Medorowa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Heloł i jeszcze raz serdecznie gratuluję:multi::p:p:p Quote
Jagoda1 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Wstawiam zdjęcia z wystawy. Dla nas była udana, cieszymy sie z sukcesu. Karolince jeszcze raz dziękuję za pomoc przy wystawieniu Kiri.:loveu: Kiri Jasmin Josza Julka Ewenement i Guess di Casa Vernice Julka Ewenement i Jasmin Josza Cassandra vom Dillbergblick i Felina vom Riesbachtal Mhadi Mesua Spółka z Krzywego Koła Sugarbush Nostrum, Kiri, Julka Ewenement Prada Benignus Quote
e.v.a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 witanko wystawowcy:loveu: :lol: :evil_lol: :multi: Quote
Jagoda1 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Trochę zdjęć z podróży Olsztyn-Szczecin, Szczecin - Olsztyn... Dwukrotny odpoczynek w zajeździe k/Chojnic. Zjedliśmy tam dwa pyszne obiady. Właścicielka, okazała się miłośniczką psów, nasze poczęstowała dobrą wędlinką;). Kogut z naturalnych materiałów - trawy, kwiaty i.t.p,a pazury ma z papryczek. Kogucik to prawdziwe dzieło sztuki, zdobywca pierwszej nagrody w Brukseli ... Na wystawie pytali o Korusię jakiej jest hodowli;) . Odpowiedziałam, ze ze schroniskowej z Mielca:evil_lol: . :loveu: :loveu: :loveu: Z Pańcią... W hotelu. Tutaj wyraźnie widać, że Korcia, niestety, ząbków nie ma... Widok z hotelowego pokoju:razz: . Quote
e.v.a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 hehe jedna sie wystawia a druga sie relaxuje:cool3: :loveu: ale suuper:crazyeye: Quote
Kiłi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 No ładnie Kiri ma championat a ja się ostatnia dowiedziałam:mad: Zdjęcia piękne, ale musze przyznać, że Kircia najpiękniejsza:loveu: Ja uporczywie namawiam kachne by z Mańkiem na jakąś wystawe pojechać (po części dlatego by znów zobaczyć mojego kochanego DC Ivanka:diabloti: ) a ta twarda jest jak kamień...:shake: Może w gdyni będziemy. Quote
drzalka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Gratuluje... super super super:multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :lol: :lol: :lol: :multi: :multi: :multi: Quote
bonita Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Witanko Dziewczyny :loveu: Właśnie od jakiegoś czsu zastanawiałam się u kogo jest Guess di casa Vernice, ta fotka wszystko wyjaśnia :) Jest u pani Haliny Jandy :) A Kircia ślicznie się prezentowała :loveu: Pozdrowionka Quote
ferraribox Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Po spojrzeniacch widac, że się kochają:roll: Quote
Matusz Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Agusia będziesz na wystawie w Sopocie ?? na międzynarodówce?? Quote
Imbirka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witamy się:multi::multi::multi::multi: zaległości nadrobiłam, fotki widziałam i składam gratulacje:multi: Quote
caroolcia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Dwukrotny odpoczynek w zajeździe k/Chojnic. Zjedliśmy tam dwa pyszne obiady. - dwa :crazyeye: to musieliście byc głodni Właścicielka, okazała się miłośniczką psów, nasze poczęstowała dobrą wędlinką;). - porządna kobitka:razz: Boski kogut - a jak by mi pięknie w ogódku wygladał....możecie dla mnie następnym razem to dzieło "wypożyczyć":evil_lol: Na wystawie pytali o Korusię jakiej jest hodowli;) . Odpowiedziałam, ze ze schroniskowej z Mielca:evil_lol: . - bo mordeczka wygląda wyjatkowo dostojnie :loveu: Tutaj wyraźnie widać, że Korcia, niestety, ząbków nie ma - ale za to "wesołe jest życie staruszka...." ;) Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='AgusiaTerierka'] Na wystawie pytali o Korusię jakiej jest hodowli;) . Odpowiedziałam, ze ze schroniskowej z Mielca:evil_lol: . Hi hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękności:loveu: Quote
