Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zastanawiam się czy z polaru nie byłyby lepsze. Polar raczej się nie strzępi więc i nitki z niego chyba nie wychodzą. Jakby zapleść kilka pasków i zrobić porządne supły to może by co z tego wyszło. Muszę uzbroić się w cierpliwość i zajrzeć do kilku ciucholandów w poszukiwaniu jakiś polarowych szmatek i zobaczymy co da się wymyślić. Moja Kolusia też lubi takie zabawki, które da się zniszczyć. Dzisiaj próbowała rozprawić się z jakąś głupkowatą gazetą...ukradzioną ze stołu :angryy:

Posted

A moje suczydla nie chcą się bawić zabawkami. Największa i najstarsza Nusia bawi się z najmniejszą Milą. Fajnie to wygląda, bo jedna to mix z haszczakiem, a druga po jamniczce :evil_lol:

Posted

Hi hi... U mnie obydwie lubią się bawić ale ... nie ze sobą :shake: Gapa ma już z 10 lub więcej lat i jest chyba trochę mixem sznaucerka. Zachowuje się jak dama i lubi rzucanie piłeczki w domu.Nie pokochała energicznej i dużo młodszej Koli, która z kolei woli przeciąganie i szarpanie różnych szmatek.

Posted

Ja już się nad tym zastanawiałam i nawet postanowiłam poszukać jakiś polarowych kocyków w szmatekscie i spróbuję upleść jakiegoś szarpaka na próbę, a jak moim psom przypadnie do gustu to wyprodukuję więcej. Tylko czasu mi brak na te szmateksy...Chyba muszę kogoś doświadczonego w grzebaniu poprosić o przysługę :diabloti:

Posted

Nawet tak nie żartujcie!:mad:
Polka znajdzie dom i już!
Tylko muszę ją może jeszcze raz przeczesać grzebykiem dla kotów (ma obrotowe zęby i nie ciągnie;)) i ułożyć jej fryzurkę! Będzie dobrze, damy radę!:loveu:

A na dożywociu to chyba Pimpek zostanie, bo jest już u nas 1,5 roku i nie było ani jednego zapytania o niego. :-(
Wczoraj do naszego hotelu wróciła z adopcji malutka Bezunia, siostra Ptysia.:-(

Posted

Zwrot z adopcji.....
To ile czasu mieli tą Bezunię i jaki podali powód oddania jej?
Bardzo mi szkoda tych psiaków wracających z adopcji.
A jest gdzieś jej zdjęcie?

Posted

Ptyś i Beza

[IMG]http://images50.fotosik.pl/1536/6cd3d50d78474f8d.jpg[/IMG]

Ona chyba poszła do domku w maju. Tylko chyba poszły razem i co .......wróciła tylko Beza?
Dlaczego?

Posted

a wiadomo jaki był powód, że Beza musiała wrócić???? Zupełnie nie rozumiem tych ludzi, którzy decydują się na Zwierzęta i potem je oddają to jakaś masakra :(
Ewcia wysyłałam właśnie na tlen

Posted

[quote name='EVA2406']Dobrze, że Polcia ma grube futerko, bo już zimę zapowiadają [/QUOTE]

No właśnie... Moja mama też mówiła, że słyszała coś o deszczu ze śniegiem!
A my nie mamy butów na zimę i chrust w lesie jeszcze nie zebrany...!:evil_lol: