Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lidan']

Ewa, spróbuj teraz wkleić ten banerek.

Liduś, dziękuję :). Udało się, ale miałam duży problem ze wstawieniem, bo był sam obrazek, bez linka.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Liduś, dziękuję :). Udało się, ale miałam duży problem ze wstawieniem, bo był sam obrazek, bez linka.

Niemożliwe. Wczoraj chwile mi zajęło zanim sobie przypomniałąm jak podlinkować banerek i wydawało mi się, że udało mi się gdyż jak się na niego kliknęło to otwierała się strona z wątkiem Kacperka...:hmmmm:

Posted (edited)

Zmieniłam wiek Polci tam, gdzie się dało.
Tam gdzie robiłam ogłoszenia bez logowania, niestety musi tak zostać.
Mam nadzieję, że jak ktoś Polcię pokocha to mu nie zrobi różnicy, że jest młodsza niż napisałam.

edit.
Ewo, na Twojego maila przesłałam pytanie o Polcię.

Edited by terra
Posted

Terra, odpowiedziałam Ci, ale z DIF doszłyśmy do wniosku, że to nie najlepszy domek dla Polci, bo w tej chwili to może ona i da radę, ale co będzie za jakiś czas......

Posted

EVA2406 napisał(a):
Terra, odpowiedziałam Ci, ale z DIF doszłyśmy do wniosku, że to nie najlepszy domek dla Polci, bo w tej chwili to może ona i da radę, ale co będzie za jakiś czas......

Dokładnie!!!:roll:

Posted

bianka0 napisał(a):
Czy tylko czwarte piętro zdyskwalifikowało ten domek ?

Dorotko, nic więcej jeszcze o domku nie wiemy, bo pani zadała tylko takie pytanie.
Napisałam do pani maila i czekam na odpowiedź.