Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulacje dla wszystkich! :)
Podrzucam takie zdjęcie:

natomiast jeśli ktoś miałby tego małego gnoma na zdjęciach to na pewno właścicielka się ucieszy za ich podesłanie :D

Posted

[quote name='PodajLape.pl']Jak to w Krakowie - jesteśmy zawsze.
Dziś zamieśliśmy relacje z finałów z Soboty: www.podajlape.pl/aktualnosci/341/XVI-Miedzynarodowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Krakowie-wyniki-i-zdjecia-dzien-I-16-06-2012.php a jutro ( mam nadzieje) będzie z niedzieli. W najbliższych dniach luźna fotorelacja z różnymi uczestnikami całej wystawy. Zapraszamy
Gratulacje dla wszystkich zadowolonych
można skorzystać z foty BOG III ?

Posted

To my się też pochwalimy burymi :) Moja Lulu w obydwa dni CWC+Naj.Suka+drugiego dnia CACIB, a szanowny dzieciak Lunek pierwszego dnia Zw. Mł.+Naj.Junior:):)

[quote name='izabela.szczepaniak [URL']http://foto.onet.pl/cg53f,r48smsscdkgc,ti9yz,u.html?D=1&V=1#tij6t

O proszę bardzo! I nawet się młodziak na fotkę załapał:) Izabela.szczepaniak, dzię-kuu-jeee-myyyyy;)!
Gratulujemy wszystkim zwycięzcom i pozostałym, że wytrzymali w takim upale! :)

Posted

Gratulacje dla wszystkich zadowolonych :)
Szczególnie dla oddziałowych "towarzyszy" :)
Moje dwa potwory też całkiem nieźle sobie poradziły :)
Na finały myślałam że będę musiała się "rozdwoić" na szczęście udało się znaleźć pomocną duszyczkę :) Martynko jeszcze raz wielkie dzięki za śliczne pokazanie naszej kropki :)
A teraz o wynikach:

Desi (Lofty Desperado - seter irlandzki) - CWC, CACIB, BOB i BOG II
Demi (Meldor Sett Deep Emotion Lofty - seter angielski ) - CWC, CACIB, BOB i finałowa 6 na BOGu :) Demcia w tym roku po urlopie macierzyńskim - na swojej 4 wystawie wywalczyła 3 BOB i 3 x CACIB + Zwycięstwo Klubu !!!

Posted

a ja dopiero dziś wróciłam z wystawy :)
W halach było ciut gorąco, ale pomysł z wystawieniem wody w pojemnikach na zewnątrz dla psów rewelacyjny!
Mój labek doskonała, ogar - najlepsze baby w rasie, na bisy nie czekaliśmy, wybraliśmy wizytę w Wieliczce (wcale zimniej pod ziemią nie było.....).
Dziękuję za miłe spotkanie z właścicielami ogarów :) Dla takich spotkań warto jechać pół Polski :)