Ulka18 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ale cudne zdjecia :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Gratulujemy championatu :klacz: :klacz: :Rose: Mizianka dla obu pieknych dziewczynek :glaszcze: :glaszcze: Quote
Franca81 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 :multi::multi::multi: Foteczki super!!! Pozdrowienia z burzliwego Opola. :placz: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Przyszłam się przywitać w jeszcze czwartkowy wieczór:diabloti::diabloti: Quote
Kate I Luka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ojej... ja taka spóźniona z gratulacjami :( Jagoda: serdeczne gratulacje. Kirciu :loveu: :loveu: :loveu: jesteś prześliczną Panną, niesposób było Cię niedocenić :loveu: Pięknie się wystawiała, oj pięknie :loveu: Quote
Jagoda1 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Witam, Wszystkich:loveu:, dziękujemy za pozdrowienia, gratulacje, miłe słowa:lol: . [quote name='DORRAG'] Piękne zdjecie Tak, to miłość od pierwszego spotkania. [quote name='evaxon']hehe jedna sie wystawia a druga sie relaxuje ale suuper Tak, grunt to spokój, nawet przy kibicowaniu ... [quote name='drzalka']Gratuluje... super super super/quote] Wielkie dzięki! [quote name='bonita']Witanko Dziewczyny Właśnie od jakiegoś czsu zastanawiałam się u kogo jest Guess di casa Vernice, ta fotka wszystko wyjaśnia Jest u pani Haliny Jandy A Kircia ślicznie się prezentowała Pozdrowionka Również dziekuję za gratulacje w imieniu Kirci, ona jest teraz juz spokojniejsza na ringu, niż w ub. roku, ja natomiast przeżywam bardzo, niestety....;) [quote name='ferraribox'] Po spojrzeniacch widac, że się kochają Ty wiesz najlepiej o tym, Asiu...:lol: [quote name='matusz5']Agusia będziesz na wystawie w Sopocie ?? na międzynarodówce?? Nie, w Sopocie nie będziemy, nie planowałam jeszcze międzynarodowej wystawy. :razz: [quote name='Imbir1']Witamy się zaległości nadrobiłam, fotki widziałam i składam gratulacje Dziękujemy, pozdrawiamy.:loveu: [quote name='caroolcia']Dwukrotny odpoczynek w zajeździe k/Chojnic. Zjedliśmy tam dwa pyszne obiady. - dwa to musieliście byc głodni Właścicielka, okazała się miłośniczką psów, nasze poczęstowała dobrą wędlinką. - porządna kobitka:razz: Boski kogut - a jak by mi pięknie w ogódku wygladał....możecie dla mnie następnym razem to dzieło "wypożyczyć":evil_lol: Na wystawie pytali o Korusię jakiej jest hodowli;) . Odpowiedziałam, ze ze schroniskowej z Mielca:evil_lol: . - bo mordeczka wygląda wyjatkowo dostojnie Tutaj wyraźnie widać, że Korcia, niestety, ząbków nie ma - ale za to "wesołe jest życie staruszka...." ;) Obiady po jednym na łebka, chociaż wiem, ze wyglądam na dwa:evil_lol: . Z Korusi jestem dumna, długo, bo długo, ale "obudziła się" i jest przekochana... Wstawiam specjalnie dla Ciebie jeszcze "drzewko". [quote name='madzia i medor']Hi hi Piękności:loveu: Dzięki Madzulka...:loveu: [quote name='Ulka18']Ale cudne zdjecia Gratulujemy championatu Mizianka dla obu pieknych dziewczynek :glaszcze: Tak Korusia nam rozkwita, to mądra i nareszcie wesoła psinka... [quote name='Franca81'] Foteczki super!!! Pozdrowienia z burzliwego Opola. Dziękuję, Agatko!:loveu: [quote name='Kate I Luka']Ojej... ja taka spóźniona z gratulacjami Jagoda: serdeczne gratulacje. Kirciu jesteś prześliczną Panną, niesposób było Cię niedocenić Pięknie się wystawiała, oj pięknie Dziękujemy ci, Kasiu, jestem zadowolona z Kirusi, że nareszcie na ringu nie fruwa. W ogóle zrobiła się bardziej zdyscyplinowana, zajęło to b.b.b. wiele czasu. Nadal wymaga cierpliwości i zrozumienia, jak to bokser:razz: . Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 ja tez...ja tez...gratuluje.....o ile jeszcze tego nie uczynilam:loveu: Quote
Jagoda1 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ja tez...ja tez...gratuluje.....o ile jeszcze tego nie uczynilam:loveu: Dziekuję, dziękuję:loveu: . Quote
Recommended Posts