Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jesteście wspaniali!!!!!!!!!!!!!
Obojętnie gdzie w Katowicach ją dowieżiecie -będzie odebrana.
Mycha będzie dzwonić:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Malutka coraz bliżej swojego domku:laola::laola::laola::laola::laola:

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wieści mam tylko dobre. Ufff. Transport załatwiony. Teraz kwestia czy jutro maleńka pojedzie do Krakowa i stamtąd kochane cioteczki odbiorą, czy w czwratek do Katowic. Więcej będę wiedziała o 16.:lol::lol::lol::lol::lol:
Ola ale z ciebie dynamit:evil_lol:

Posted

No, lubię taki szybkie dogomaniackie akcyjki :loveu:

Jak komuś "nie z naszej bajki" opowiadam o takich łańcuszkach (jak transport Malink do Kower, czy suni z Uciechowa) to tylko się usmiecha z niedowierzaniem...:p

Posted

malagos napisał(a):
No, lubię taki szybkie dogomaniackie akcyjki :loveu:

Jak komuś "nie z naszej bajki" opowiadam o takich łańcuszkach (jak transport Malink do Kower, czy suni z Uciechowa) to tylko się usmiecha z niedowierzaniem...:p

Kiedyś też bym oczy szeroko otworzyła:evil_lol:

Gamoń dziękuję bardzo (obwieszczam, że w razie potrzeby maleńka zostanie na jedną noc u Gamoń):Rose::Rose::Rose::Rose::laola::laola::laola:

Posted

malagos napisał(a):

Suni z Uciechowa to nawet zobaczyć nie zdążyłaś:evil_lol::cool3:

Posted

[quote name='jayo']Nie ma co kombinowac, sunia jutro przyjedzie do nas na noc, rano wyjedzie w kontenerku do katowic.
Bedziemy izolowac od swierzbowatgo stada.

jayo dziękuję Tobie i Twojemu mężowi, nie wiem jak Wam się odwdzięczę:oops:

:laola::laola::cunao::cunao::Rose::Rose::Rose:

Suńka jest już ze mną w pracy, aniołeczek z niej. Teraz jest czas śniadania więc pilnuje wszystkich, a może jej coś skapnie:cool3:
Jechała tramwajem i była bardzo zainteresowana widokami. Kochaneczka siedziała grzecznie na kolanach i nawet jednym słowem się nie odezwała. W drodze do Wawy też nic nie mówiła, ale już w pracy jak się z nią bawiłam szczeknęła i jak weszłam do kuchni (ona się bała, bo terakota) kazała mi wyjść, bo przecież ona taki malutki piesek po terakocie miałaby chodzić i łapki miałyby się rozjeżdżać:cool1:
Pani będzie szczęśliwa.

Posted

To rewelacyjne wieści z rana!
Mycha, a bywasz w tym schronisku koło Ciechanowa?
Może jakieś pieski wypatrzyłaś? O wyzełku czytałam....Może jakaś aukcja?

Posted

malagos napisał(a):
To rewelacyjne wieści z rana!
Mycha, a bywasz w tym schronisku koło Ciechanowa?
Może jakieś pieski wypatrzyłaś? O wyzełku czytałam....Może jakaś aukcja?

Ano wypatrzyłam jamniczka, podhalankę i dwa piękne kundelki.

Jeśli chodzi o wyżełka to ma już aukcję na allegro, ale nikt nie dzwoni, nikt nie pyta...

Posted

Już nie ma ze mną maleństawa. Smutno mi:shake:. Do niej łatwo sie przywiązać.
Pojechała już do rodziny yajo i tam spędzi noc i jutro rano w trasę, do nowego domku.
Właśnie rozmawiałam z Panią i wszystko jej jeszcze raz powiedziałam. Pani już się nie może doczekać. Wierzę, że ten domek to starzał w dziesiątkę.
Jutro ciąg dalszy relacji, ale to jak już będzie w rękach nowej Pańci.

Posted

Podam Panu Twój numer, skoro możesz ją odebrać, to lepiej, bo wiem, że Pani będzie w domu dopiero o 18. Ola jak rozumiem przetrzymasz maleństwo u siebie. Pan przewiduje przyjazd do Katowic ok. 12, ale zadzwoni do mnie jak będzie z Wawy wyjeżdżał.
Jak już ją będziesz miała, to ukochaj od cioci Oli.
Nie lubię rozstań:shake:

Posted

Olcia dziękuję ci, a ty już wiesz za co.
Maleństwo bezpiecznie dotarło do Katowic. Teraz zajmuje się nią Paola a ok 18 trafi we właściwe ręce. Trzymajcie kciuki, żeby Pani ją pokochała.

Posted

Już piszę. Maleńka szczęśliwie do jechała do Katowic, dzięki oczywiście yajo:loveu:. Tam została odebrana przez Paolę06:loveu:, która zaopiekowała się małą do godzin wieczornych, dostała jeść, wyspała się w pościeli, była na spacerku, ogólnie było jej bardzo dobrze. Potem Paola06:loveu: zaprowadziła małą jej nowej właścicielce:loveu:. Pani bardzo się mała spodobała. Dzis rozmawiałam z panią. Mała już zapoznała się z jakąś koleżaneczką (wszystko jej z miski wyjadła:cool1:), spała oczywiście w pościeli, u pani w nogach:cool1:. Dziś na spacerku po raz pierwszy załatwiła się na dworzu:multi: była quu..., a zdążyła wrócić do domu i było siuu:cool3:, dostała leciutko gazetką po duuupci. Ta mała wie, że robi źle, ale nie potrafi się przełamać. Pani obiecała, że będzie cierpliwa. Dzis też została na chwilkę sama w domku, jestem ciekawa czy po powrocie zanotowała pani jakieś straty:evil_lol:. Ja myślę, że nie.
Kochane cioteczki z Katowic, będę Was prosiła o wizytę poadopcyjną, może za np. 2 tygodnie:loveu:
To tyle. Szczęśliwe zakończenie.:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, KTÓRZY TAK BARDZO MI POMOGLI:Rose::Rose::Rose::Rose:

Zapomniałam dodać, że dziwczynka ma na imię Lala, a to dlatego takie imię, żeby pani 2-letnia wnusia nie miała problemów z wymawianiem imienia.

Posted

Po pupci :shake: gazetką:shake: leciutko:shake: ! Co też ta kobieta ! Ja jej powiedziałam żeby w razie wpadki powiedziała małej , że nie wolno , fe i wyprowadziła na dwór :mad: . W pierwszym dniu gazetką po pupci :crazyeye: , 4 kg kruszynkę:crazyeye: . Mycha 101 możesz na 100 % na mnie liczyć ,jeżeli chodzi o wizytę poadopcyjną! jeszcze dziś a najpóźniej jutro zadzwonię do Paoli i pogadam na ten temat. No nie...................

Posted

Niunia sygnalizowala, ze chce siku - krecila sie i patrzyla proszaco... niestety, byla u nas za krotko, zeby udalo sie za kazdym razem wyniesc ja z lazienki i wyprowadzic - nasze potwory byly za blisko ..
Wydaje mi sie, ze spokojnie da sie ja nauczyc - BEZ BICIA NAWET GAZETA.
Ona sie westchnienia nawet boi.

Posted

anula1959 napisał(a):
Po pupci :shake: gazetką:shake: leciutko:shake: ! Co też ta kobieta ! Ja jej powiedziałam żeby w razie wpadki powiedziała małej , że nie wolno , fe i wyprowadziła na dwór :mad: . W pierwszym dniu gazetką po pupci :crazyeye: , 4 kg kruszynkę:crazyeye: . Mycha 101 możesz na 100 % na mnie liczyć ,jeżeli chodzi o wizytę poadopcyjną! jeszcze dziś a najpóźniej jutro zadzwonię do Paoli i pogadam na ten temat. No nie...................

Może trzeba jej to przypomnieć. Dobrze, że gazetą a nie ręką.
Jutro do niej zadzwonię.