mestudio Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 TZ masz rację z tym bardzo w pierwszych zdaniach, nie zwróciłam uwagi sama wcześniej. Quote
mmd Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Proszę bardzo: http://tablica.pl/oferta/mikro-sunia-lagodna-i-spokojna-szuka-domu-IDPG09.html Quote
mestudio Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='mmd']Proszę bardzo: http://tablica.pl/oferta/mikro-sunia-lagodna-i-spokojna-szuka-domu-IDPG09.html Bardzo dziękuję za pomoc :loveu: Quote
mmd Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Tablica wyróżniona na tydzień. Teraz morusek na dwa :) http://www.morusek.pl/ogloszenie/96748/Mikro-sunia-lagodna-i-cichutka-szuka-domu/ i jeszcze tu się zrobiło - też na dwa: http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/96748/Mikro-sunia-lagodna-i-cichutka-szuka-domu/ Quote
evita. Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ale super, że sunieczka jest już ogłaszana :multi: :multi: :multi:. No a w ogóle jaka decyzja w sprawie imienia ? :cool3: Było kilka propozycji, parę osób się wypowiedziało, ale chyba potrzeba tu męskiej decyzji w sprawie "chrzcin" ;) Puni :lol:. Gdyby ktoś chciał dorzucić jakiś grosik do skarbonki Puni to proszę dać znać- wyślę nr konta na PW :lol:. P.S. Pytałam Wandy o szczepienea Puni na wściekliznę. No i szanse że sunia była szczepiona są raczej marne. Jeśli były w ogóle jakieś "wiejskie" szczepienia- to były "pan" Puni zaszczepił raczej swojego drugiego psa, ale na pewno nie Punię. P.S. Olusia- tak jak prosiłaś- nr konta już do Ciebie wysłany :) Quote
enia Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 witam się u Pusiaczka i życzę miłego dnia :) ja chce dorzucić grosik, ale to dam Ci w łapę.. Quote
mmd Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Odezwał się ktokolwiek? Takie toto mini-mini - musi znaleźć dom. Jakieś fotki w ciągu tygodnia by się przydały, to wymienię pannicy. Quote
mestudio Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Nawet TZ do mnie nie zadzwonił przez cały dzień, a co dopiero mówić o kimś z ogłoszenia. Kiepsko jakoś od pewnego czasu, wręcz beznadziejnie. Quote
[email protected] Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 nie jesteś sama kochana u mnie też kiepsko Quote
Ziutka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Miejmy nadzieję, że minie ta cisza :roll: U mnie dzisiaj coś się ruszyło z ogłoszeń, tfuu...nie zapeszam :shake: Quote
mmd Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 mestudio napisał(a):Nawet TZ do mnie nie zadzwonił przez cały dzień, a co dopiero mówić o kimś z ogłoszenia. Kiepsko jakoś od pewnego czasu, wręcz beznadziejnie. A widzisz, a do mnie pani napisała o maliznę :) Chce więcej zdjęć i pyta jakie to małe. Ze Szczecina.... Quote
Selenga Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 tu jest deficyt minisuczek - tzn. dom zainteresowany adopcją a suczek zabrakło... http://www.dogomania.pl/threads/223806-3-maluńkie-sunieczki-potrzebna-osoba-do-wizyty-pa-w-Krakowie Quote
mestudio Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 mmd napisał(a):A widzisz, a do mnie pani napisała o maliznę :) Chce więcej zdjęć i pyta jakie to małe. Ze Szczecina.... A bardzo małe, takie do kostki, do tego drobne i jeszcze strachliwe. Pani musi sobie zdawać sprawę z tego, że ona się boi jeszcze mimo tego, że bardzo ładnie się otwiera. Potrafi już cieszyć się z tego, że idzie na spacerek, ale strachy wracają chwilami. Ciągle zapominam napisać, że ona ma śliczny brzuszek, ma tam od szyjki w dół taką białą pręgę i takie mięciutkie futerko, jak się w ogrodzie tarza na trawce to jest prześliczna od strony brzuszka. Quote
mmd Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Wysłałam mail z adresem e-mail tej pani. Daleko, ale można spróbować i zobaczyć, jak się korespondencja rozwinie... Tak czy siak - mała dom znajdzie na pewno, i to szybko, akurat z tym psiakiem nie zostaniecie... Quote
mestudio Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Wysłałam już do Pani informację i zdjęcia. Jeden jamnik od nas pojechał do Szczecina, więc i drugi psiak da radę jakby co. Quote
enia Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 mestudio napisał(a):Nawet TZ do mnie nie zadzwonił przez cały dzień, a co dopiero mówić o kimś z ogłoszenia. Kiepsko jakoś od pewnego czasu, wręcz beznadziejnie. ej nooo, nie poddajemy się MUSI być lepiej :) zadzwonią zadzwonią:thumbs::thumbs: Quote
evita. Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Dziewczyny- ogłoszenia dopiero "ruszyły"- potrzeba trochę czasu i cierpliwości a na pewno odezwie się jakiś wymarzony domek dla naszej Puni :) Bardzo mocno w to wierzę i trzymam kciuki z całych sił :kciuki: :kciuki: :kciuki:. P.S. Przy okazji przekazuję też pozdrowienia od Wandy Szostek :). Niestety Wandzie siadł komputer i zapowiada się niestety że w najbliższym czasie Wanda nie będzie miała dostępu do netu i nie będzie mogła zaglądać na wątek. Prosiła żeby przekazać, że pamięta o Puni i jej kibicuje, a jej nieobecność spowodowana jest problemami technicznymi. Quote
mestudio Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Dzwoniłam do Wandy kilka dni temu, była bardzo przeziębiona. Ale pogadałam z nią o Puni troszkę:-). Quote
mestudio Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 (edited) Właśnie wróciliśmy z lecznicy:-). Tylko takie pory bywania tam nam pasują niestety. Punia tylko raz na mnie zwymiotowała już pod koniec podróży do lecznicy. Panna waży 5,8kg. Pan doktor ocenił ją na góra 4 lata. Zaszczepił na wściekliznę. Ogólnie sunia jest zdrowiutka. W lecznicy była spokojna, dość przestraszona, ale grzeczniutka. Koszt - dojazd 25 zł Szczepienie - 25 zł Edited March 30, 2012 by mestudio Quote
mestudio Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Jeszcze napiszę o potencjalnym domku w Szczecinie. Odpowiedziałam Pani na maila i zadałam pytanie, czy będzie w stanie wyjść z sunią 4 x na spacer. 3 razy to dla psiaka przecież minimum, a Punia wychodzi rano 6:30 lub 7, a potem potrzebuje wyjść około 11 znowu na siusiu. Pani mi odpisała, że może wyjść z nią tylko na dwa spacerki w ciągu dnia bo ma chore kolano i nie może chodzić, a mieszka w bloku bez windy. Myślę, że w takim razie odpada gdyż nie wyobrażam sobie aby pies mieszkający w bloku wychodził dwa razy na dobę na spacer. Jak Punia nasika w domu to co? Pewnie będzie złym pieskiem i będę musiała po nią jechać. Quote
[email protected] Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 2 spacerki to strasznie mało moim zdaniem szkoda jeszcze znajdzie mała ds Quote
Recommended Posts