pisac kt potem przetlumacze, czy chodzi nam o: - apel o zmiane warunkow w jakich znajduja sie zwierzeta oraz 'ogarniecie' w jaki sposob gminy podpisuja umowu i co sie z tym dalej dzieje (zwierzeta znikaja itd) Czy tez: - petycje o to aby zamknieto pseudo-schron, gdzie mielibysmy sporo argumentow za tym, tylko co wtedy z psami z okolicy sie stanie to ja nie wiem... Prosze o wszelkie konstruktywne komentarze jak trzeba bedzie, to zaloze osobny watek na ten temat, iwoniam doradzisz czy tak wolisz Quote
krakowianka.fr Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='kinga_kinga7'][B]nasza przeciwniczka nie odpuszcza[/B]:mad: bardzo proszę o głosy,rozsyłanie!!![/QUOTE] Do kiedy jest ta ankieta? Jeszcze troche pospamuje watki....;) Quote
kinga_kinga7 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='krakowianka.fr']Do kiedy jest ta ankieta? Jeszcze troche pospamuje watki....;)[/QUOTE] na krakvecie ankieta jest do 30 września,ale ta kobieta ma ogromne poparcie!!!! w lipcu miała 1200 głosów Quote
sybil Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Popieram pomysł solidarnego głosowania teraz na BP, a za 2 miesiące wszyscy na mamę missieek. Zabieram się do telefonowania do wszystkich znajomych spoza dogo, którzy w lipcu założyli konto w krakvecie z prośbą o głosy tym razem na BP ( a jest tego trochę ;) ) Quote
Malgoska Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='kinga_kinga7'][B]nasza przeciwniczka nie odpuszcza[/B]:mad: bardzo proszę o głosy,rozsyłanie!!![/QUOTE] ja nie mogę rozsyłać bo dostałam upomnienie ..... Quote
Malgoska Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='kinga_kinga7']na krakvecie ankieta jest do 30 września,ale ta kobieta ma ogromne poparcie!!!! w lipcu miała 1200 głosów[/QUOTE] i wygrała? Quote
Malgoska Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='krakowianka.fr']Czy keria juz sie odezwala w sprawie fantow moze? W tym tyg mam troche czasu....wiec bede was nachodzic i nekac...lol[/QUOTE] keria miała się kontaktować z beataf Quote
kinga_kinga7 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Malgoska']i wygrała?[/QUOTE] nie! dlatego walczy znowu Quote
missiaa Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='kinga_kinga7']na krakvecie ankieta jest do 30 września,ale ta kobieta ma ogromne poparcie!!!! w lipcu miała 1200 głosów[/QUOTE] 1200?! cholera skąd ona ma takie poparcie? Quote
kinga_kinga7 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 ja się wkurzyłam już i postanowiłam napisać do niej e-maila [B]odp p.Mirki to my gramy nie fer,nie podpisywałam między forami żadnego zobowiązania więc mam to gdzieś[/B] ręce już opadają....... Quote
Justyna Lipicka Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 a ona gdzieś na dogo "funkcjonuje"? skąd ma aż takie poparcie? ja zaraz idę na fcb rozgłosić. Quote
kinga_kinga7 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']a ona gdzieś na dogo "funkcjonuje"? skąd ma aż takie poparcie? ja zaraz idę na fcb rozgłosić.[/QUOTE] ja w ogóle nie wiem kim ona jest! ale macie więcej, kolejny e-mail od p.Mirki [B]Walczę uczciwie startując po raz kolejny. Gdybyś była miłośniczką zwierzą to byś zapierdała w schronie 24 na dobę za darmo tak jak ja przy swoich kotach. Starałbyś się o darczyńców a razie kryzysu szukała wsparcie gdzie się da na przykład w jakimś konkursie. Ja tak właśnie robię. Sorki, ale na litość mnie weźmiesz. Moje koty też muszą jeść. Miszkam z nimi i nie zniosłabym widoku głodnych kotów. Nie ja wymyśliłam konkurs, w którym wygrywa tylko jeden podmiot choć dookoła jest ich mnóstwo.[/B] Quote
barb Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='missiaa']1200?! cholera skąd ona ma takie poparcie?[/QUOTE] [quote name='kinga_kinga7']ja się wkurzyłam już i postanowiłam napisać do niej e-maila [B]odp p.Mirki to my gramy nie fer,nie podpisywałam między forami żadnego zobowiązania więc mam to gdzieś[/B] ręce już opadają.......[/QUOTE] [quote name='Justyna Lipicka']a ona gdzieś na dogo "funkcjonuje"? skąd ma aż takie poparcie? ja zaraz idę na fcb rozgłosić.[/QUOTE] Czytałam, że ta Pani opiekuje się 60-cioma kotami. Chyba należy ją traktować z szacunkiem... Quote
kinga_kinga7 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='barb']Czytałam, że ta Pani opiekuje się 60-cioma kotami. Chyba należy ją traktować z szacunkiem...[/QUOTE] ok,ale gra trochę nie uczciwie! Quote
barb Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='kinga_kinga7']ok,ale gra trochę nie uczciwie![/QUOTE] Dlaczego ? Quote
barb Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 (edited) [quote name='Malgoska']ja nie mogę rozsyłać bo dostałam upomnienie .....[/QUOTE] I nie zapytałaś kto się na Ciebie poskarżył ? To zapytaj ;) Ja bym nie odpuściła. Edited September 18, 2012 by barb Quote
Malgoska Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='barb']I nie zapytałaś kto się na Ciebie poskarżył ? To zapytaj ;) Ja bym nie odpuściła.[/QUOTE] myslę, że Ci co teraz walczą dalej ;) ale nie będę do tego wracać...... kinga a dlaczego ta Pani od 60 kotów gra nieuczciwie? w krak vecie musisz głos potwierdzić smsem więc tam już trudno o nieuczciwe zagranie. a zakładanie konta na dogo tylko po to żeby zagłosowac uważasz za uczciwe? Quote
Recommended Posts