e.v.a Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A o której wstajesz? Skoro świt o dziesiątej? 10 to srodek nocy :razz: Quote
bonita Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A Wy, co Dziewczyny, nie śpicie z powodu upału:evil_lol: ? Ja czekam na Tz-ta:cool3:, a upał też daje w doooopę:p Quote
Jagoda1 Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 bonita napisał(a):Ja czekam na Tz-ta:cool3:, a upał też daje w doooopę:p A my wróciliśmy od znajomych ze "wsi", zajrzałam do poczty, wnerwiłam się, bo Kierownik schroniska w Mielcu od kilku dni milczy jak zaklęty, a ja znalazłam dom dla starej psinki (Kaja - 12 lat, a może i więcej..) w Krakowie. Ludzie dojrzali, wrażliwi, odpowiedzialni chcą dać jej dom na ostatnie lata, a ten.... cenzura.... nie odpowiada na maile, w schronisku albo teleionu nikt nie odbiera, albo go nie ma... Quote
Imbirka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Witajcie dziewczyny z samego rana, a u nas kolejny upalny dzionek się zapowiada:cool3: Quote
e.v.a Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A pieees?Kto wyprowadza? :evil_lol: z rana to tatus wychodzi :loveu: haha Tigierka jak przynajmniej raz dziennie nie wyjdzie z tata na dwor to chodzi i na niego szczeka:grin: zreszta zawsze idzie budzic tate zeby dał jej jedzonko i na spacerek :) do mnie nawetrano nie podchodzi bo we ze i tak nie wstane:grin: witanko z rana:multi: :evil_lol: Quote
caroolcia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A my wróciliśmy od znajomych ze "wsi", zajrzałam do poczty, wnerwiłam się, bo Kierownik schroniska w Mielcu od kilku dni milczy jak zaklęty, a ja znalazłam dom dla starej psinki (Kaja - 12 lat, a może i więcej..) w Krakowie. Ludzie dojrzali, wrażliwi, odpowiedzialni chcą dać jej dom na ostatnie lata, a ten.... cenzura.... nie odpowiada na maile, w schronisku albo teleionu nikt nie odbiera, albo go nie ma... To podobnie było w Poznańskim z huskym Sułtanem :shake: mam nadzieję że w końcu da znać - bo przecież to najważniejsze - znajdywac pieseczkom domki!!!!! Trzymam mocno kciuki - ała aż boli;) :p Quote
Kasia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Witamy w środowe południe!!! Dziś mamy troszkę chłodniej, powietrze rzeźkie to i żyć się che :multi: Quote
Kate I Luka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Witaj Kochana Rodzinko :multi: :multi: :multi: Quote
Jagoda1 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Witajcie, Kochani, o, Przemek nas odszukał, witaj... Quote
DarkAngels Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Witajcie, Kochani, o, Przemek nas odszukał, witaj... Odszukałem :) i teraz będe Was męczył. Kirunia jest taka fajna :multi: Ja bardzo lubie boksie, sam miałem kiedys jednego. Ale umarł ze starości. Był taki super, Jak umarł to miał 14 latek ... Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A my wróciliśmy od znajomych ze "wsi", zajrzałam do poczty, wnerwiłam się, bo Kierownik schroniska w Mielcu od kilku dni milczy jak zaklęty, a ja znalazłam dom dla starej psinki (Kaja - 12 lat, a może i więcej..) w Krakowie. Ludzie dojrzali, wrażliwi, odpowiedzialni chcą dać jej dom na ostatnie lata, a ten.... cenzura.... nie odpowiada na maile, w schronisku albo teleionu nikt nie odbiera, albo go nie ma... boshhh.... :roll::roll::roll: Dalej czekamy na fotki:eviltong: Quote
ferraribox Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 :lol: Późne witanko:multi: :multi: :multi: Quote
Jagoda1 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 ferraribox napisał(a)::lol: Późne witanko:multi: :multi: :multi: Ale zdążyłaś jeszcze dzisiaj, witam... Quote
bonita Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ale zdążyłaś jeszcze dzisiaj, witam... A ja nie:evil_lol:Witamy już czwartkowo :multi: Quote
Imbirka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Helloł, porannie czwartkowo:multi::multi::multi: Quote
Jagoda1 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Wybywam do późnego wieczora, Kiri będzie miała okazję do wybiegania...:razz: Quote
Kate I Luka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ale Wam dobrze, takie wypady to psiaki lubią :loveu: Miłego dzionka, nie roztopcie się w słonku :cool3: Quote
Recommended Posts