Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bonita napisał(a):
Ja czekam na Tz-ta:cool3:, a upał też daje w doooopę:p

A my wróciliśmy od znajomych ze "wsi", zajrzałam do poczty, wnerwiłam się, bo Kierownik schroniska w Mielcu od kilku dni milczy jak zaklęty, a ja znalazłam dom dla starej psinki (Kaja - 12 lat, a może i więcej..) w Krakowie. Ludzie dojrzali, wrażliwi, odpowiedzialni chcą dać jej dom na ostatnie lata, a ten.... cenzura.... nie odpowiada na maile, w schronisku albo teleionu nikt nie odbiera, albo go nie ma...

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
A pieees?Kto wyprowadza?

:evil_lol: z rana to tatus wychodzi :loveu:
haha Tigierka jak przynajmniej raz dziennie nie wyjdzie z tata na dwor to chodzi i na niego szczeka:grin:
zreszta zawsze idzie budzic tate zeby dał jej jedzonko i na spacerek :) do mnie nawetrano nie podchodzi bo we ze i tak nie wstane:grin:

witanko z rana:multi: :evil_lol:

Posted

A my wróciliśmy od znajomych ze "wsi", zajrzałam do poczty, wnerwiłam się, bo Kierownik schroniska w Mielcu od kilku dni milczy jak zaklęty, a ja znalazłam dom dla starej psinki (Kaja - 12 lat, a może i więcej..) w Krakowie. Ludzie dojrzali, wrażliwi, odpowiedzialni chcą dać jej dom na ostatnie lata, a ten.... cenzura.... nie odpowiada na maile, w schronisku albo teleionu nikt nie odbiera, albo go nie ma...

To podobnie było w Poznańskim z huskym Sułtanem :shake: mam nadzieję że w końcu da znać - bo przecież to najważniejsze - znajdywac pieseczkom domki!!!!! Trzymam mocno kciuki - ała aż boli;) :p

Posted

Witajcie, Kochani, o, Przemek nas odszukał, witaj...

Odszukałem :) i teraz będe Was męczył. Kirunia jest taka fajna :multi: Ja bardzo lubie boksie, sam miałem kiedys jednego. Ale umarł ze starości. Był taki super, Jak umarł to miał 14 latek ...

Posted

boshhh.... :roll::roll::roll:
Dalej czekamy na fotki:eviltong: