Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Ewa myślę, że warto taka sesję zdjeciową wykupić (dobre zdjecie to połowa sukcesu:)) tylko ile kosztowałoby razem z dojazdem? I czy nas na to stać? Czy może zrobić oddzielną zbiórkę? Zostały tylko 3 sesje więć trzeba szybko podjąć decyzję

Edited by kaja8888
Posted

Bonsai była w naszym hoteliku i robiła sesję foto dla Pimpka. Obejrzyjcie zdjęcia:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/199799-Cudowny-Pimpu%C5%9B-rok-w-hoteliku-Brakuje-na-utrzymanie-w-DT!!-Pilnie-szuka-DS-!/page57?

Przyjechała do nas z winter7 i latałyśmy po ogrodzie jak te jedne z odblaskiem słonecznym za biednym Pimpkiem. Pamiętam, że było wtedy bardzo gorąco i umęczyliśmy się wszyscy strasznie. Było warto, bo zdjęcia piękne, ale odzewu z ogłoszeń nie było :(

Posted

Czy ja wiem:roll: Ona ma tyle fajnych zdjęć.
To chyba lepiej jakieś wyróżnione ogłoszenia.:cool3:

Ale chciałam co innego, bo się do rządzenia nie wtrącam:evil_lol:

Z bazarku przybyło na koncie Poli 333,38.:lol:

Posted

Ja już się chwytam każdego pomysłu, bo chciałabym, żeby Polcia trafiła wreszcie na swój domek.
Polcię stać na te kilkadziesiąt zł. Tylko decyzji nie ma.......

Posted

Podjęłam sama decyzję i zapisałam Polę. Jeśli zadecydujecie inaczej to jakoś sama pokryję te koszty, ale dam i tę szansę suni.

Aniu, zapytaj decydentów czy ktoś nie chce też takiej sesji. Wtedy koszty byłyby o 50 % mniejsze.

Posted

terra napisał(a):
Uważam, chociaż nijak mi do decydowania ;) , że warto zrobić Polci profesjonalną sesję.
Też się dołożę.

Dziękuję za wsparcie :)
Też myślę, że każdą okazję należy wykorzystać.

Posted

i ja też się dołożę do sesji, Ewcia podjęłaś super decyzję :) i myślę, że potem warto też zainwestować w jakieś ogłoszenia wyróżnione może wreszcie szczęście uśmiechnie się do Poli. Kara bardzo dziękujemy w imieniu Poli za super bazarek, poprowadziłaś go rewelacyjnie - jak zwykle zresztą, i bardzo się napracowałaś jeszcze raz dzięki :)

Posted

Kochane! Sesja Poli i innych psiaków (Syrek, Tutka i Murzynek) zaplanowana jest w tym tygodniu. Przed chwilką skończyłam rozmowę z Bonsai. Ja nie mogę jutro i we wtorek, więc zostaje reszta tygodnia. Podzielimy się kosztami ;)

Na wydarzeniu Poli na fejsie właśnie wgrywa się krótki filmik.
Wczoraj była u nas Olena84 i przywiozła prezenty: smaczki oraz zabawki sznurkowe. Pola była uszczęśliwiona na maxa, bo ona kocha takie ciągania! Aż jej krew poleciała z dziąseł z tego szczęścia, tak się bawiła! :roll:
A Biszkopt tak się cieszył, że aż zgubił jednego szarpaka i nie możemy go nigdzie znaleźć. Szkoda, bo zabawka rewelka. Trudno, została jedna (na szczęście;)).

Posted

Aniu, to może uda mi się na sesję przyjechać.
We wtorek mam Ursynów, a poza tym mogę się dostosować.

Fajnie, że jest więcej chętnych, to koszt dojazdu się zmniejszy, czyli będzie 50 zeta za sesję + ....za dojazd.

Posted

Ja byłam i też po cichu się dziwiłam z braku obecności stałych bywalców...ale nie pisałam. Nie mam ostatnio za wiele czasu. Mąż złamał nogę i ma gips do połowy uda. Czas spędza głównie w łóżku z laptopem i zabrał mi moją klawiaturę :angryy: Teraz mam pożyczoną od sąsiada więc mogę coś napisać ;-) Ja mam niby laptopika ale klawiatura w nim przestała działać po umyciu i muszę się męczyć dopinaną.

Posted

Też zaglądam do Polci, nie zawsze coś piszę.
Oj Lidan, serdecznie Wam współczuję, gips w lecie, to masakra, dobrze, że się ochłodziło.
Ciesz się, że mąż zajął się laptopem i nie jęczy i narzeka :evil_lol: