Gusiaczek Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Witaj Maleńtasie:) Buziole i najpiękniejsze życzenia dla Rodzinki:) Quote
majowa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Wstepnie umawiałam się że podrzucę Malgosce fanty ale może faktycznie lepiej robic zbiórke objazdową Mój TZ z tego co pamiętam pracuje bliziutko Maszy44 a ja w centrum w okolicach Biblioteki Jagiellońskiej Quote
Ellig Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='Alojzyna']Czy mogę prosić na pw o zdjęcia Guciaczka? - chciałabym go przedstwić pewnej rodzince... [/QUOTE] Czekamy na wiesci i dziekujemy:) Quote
Justyna Lipicka Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Witam na swiecie nowego dogomaniaka:-) pozdrowienia dla rodzicow i zdrowka dla dzieciaczka:-) Quote
wojtuś Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='ewakrakow']Iwoniam pisała do mnie kilka dni temu o fanty, te stare już dawno wydałam, ale nazbierałam już trochę nowych. Jeśli jesteście zainteresowani to ktoś by musiał do mnie podjechać w krakowie po nie (kurdwanów). Więcej informacji na PW.[/QUOTE] Dziękuję, podjadę - napisałem PW [quote name='Malgoska']Wojtuś ma robić zbiórkę od wszystkich, którzy chcą coś dać a potem je wystawimy.[/QUOTE] Tak, chciałbym od jutra zbierać objazdowo fanty, odpiszcie Kochani na PW gdzie mam podjechać;) [quote name='mmd']Ale fajnie, że robicie bazarek - ja jeszcze się trochę pourlopuję, ok? :) Iwonka wreszcie wolna :multi: Pewnie odsypia. A Ty Maleństwo witaj na świecie :)[/QUOTE] Tak, tak, dzięki :) [quote name='Alojzyna']jakiego typu fanty zbieracie? może coś bym znalazła... gratulacje dla RODZICÓW :)[/QUOTE] Byłoby super;), gdyby u Ciebie coś się znalazło to daj proszę znać :) [quote name='ewakrakow']to niech Wojtus sie skontaktuje i podjedzie, bedzie objazdówka:)[/OUOTE] Dziękuję - poszło PW ;) [quote name='masza44']Serdeczne gratulacje dla rodziców!! Ja mam fanty Wojtuś, jak byś miał jak to od środy będę je miała w pracy do odebrania przy Nowym Kleparzu to mógłbyś wpaść.[/QUOTE] Dzięki - odbiorę Marysiu :) [quote name='Nutusia']Ja jutro wyślę zdjęcia. Tylko poproszę na PW adres mailowy do osoby, która będzie wystawiać bazarek.[/QUOTE] Napisze jeszcze do Malgoski o podanie e-maila;) [quote name='Malgoska']ja robię z tego co jest, więc można wykorzystać wszystkie fanty.[/QUOTE] Dzięki Małgosiu :) [quote name='majowa']Wstepnie umawiałam się że podrzucę Malgosce fanty ale może faktycznie lepiej robic zbiórke objazdową Mój TZ z tego co pamiętam pracuje bliziutko Maszy44 a ja w centrum w okolicach Biblioteki Jagiellońskiej[/QUOTE] Umówimy się na odbiór - czy u Twojego TZ, czy u Ciebie w pracy - też wysłałem PW Dziękuję Kochani:loveu: Będę jeszcze prosił na krakowskim o fanty, a nóż ktoś jeszcze coś będzie miał na bazarek:) A są wiadomości od Iwonii i Malucha? jak się czują Quote
barb Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [SIZE=3]Wygląda, że to będzie megabazar[/SIZE] :lol: Quote
Maciek6778 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nowy dogomaniak ma na imię Natalka:) Wszystko w porządku, chociaż Iw baardzo zmęczona:( Quote
barb Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='Maciek6778']Nowy dogomaniak ma na imię Natalka:)[/QUOTE] To chyba dogomaniaczka ? ;) Quote
wojtuś Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='barb'][SIZE=3]Wygląda, że to będzie megabazar[/SIZE] :lol:[/QUOTE] No nie wiem, choć bym chciał.. by był mega;) [quote name='Maciek6778']Nowy dogomaniak ma na imię Natalka:) Wszystko w porządku, chociaż Iw baardzo zmęczona:([/QUOTE] Ale pięknie - to Natalka a więc córeczka:) No cóż, niech Iwonia prędziutko odzyska siły Quote
Justyna Lipicka Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 to teraz dużo sił dla Iw życzę, na pewno Natalka jej osłodzi życie:) o przepraszam- Wam Maćku:) Przy okazji po znajomości zaproszę na bazarek dla Smutka wyciągniętego z Pszczyny, teraz we wspaniałym DT, na opłacenie jego: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227867[/URL] Quote
