Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale słodkie serduszko, a ja straszny łasuch jestem :eviltong:

Obiecuję sobie, ze w poście ograniczę słodycze, ale jak to zrobić.........gdy, tak jak wczoraj, dzwoni Ula z prośbą, żeby na sobotni wyjazd do Przytuliska upiec ciasto......i co mam upiec i nawet nie spróbować.....:shake:

Posted

My Ciebie też, Jolciu :loveu:.

Małgoś, to dobry pomysł. Ja też bardzo lubię tak sobie pojeść jabłuszek ze słoiczka :eviltong:, ale jak obiecałam, to muszę jutro upiec, bo u mnie słowo droższe pieniędzy, jak mówił niezapomniany Pawlak w Sami swoi :lol:

Posted

Ewuś, maiłam Cię zapytać- kiedyś przesłałaś mi ofertę ślicznej biżuterii ręcznie robionej, mam kilka zamówień od mojej siostry i jej przyjaciół, ale ta pani ani na mejla nie odpowiada, ani na sms, ani nie odbiera telefonu. coś się stało?.......

Posted

Są 3 części, ale nie pamiętam ostatniego tytułu:oops:
Ta rzuciła mi się w oczy na bazarku u Myszy i przypomniało mi się, że Ci się podobała.
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239816-Wielkanocne-ozdoby-ksi%C4%85%C5%BCki-bi%C5%BCu-ciuszki-dla-Zosi-do-24-02-2013-godz-22-00[/url]

Pozycja 32

Posted

[quote name='kaja8888']Tak sobie pomyślałam że zamieszczanie ogłoszeń na gumtree jest ponoć dość skutecznie, może Polcię tam wystawimy - tylko ciekawe jaki to koszt? Co o tym myślicie?[/QUOTE]

Gumtree jest portalem darmowym. ale warto wyróźnić ogłoszenie, a to kosztuje.

Posted

Zobaczcie, tani bazarek ogłoszeniowy, ja skorzystałam :)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239776-20-OG%C5%81OSZE%C5%83-ZA-3-z%C5%82-Bazarek-do-17-02-2013-godz-20-00/page2[/url]

Posted

[quote name='malagos']Ewuś, maiłam Cię zapytać- kiedyś przesłałaś mi ofertę ślicznej biżuterii ręcznie robionej, mam kilka zamówień od mojej siostry i jej przyjaciół, ale ta pani ani na mejla nie odpowiada, ani na sms, ani nie odbiera telefonu. coś się stało?.......[/QUOTE]

Nie, nic się nie stało. Tylko może było to w okresie kiedy chorowała i była w szpitalu. Zadzwonię do niej jutro i zapytam, kiedy można zadzwonić, bo ona poza tym całymi dniami pracuje i wtedy nie odbiera. Wiem, że jutro ma być w domu, więc dam Ci znać.

Posted

[quote name='malagos']Zobaczcie, tani bazarek ogłoszeniowy, ja skorzystałam :)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239776-20-OGŁOSZEŃ-ZA-3-zł-Bazarek-do-17-02-2013-godz-20-00/page2[/URL][/QUOTE]

Dziękuję Małgoś :)

Pola miała niedawno wznawiane ogloszenia, ale może znowu zamówić......co o tym myślicie?

Posted

Ewcia myślę że warto zamieścić ogłoszenia ponownie, to jest strasznie denerwujące, że kompletnie nikt Polą się nie interesuje :(
Kara dzięki za linka :)przystąpiłam do licytacji kilku książeczek :)

Posted

Zrobię Poli kilka ogłoszeń.
Skąd wziąć tekst (nic o suni nie wiem), namiary i foto?
Gdzie ona teraz jest, na jakie województwa były robione ogłoszenia i jak z ew. transportem?