Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś dzień dla mnie pełen wrażeń, byłam w schronisku, porobiłam trochę zdjęć do wątków, wyprowadziłam na spacer śliczną terierkowatą Sunię i drugą Sunię, dużą, ośmiomiesięczną, niezwykle temperamentną, z przewagą cech "azjatki".
Obie mają wspaniałe charaktery. Oby znalazły domy.

Po południu miałam spotkanie przy ognisku w pięknej Trzcinowej Dolinie.
Dobrej nocy...:lol:

Posted

Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio bedzie uśpiony!!! bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu www.bokserywpotrzebie.pl w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie...

Posted

piekne sunie

powiedzialam o bokserku pewnej milosniczce tej rasy, ktorej sunia odeszla pare lat temu i ktora mylala o nowym piesku ale nie wiem czy da rade:-(
trzymam kciuki zeby sie udalo znalezc mu dom i poinformuje jeszcze paru dobrych ludzi

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Witaj Jagoda...

dobra duszyczka z Ciebie dla schroniskowych bidul. Mają w Tobie prawdziwe oparcie :loveu:

:oops: :oops: :oops:
Nie przesadzaj, ja nic wielkiego nie robię, ot, parę zdjęć, spacer, wątki...

A mówiłam ci, że masz piękny banerek?

Posted

niki_ill napisał(a):
Witam sie

Czy Kiri bedzie w Sopocie na wystawce???:razz:

Nie, bo Pańcia nie lubi biegania:evil_lol: , woli spacery...
Pewnie będziemy w Białymstoku.

Posted

Kate I Luka napisał(a):
mówiłaś :oops: u mnie na wątku :)
Dziękuję... przeglądałam fotki Gasia i mnie wzięło ;)

Rozumiem, tęsknota:loveu: :loveu: :loveu: ...

Posted

Poczuwam się do obowiązku wklejenia tutaj tego linku

www.bokserywpotrzebie.pl

Ludzie trzeba im pomóc! Wciąż ratują boksery, które odchodzą w schroniskach, umieralniach...Teraz brakuje pieniędzy i nie mogą ratowac żadnego zanim nie wyleczą tych, którymi się opiekują! Niestety pieniądze znikają, a bokserów w potrzebie przybywa!!!