Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wstawiam zdjęcia z wystawy. Dla nas była udana, cieszymy sie z sukcesu.
Karolince jeszcze raz dziękuję za pomoc przy wystawieniu Kiri.:loveu:

Kiri

Jasmin Josza

Julka Ewenement i Guess di Casa Vernice

Julka Ewenement i Jasmin Josza

Cassandra vom Dillbergblick i Felina vom Riesbachtal

Mhadi Mesua Spółka z Krzywego Koła

Sugarbush Nostrum, Kiri, Julka Ewenement

Prada Benignus

Posted

Trochę zdjęć z podróży Olsztyn-Szczecin, Szczecin - Olsztyn...

Dwukrotny odpoczynek w zajeździe k/Chojnic. Zjedliśmy tam dwa pyszne obiady.
Właścicielka, okazała się miłośniczką psów, nasze poczęstowała dobrą wędlinką;).

Kogut z naturalnych materiałów - trawy, kwiaty i.t.p,a pazury ma z papryczek. Kogucik to prawdziwe dzieło sztuki, zdobywca pierwszej nagrody w Brukseli ...

Na wystawie pytali o Korusię jakiej jest hodowli;) . Odpowiedziałam, ze ze schroniskowej z Mielca:evil_lol: .

:loveu: :loveu: :loveu:

Z Pańcią...

W hotelu.

Tutaj wyraźnie widać, że Korcia, niestety, ząbków nie ma...

Widok z hotelowego pokoju:razz: .

Posted

No ładnie Kiri ma championat a ja się ostatnia dowiedziałam:mad: Zdjęcia piękne, ale musze przyznać, że Kircia najpiękniejsza:loveu: Ja uporczywie namawiam kachne by z Mańkiem na jakąś wystawe pojechać (po części dlatego by znów zobaczyć mojego kochanego DC Ivanka:diabloti: ) a ta twarda jest jak kamień...:shake: Może w gdyni będziemy.

Posted

Witanko Dziewczyny :loveu:
Właśnie od jakiegoś czsu zastanawiałam się u kogo jest Guess di casa Vernice, ta fotka wszystko wyjaśnia :)
Jest u pani Haliny Jandy :)

A Kircia ślicznie się prezentowała :loveu:
Pozdrowionka

Posted

Dwukrotny odpoczynek w zajeździe k/Chojnic. Zjedliśmy tam dwa pyszne obiady. - dwa :crazyeye: to musieliście byc głodni
Właścicielka, okazała się miłośniczką psów, nasze poczęstowała dobrą wędlinką;). - porządna kobitka:razz:

Boski kogut - a jak by mi pięknie w ogódku wygladał....możecie dla mnie następnym razem to dzieło "wypożyczyć":evil_lol:

Na wystawie pytali o Korusię jakiej jest hodowli;) . Odpowiedziałam, ze ze schroniskowej z Mielca:evil_lol: . - bo mordeczka wygląda wyjatkowo dostojnie :loveu:

Tutaj wyraźnie widać, że Korcia, niestety, ząbków nie ma - ale za to "wesołe jest życie staruszka...." ;)

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']

Na wystawie pytali o Korusię jakiej jest hodowli;) . Odpowiedziałam, ze ze schroniskowej z Mielca:evil_lol: .

Hi hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękności:loveu:

Posted

Ale cudne zdjecia :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Gratulujemy championatu :klacz: :klacz: :Rose: Mizianka dla obu pieknych dziewczynek :glaszcze: :glaszcze:

Posted

Ojej... ja taka spóźniona z gratulacjami :(

Jagoda: serdeczne gratulacje. Kirciu :loveu: :loveu: :loveu: jesteś prześliczną Panną, niesposób było Cię niedocenić :loveu:
Pięknie się wystawiała, oj pięknie :loveu:

Posted

Witam, Wszystkich:loveu:, dziękujemy za pozdrowienia, gratulacje, miłe słowa:lol: .
[quote name='DORRAG']
Piękne zdjecie
Tak, to miłość od pierwszego spotkania.

[quote name='evaxon']hehe jedna sie wystawia a druga sie relaxuje
ale suuper
Tak, grunt to spokój, nawet przy kibicowaniu ...

[quote name='drzalka']Gratuluje... super super super/quote]
Wielkie dzięki!

[quote name='bonita']Witanko Dziewczyny
Właśnie od jakiegoś czsu zastanawiałam się u kogo jest Guess di casa Vernice, ta fotka wszystko wyjaśnia
Jest u pani Haliny Jandy
A Kircia ślicznie się prezentowała
Pozdrowionka
Również dziekuję za gratulacje w imieniu Kirci, ona jest teraz juz spokojniejsza na ringu, niż w ub. roku, ja natomiast przeżywam bardzo, niestety....;)

[quote name='ferraribox']
Po spojrzeniacch widac, że się kochają
Ty wiesz najlepiej o tym, Asiu...:lol:

[quote name='matusz5']Agusia będziesz na wystawie w Sopocie ?? na międzynarodówce??
Nie, w Sopocie nie będziemy, nie planowałam jeszcze międzynarodowej wystawy. :razz:

[quote name='Imbir1']Witamy się zaległości nadrobiłam, fotki widziałam i składam gratulacje
Dziękujemy, pozdrawiamy.:loveu:

[quote name='caroolcia']Dwukrotny odpoczynek w zajeździe k/Chojnic. Zjedliśmy tam dwa pyszne obiady. - dwa to musieliście byc głodni
Właścicielka, okazała się miłośniczką psów, nasze poczęstowała dobrą wędlinką. - porządna kobitka:razz:

Boski kogut - a jak by mi pięknie w ogódku wygladał....możecie dla mnie następnym razem to dzieło "wypożyczyć":evil_lol:
Na wystawie pytali o Korusię jakiej jest hodowli;) . Odpowiedziałam, ze ze schroniskowej z Mielca:evil_lol: . - bo mordeczka wygląda wyjatkowo dostojnie
Tutaj wyraźnie widać, że Korcia, niestety, ząbków nie ma - ale za to "wesołe jest życie staruszka...." ;)

Obiady po jednym na łebka, chociaż wiem, ze wyglądam na dwa:evil_lol: .
Z Korusi jestem dumna, długo, bo długo, ale "obudziła się" i jest przekochana...
Wstawiam specjalnie dla Ciebie jeszcze "drzewko".

[quote name='madzia i medor']Hi hi Piękności:loveu:
Dzięki Madzulka...:loveu:

[quote name='Ulka18']Ale cudne zdjecia
Gratulujemy championatu Mizianka dla obu pieknych dziewczynek :glaszcze:
Tak Korusia nam rozkwita, to mądra i nareszcie wesoła psinka...
[quote name='Franca81']
Foteczki super!!!
Pozdrowienia z burzliwego Opola.
Dziękuję, Agatko!:loveu:

[quote name='Kate I Luka']Ojej... ja taka spóźniona z gratulacjami
Jagoda: serdeczne gratulacje. Kirciu jesteś prześliczną Panną, niesposób było Cię niedocenić
Pięknie się wystawiała, oj pięknie

Dziękujemy ci, Kasiu, jestem zadowolona z Kirusi, że nareszcie na ringu nie fruwa. W ogóle zrobiła się bardziej zdyscyplinowana, zajęło to b.b.b. wiele czasu. Nadal wymaga cierpliwości i zrozumienia, jak to bokser:razz: .