Matusz Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Witam :) Korusia i Kira śliczne psiaki !! :loveu::loveu::loveu: zapraszam do galerii mojego Tobiasza http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49431 Quote
Jagoda1 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Bedą , ale ja do tej pory, dzielimy się aparatem z TZem, niestety...:mad: Postanowiłam mieć własny! :evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Bedą , ale ja do tej pory, dzielimy się aparatem z TZem, niestety...:mad: Postanowiłam mieć własny! :evil_lol: brawo, widzę, ze podjęłaś męską decyzję:multi::evil_lol: cześć dziewczyny:lol: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Podpisuję się pod słowami córci:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
bonita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 O fajnie, ja też tak muszę zrobić - kupić własny, a nie dzielić się z TZ-tem- dobra myśl :D Witajcie :) Quote
caroolcia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 bardzo dobra myśl! Tak trzymać kobietki - pełna niezalezność fotograficzna !!! :cool1: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 A co, kiedyś trzeba wykazać się odwagą, no nie, Kobitki?:evil_lol: Dziewczyny, zajrzyjcie czasami na "moje" wątki, podbijcie schroniskowe bidule: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70656&highlight=Rezolutna Kaja http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42422&page=68 Gala http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2907812#post2907812 Quote
Jagoda1 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Krąży po fotoblogach widmo jakiegoś "pakowania". :ghost_2: O co chodzi? :niewiem: Chyba nie pędzą nas do silowni, abyśmy się "napakowały"? :roflt: Quote
e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Krąży po fotoblogach widmo jakiegoś "pakowania". :ghost_2: O co chodzi? :niewiem: Chyba nie pędzą nas do silowni, abyśmy się "napakowały"? :roflt: ahahaha stwierdzili ze jestesmy obwisłe:placz: :placz: :placz: witanko:multi: Quote
caroolcia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 a tak serio, serio co się dzieje, bo ja jakaś nie na bierząco... :lying: :hmmmm: Quote
Jagoda1 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Historyjka z cyklu ...przychodzi boksia do kuchni, a w kuchni terierka...:razz: Obiad? Może coś dostanę? Znowu Kiri... Zaraz ją pogonię... Zębów nie widać, bo Korusia ma szczątkowe...;) . Na szczęście Kiri to mądra psina, inne psy w takiej sytuacji "sprowadza do parteru", dla Korusi jest wyrozumiała... Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Historyjka, jakby z moje kuchni wzięta:evil_lol::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 I znowu mamy coś ze sobą wspólnego.:evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):I znowu mamy coś ze sobą wspólnego.:evil_lol: :cool1: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 a u mnie w kuchni jak jest obiadek to ze tak powiem strumien sliny płynie:evil_lol: Quote
Ulka18 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Madra Kiri, wie, ze Korusia wiele przeszla i ze dla niej kuchnia moze byc wazniejsza...ustepuje Korusi moze tez ze wzgledu na wiek i nalezny mu szacunek. A Korusia to warczy czy tylko bezglosnie pokazuje usmiech??? Quote
Jagoda1 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Ulka18 napisał(a):Madra Kiri, wie, ze Korusia wiele przeszla i ze dla niej kuchnia moze byc wazniejsza...ustepuje Korusi moze tez ze wzgledu na wiek i nalezny mu szacunek. A Korusia to warczy czy tylko bezglosnie pokazuje usmiech??? Tak, Kiri to b. mądra dziewczynka, na spacerach zasłania Korę przed dużymi psami, małym pozwala zbliżyć się. Boksia potrafi u innych psów wymusić posłuszeństwa (przydusi nieposłusznego, niestety), Korusię traktuje łagodnie, trochę pomruczy i to wszystko.:razz: A tego co wydobywa się z gardziołka Korusi nie powstydziłby się rottweiler:evil_lol: . Quote
Jagoda1 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Witamy Mariolkę z Kanulą:loveu: :lol: :multi: Quote
Imbirka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 cześć dziewczyny:multi: ja kiedyś też miałam takie historyjki w kuchni w wykonaniu mojego jamniora i Imbira seniora, zawsze jamnior był górą:evil_lol: Quote
Recommended Posts