Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My sobie tak świetnej wystawy nie odpuścimy. Będziemy z dwoma shelciakami w kl.szczeniąt i pośredniej w sobotę i niedzielę.

Poza tym oferuję handling z czystej przyjemności obojętne w który dzień <3 Jak są zainteresowani to proszę o PW.

Posted (edited)

Bo ja wiem czy tak drogo?? W porównaniu do Zabrza,w kwietniu,kiedy może nawet i śnieg jeszcze leżeć,a zimno będzie na pewno,na malutkim stadionie w Gliwicach,gdzie życzą sobie 100PLN,to Międzynarodówka w centrum Krakowa,w czerwcu chyba aż tak droga nie jest...

Edited by Aldona z Sosnowca
  • 2 months later...
Posted

Miejsce wystawy : na terenie

[CENTER][SIZE=2][COLOR=#000080][B]Stadionu i Hali AWF w Krakowie, przy Al. Jana Pawła II.

[/B][FONT=Verdana][COLOR=#222222]Zgłoszenia psów na naszą wystawę przyjmujemy za pomocą formularza zgłoszeniowego dostępnego na stronach internetowych :
[/COLOR][URL="http://www.zkwpkrakow.pl/"]www.zkwpkrakow.pl[/URL][COLOR=#222222], [/COLOR][URL="http://www.wystawpsa.pl/"]www.wystawpsa.pl[/URL][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=#222222] [/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=#222222],
[/COLOR][/FONT][/COLOR][/SIZE][COLOR=#ff0000][SIZE=2][FONT=Verdana]dodatkowo wyłącznie do dnia [B]10.05.2012[/B] przyjmujemy zgłoszenia wysłane pocztą z dołączonym poświadczeniem zapłaty za wystawę lub dostarczone i opłacone w siedzibie oddziału.[/FONT]

[/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE][/CENTER][FONT=Verdana]Opłaty dla członków ZKwP (i ich psów zarejestrowanych w Polsce) [COLOR=#ff0000][B] wnoszone do dnia 10.05.2012[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Verdana]za pierwszego psa (z katalogiem) - [B]125 zł[/B] [/FONT]
[FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Verdana]za każdego następnego (bez katalogu) – [B]100 zł[/B] [/FONT]
[FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Verdana]za psa w klasie baby i szczeniąt oraz psy z tytułem Int.Ch. (bez katalogu) - [B]60 zł[/B] [/FONT]
[FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Verdana]za psa w klasie weteranów – [B]1.23 zł[/B][/FONT]
[FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Verdana]za psy Ras polskich – [B]1.23 zł[/B]

[B][COLOR=black][FONT=Verdana]Zgłoszenia do konkursu „Młody Prezenter”[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR][/B][FONT=Verdana] prosimy przesyłać wraz ze zgłoszeniem psa/suki na wystawę. Udział w konkursie jest płatny i wynosi [B]35 zł/dzień

[/B][B][COLOR=#b22222][SIZE=4]UWAGA !!!

[/SIZE][/COLOR][SIZE=4][SIZE=2]OPŁATY WNOSZONE OD 11MAJA [/SIZE][/SIZE][COLOR=#b22222][SIZE=4]WYNOSZĄ 170 zł [/SIZE][/COLOR][/B][SIZE=4][SIZE=2][B]za każdego psa bez względu na klasę, ilość zgłoszonych psów oraz ewentualnego przedłużenia terminu zgłoszeń.

[/B][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=#0000cd][B][FONT=Verdana]Płatności na wystawie nie będą przyjmowane[/FONT][/B][/COLOR][FONT=Verdana].

Proponowana obsada sędziowska:

[/FONT][/FONT][/SIZE][COLOR=#b22222][SIZE=2][URL]http://www.zkwpkrakow.pl/CACIB/Cacib_2012_sedziowie.htm[/URL]
[/SIZE][/COLOR][/FONT][/FONT]
[CENTER][SIZE=2][COLOR=#b22222][B]
[COLOR=#ff0000]Organizator zastrzega sobie możliwość zmiany sędziego oraz poprawek w przydziale ras.

[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER][SIZE=2][B]Czy ktoś się wybiera ???
[/B][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]

Posted

Hmm, zdarzyło się Wam, że w systemie kwota wyskakuje Wam 50euro do zapłaty za psa, gdzie należę do ZKwP? /opłata jak dla zagranicznych a ja wolałabym 125 zł zapłacić/ co robić w takim przypadku?

Posted

[quote name='Ganzi']Hmm, zdarzyło się Wam, że w systemie kwota wyskakuje Wam 50euro do zapłaty za psa, gdzie należę do ZKwP? /opłata jak dla zagranicznych a ja wolałabym 125 zł zapłacić/ co robić w takim przypadku?[/QUOTE]

W instrukcji zgłoszeniowej pisze "[B]6. Opłatę za psa nalicza mi w EUR zamiast w PLN.[/B]
Prawdopodobnie przy podawaniu danych psa zaznaczyliście Państwo opcję "[I]Nie[/I]" przy wyborze "[I]Pies zarejestrowany w Polsce[/I]". Przypominamy - dla psów zarejestrowanych w Polsce opłaty naliczane są w PLN, dla psów niezarejestrowanych w Polsce w EUR. "

Może da się jakoś jeszcze to odznaczyć

Posted

[quote name='Berneska']W instrukcji zgłoszeniowej pisze "[B]6. Opłatę za psa nalicza mi w EUR zamiast w PLN.[/B]
Prawdopodobnie przy podawaniu danych psa zaznaczyliście Państwo opcję "[I]Nie[/I]" przy wyborze "[I]Pies zarejestrowany w Polsce[/I]". Przypominamy - dla psów zarejestrowanych w Polsce opłaty naliczane są w PLN, dla psów niezarejestrowanych w Polsce w EUR. "

Może da się jakoś jeszcze to odznaczyć[/QUOTE]

tez to doczytałam w końcu, ale wiesz co zgłaszałam psa w poprzednim roku tą samą drogą wtedy na 100% wszystko uzupełniłam /przeszła rejestracja i opłata jak dla krajowych wystawców/ a w tym roku takie jajko więc skasowałam psa, wpisałam go ponownie, zgłaszam a tu komunikat, żebym najpierw opłaciła 50 euro. No nic, na szczęście tym razem można zgłaszać pocztą więc poszło zgłoszenie pocztą :p

Posted

Ja też mam problem z opłaceniem psa zrobiłam wszystko krok po kroczku i jak przyszło zrobić przelew to ściągło mi z konta po wylogowaniu się z banku i zatwierdzeniu przelewu pokazał się komunikat "Sesja została zakończona niestety nie udało się ...." i dalej wisi że mam zapłacić 125zł natomiast na emaila przyszło potwierdzenie że autoryzacja tranzakcji ma wynik pozytywny i tu znowu nr tranzakcji jest inny niż w moim przelewie.
Czy może ktoś mi pomuc?? bo zgłupiałam :crazyeye:
Czy to tak ma wyglądać?

Posted

a to nie wiem co mogło się stać, to moje w sumie 3 zgłoszenie na wystawę i naszczęście pomimo nowej technologi nie wyskoczył żaden błąd

my z bordem na krajowej w sobotę, klasa pośrednia ;)

Posted

[COLOR=#0000cd][B]Termin przedłużony do 17.05.2012 - 125zł
po 18.05.2012 - 170zł
[/B][/COLOR][B][COLOR=#ff0000]Aby zgłoszenie zostało przyjęte konieczne jest dołączenie dowodu wpłaty.
[/COLOR][/B][TABLE]
[TR]
[TD="width: 800"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 800"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]