Malgoska Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='Maciek6778']Nowy dogomaniak ma na imię Natalka:) Wszystko w porządku, chociaż Iw baardzo zmęczona:([/QUOTE] bidunia, na takich pełnych obrotach działała do ostatniej chwili, i jeszcze ją tak wymęczyli. Trzymajcie się cieplutko. Quote
barb Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='Justyna Lipicka'] Przy okazji po znajomości zaproszę na bazarek dla Smutka wyciągniętego z Pszczyny, teraz we wspaniałym DT, na opłacenie jego: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227867[/URL][/QUOTE] A ja bardzo nieśmialo :oops: zaproszę na ostatni dzień bazarku torebeczkowego dla Bąbla. Link w moim podpisie. Bazarek wystawia Ciocia Ewa Gonzales - jeden fant - tylko 1 zł. Może ktoś się jeszcze skusi ? Albo chociaż obejrzy torebusie (i podkladkę) i hopnie bazar ? Quote
Kejsi Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Uf uf wreszcie dotarłam ;) Dołączam się całym sercem do gratulacji i pozdrowień!!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
wojtuś Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Kochani już z majową, ewakraków, masza44 (będę dzwonił) jesteśmy umówieni na odbiór fantów:) Dziękuję Ikusia, Kejsi proszę Was o PW gdzie mógłbym odebrać fanty, chciałbym Kochani w piątek wieczór podrzucić rzeczy na bazarek do Malgosi - już czeka:) Na krakowskim mam wiadomość od Foksi i Dżekuś, Topi - będą jeszcze fanty;) Quote
Kejsi Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='wojtuś']Kochani już z majową, ewakraków, masza44 (będę dzwonił) jesteśmy umówieni na odbiór fantów:) Dziękuję Ikusia, Kejsi proszę Was o PW gdzie mógłbym odebrać fanty, chciałbym Kochani w piątek wieczór podrzucić rzeczy na bazarek do Malgosi - już czeka:) Na krakowskim mam wiadomość od Foksi i Dżekuś, Topi - będą jeszcze fanty;)[/QUOTE] już wysyłam Quote
wojtuś Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='Kejsi']już wysyłam[/QUOTE] Dziękuję:) wszystko już wiem :) Quote
Malgoska Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 (edited) Dostałam zdjęcia fantów od barb i Magdy L. Czekam na reszte :) Wojtek przydałaby się jakaś informacja na temat piesków i ich zdjęcia. Edited June 5, 2012 by Malgoska Quote
majowa Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [INDENT] [SIZE=4][B] [COLOR=#b22222]W parku AWF w Krakowie zaginęła sunia wyadoptowana z jędrzejowskiego SOZ-u. Bardzo prosimy o pomoc![/COLOR][/B][/SIZE] Tutaj jej wątek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/223379-BAJKA-wilczasta-SZARA-sunia-04-06-ZAGIN%C4%98%C5%81A-w-PARKU-AWF-w-Krk-POMOCY-%21%21%21/page5"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...21%21%21/page5[/URL] [/INDENT] Quote
Malgoska Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='Nutusia']Magda L. to ja ;)[/QUOTE] Tak myślałam....:) Czekamy.... Quote
ajw Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Serdeczne gratulacje dla Rodziców. Zdrówka i szczęścia dla całej trójki:multi: Quote
wojtuś Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='Nutusia']Foty fantów wysłane do Małgośki ;)[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='Malgoska']Dostałam zdjęcia fantów od barb i Magdy L. Czekam na reszte :) Wojtek przydałaby się jakaś informacja na temat piesków i ich zdjęcia.[/QUOTE] Powtórzę jeszcze zdjęcia i opisy Szczęściary, Kafira i Zorii, co do Trufli - mamy szczeniaków - omówię jeszcze z Iwonką P i przypomnę się o jej zdjęcia. Quote
krakowianka.fr Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 no to czekamy na bazarek, bedziemy podrzucac :) ClaudiaAnna - czy bedziesz robic ogloszenia dla Toresa (labradora)? Czy ktos ma jakieskolwiek wiesci ad adopcji (pytania, telefony....) o psiaki u iwoniam / misieek? (u nich jest najwiecej) Dajcie znac, Iwonia wraca do domu (mamy nadzieje) we Czwartek, dobrze byloby cos pomoc nawet jesli tylko oglosznia lub opd na pyt z ogoszen zanim z Natalcia sie do zoo w 28m2 wpakuja.... Quote
Recommended Posts