Jump to content
Dogomania

10 zł deklaracji na wagę życia dla POLI. POMOCY!!!

EVA2406

Recommended Posts

[quote name='terra']Ogłoszenia Poli:
[COLOR=#000000][FONT=arial]Zaciskam kciuki, żeby tym razem się udało.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Bardzo, bardzo Ci dziękuję :)
Właśnie potwierdziłam te które tego wymagały.
Czekam na ten właściwy telefon.

Właśnie dzwoniła dzisiaj Ania z informacjami, że u Polci wszystko ok.
Gruba nadal, pluszakami bawi się nadal ( dzisiaj zamordowała misia z którego wyjęła wszystkie flaczki :evil_lol:).
Ania obiecuje, że zdjęcia z [I]ludziem[/I] będą i przeprasza, że to tak długo trwa, ale dziecię Jej choruje i [I]psiarstwa[/I] w hotelu dużo, więc Ania ma roboty po kokardkę.

Poza tym skończyło się jedzonko Polci i jutro muszę zamówić, żeby nam dziewczyna nie schudła za mocno :diabloti:

[COLOR=#000000]Przepraszam za offa [/COLOR];-)[COLOR=#000000] [/COLOR]

[COLOR=#000000]Serdecznie zapraszam na bazarek dla amstaffki Rity, zbieramy na hotelik. Suczka zupełnie nie radzi sobie w schronisku [/COLOR]:-([COLOR=#000000] [/COLOR]

[COLOR=#000000]ZAPRASZAM!!! [/COLOR]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/252359-Bazarek-dla-pechowej-amstaffki-Rity%21%21%21%21-%29"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...1%21%21%21-%29[/URL]

[quote name='zoja.']Parę dni diety by jej nie zaszkodziło ;)[/QUOTE]

No dobra, ale nie głodówki :shake:.

Jedzonko już zamówione. oby szybko dotarło, bo tym razem zamówiłam w Zooplusie, a oni różnie dostarczają. Ostatnio mnie nawet zaskoczyli, bo przywieźli mi po dwóch dniach i to z samego rana.

Tak, jest płatne, zwykle od znaku. Ile -to zależy od gazetki (każda ma swój cennik). Nie ogłaszałam. Kiedyś tylko wysłałam do metra (darmowe) i akurat moje wybrali, ale to jak loteria [-pomogło, bo ogłoszona sunia znalazła dom, mimo, że piękna nie była ;) ].
Innym razem poprosiłam (jako TOZ) Kurier Wolski o wprowadzenie rubryki "Zwierzęta w potrzebie". Cyklicznie ogłaszali tam tozowskich podopiecznych (co miesiąc wysyłałam im zdjęcia i szczegółowe opisy). Niestety, w gazecie zmienił się naczelny i rubrykę diabli wzięli..

Mam złe wieści: Pola kuleje na lewą tylną łapkę. Widać, że ją boli :(.
Jutro Ania poobserwuje jeszcze i jak nie będzie poprawy, to pojadą do weta.
Poza tym doszłyśmy do wniosku, że trzeba Poli zrobić badania hormonalne tarczycowe, bo pomimo zmniejszonej porcji jedzenia pola przytyła a nie schudła.
Tak więc trzeba się sprężyć i jakieś bazarki porobić, bo będą dodatkowe wydatki.
Ja już nawet mam porobione foty, ale zupełnie nie mam kiedy za to się zabrać i nie widzę czasu do połowy maja.
Wczoraj wetka orzekła, że mój Filemonek musi mieć zabieg na zęby, bo prawdopodobnie są już w takim stanie, że dostaje uczulenia wokół oczu :(. Boję się okropnie.

Jedzenie dla Poli jeszcze nie dotarło, ale napisali, ze już wydali kurierowi, więc jutro powinno dotrzeć do Ani.

terra to może ja dorzuciłabym zdjęcia do Twojego bazarku, mam trochę fantów i jak ktoś wylicutyje to ja zrobię wysyłki - co Ty na to? Mam tez jeszcze książki od zoji, które nie poszły w poprzednim bazarku. Ja bazarków kompletnie nie umiem robić :(
no i trzba pomyśleć o tych ogłoszeniach w gazetakch lokalnych (ja koszty publikacji pokryję)

Robiłam kiedyś łączony z kimś bazarek (dwa różne miejsca wysyłki) i nie był to trafiony pomysł.
Jeśli chcesz, pomogę Ci z bazarkiem, tzn. mogę go zrobić a poprowadzisz sama, podawanie konta, zbiórka kaski i wysyłka do Ciebie będzie należeć.
Daj znać czy się decydujesz, wtedy na maila poproszę opisy i najlepiej dostęp (link) do albumu ze zdjęciami bazarkowymi. Chodzi o to, żeby już były na jakimś serwerze.

Jestem za ogłoszeniami w lokalnych gazetach, ale zupełnie nie wiem jakie tam są, jako, że jestem z innej części pl.