Imbirka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 witajcie dziewczyny:multi::multi::multi: jaka słodka minka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jaki siwy pyszczek:loveu:, mój jamol też już tak wyglądał, miał 16,5 roku jak odszedł za TM Quote
kingilka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Masz cuuudne psiaczki! Kora też jest śliczna, ale ja mam zamiłowanie raczej so bokserków!Oooo, to ja widzę że nie tylko mój Maksio lubi gnębić piłeczki! Czekamy na fotki. Quote
mar....ka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Hej Kochana, widzę zmiany w pospisiku:) Jaki smutasek: Quote
Ewkaa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Śliczna jest twoja boksia :razz: Dopiero teraz trafiłam do twojej galerii, mam sporo zdjęć do przejrzenia ;) Quote
ferraribox Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 :loveu: Sliczna boksia musi zdobyć CWC w Szczecinie, a może i więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Bry dzionek dziewczyny:multi::multi::multi::multi: Quote
bonita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='ferraribox']:loveu: Sliczna boksia musi zdobyć CWC w Szczecinie, a może i więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymamy kciukasy:multi: A wiecie że w Szczecinie najprawdopodobniej spotkacie siostrę Dikiego Duśkę:cool3:, a Duśka to idento Diki tylko z ogonem:evil_lol: Pozdrowionka Quote
caroolcia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dzień dobry w ten upalny :lol: poniedziałkowy :-( poranek :multi: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Witam śliczne panienki:multi::multi::multi::multi: Quote
Jagoda1 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='majoka']Hej Kochana, widzę zmiany w pospisiku:) Upał i psiaki się schowały;) [quote name='teqquila']Witanko sliczna sunki :) Witamy, pozdrawiamy:lol: ... [quote name='Ewkaa']Śliczna jest twoja boksia :razz: Dopiero teraz trafiłam do twojej galerii, mam sporo zdjęć do przejrzenia ;) Miło nam, wiem, że kochasz boksie, tak jak ja, Kiri to trzecia...dopiero!:razz: ... [quote name='ferraribox']:loveu: Sliczna boksia musi zdobyć CWC w Szczecinie, a może i więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asiu, wszyscy jadą, żeby wygrać:evil_lol:... [quote name='Imbir1']Bry dzionek dziewczyny:multi::multi::multi::multi: Witaj Julciu z Imbirkiem.:lol: [quote name='bonita']Trzymamy kciukasy:multi: A wiecie że w Szczecinie najprawdopodobniej spotkacie siostrę Dikiego Duśkę:cool3:, a Duśka to idento Diki tylko z ogonem:evil_lol: Pozdrowionka Tak przeczytałam w spisie wystawców, będzie miło poznać Dulcyneę:razz: . Quote
Jagoda1 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 evaxon napisał(a):witanko z rana:multi: Witaj Ewcia! caroolcia napisał(a):Dzień dobry w ten upalny :lol: poniedziałkowy :-( poranek :multi: :multi: :multi: Dzień dobry, juz popołudniu:razz: . madzia i medor napisał(a):Witam śliczne panienki:multi::multi::multi::multi: Och, Madziu, dziękuję za komplement.:evil_lol: DORRAG napisał(a):Witamy poniedziałkowo:multi: Witamy Fionusie:lol: . Zaraz oblecę Wasze galeryjki... Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): Och, Madziu, dziękuję za komplement.:evil_lol: Całaprzyjemność po mojej stronie;):evil_lol::evil_lol: Witam i na fotki czekam:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 czesc..... jak samopoczucie??? zdroweczko w porzadku??? Quote
Franca81 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Kiri jest poprostu prześliczna. Wygląda jak pluszaczek do przytulania. :loveu: Quote
Jagoda1 Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Franca81'] Kiri jest poprostu prześliczna. Wygląda jak pluszaczek do przytulania. :loveu: Wygląd anielski, ale tylko wygląd:evil_lol: ... [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc..... jak samopoczucie??? zdroweczko w porzadku??? W porządku, oprócz upałów, b. dobrze... [quote name='caroolcia']Meldujemy się 13-stego o 13-stej :bluepaw: ...na 113 stronie :evil_lol: Witam Wszystkich, mam ostatnio trochę pracy, zagladam rzadziej.:razz: Quote
caroolcia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Wygląd anielski, ale tylko wygląd:evil_lol: ... W porządku, oprócz upałów, b. dobrze... ...na 113 stronie :evil_lol: Witam Wszystkich, mam ostatnio trochę pracy, zagladam rzadziej.:razz: uuuu a to mi umknęło ;) co za zbieg okolicznosci moj watsonie :evil_lol: Quote
Recommended Posts