Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to czekamy na zdjęcia Poli może te okażą sie dla niej szczęśliwe, jak złąpię chwilę to zrobię fotki rzeczy na bazarek i Kara przeprowadzi całe przedsięwzięcie.

tak sobie pomyślałam, że jakby było jakieś fajne ogłoszenie Poli do wydruku ze zdjęciem to bym rozwiesiła w Parku Szczęśliwickim - czy ktos dysponuje takowym ogłoszeniem?

Posted

Sprzątam w mieszkaniu i mam parę rzeczy na bazarek, wiele tego nie jest, póki co 4 książki, ale no może mogę to komuś podrzucić na bazarek?

Posted

Ja nie wiem, bo to Kaja i Kara coś kombinują. Ja chyba dopiero po 10 maja będę mogła o czymś pomyśleć. Chyba, że pogoda w majowy długi weekend będzie kiepska i nie da się robić w ogródku, to może coś wymyślę. Tylko najpierw muszę jakiś program zdjęciowy oswoić ;)

Posted

hopsnę :)
do bazarku dorzucam 2 klikery i zawieszkę odblaskową :)
czekam na jakąś wiadomość :)
najchętniej bym to komuś w Lublinie podrzuciła

Posted

junoo podeślij mi zdjęcia, jak zrobimy bazarek i ktoś wylicytuje rzeczy od Ciebie to je odbiorę, przed bazarekiem nie biorę, bo ostatnio wzięłam książki od zoji i sporo mi zostało, więc nie chcę przetrzymywać rzeczy w domu bo już brakuje mi miejsca. Nie wiem kiedy dokładnie zrobimy bazarek, ale podam Ci maila na pw

Posted

aha, nie chcesz przetrzymywać
rozumiem
znaczy no jakby się nie sprzedały to byłyby na następny bazarek :)

ze zdjęciami póki co mały problem, bo aparat zostawiłam u rodziców, będę go miała dopiero po weekendzie majowym
teraz mam tylko komórkę, a wtedy jakoś fot kiepska...

Posted

Bazarek się trochę przesunie:oops: Mój laptop padł i właśnie w serwisie debatują czy da się go jeszcze reanimować.:placz: Na nowy nie mam :oops:
Teraz piszę grzecznościowo od brata, ale on mnie tu nie dopuszcza jak jest w domu:roll:

Posted

Mój laptop kilka dni temu był reanimowany, ale jeszcze się udało.
Natomiast dzisiaj padła mi drukarka, ale po dwugodzinnej walce udało mi się ją naprawić. Tylko nie pytajcie co jej było.......sama nie wiem. Wiem tylko, że najpierw drukowała nieczytelnie, potem przestała w ogóle drukować, ale w końcu udało mi się ją pokonać :multi:

Posted

to jakaś masakra - dlaczego nawet jedna osoba się nie zainteresuje. Może w nastepnym ogłoszeniu podam swój numer jako kontaktowy - może to będzie szczęśliwy numer? Ewcia co Ty na to?
Wczoraj zrobiłam przelew na hotelik.

Posted

Ponieważ wciąż odświeżam ogłoszenia Ploci, nie ma problemu z weryfikacją danych.
kaja8888, podaj proszę na pw numer tel. będę sukcesywnie zmieniać.
Może tym razem się uda Polci.