Imbirka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 cześć dziewczyny:multi: zaległości nadrobilismy:lol: Quote
bonita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hej dziewczyny! gdzie jesteście ? to miał być łikend :) Quote
Kate I Luka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Są, wrócili, na innych blożkach znać dali, a u siebie cisza :-( Quote
Jagoda1 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Witam , witam, witam...:lol: Usprawiedliwię się nieco, czasu miałam malutko, ale już nadrabiam i odwiedzę Wasze blożki. Maj to w mojej Rodzinie miesiąc rocznic, urodzin, imienin. Do tego jeszcze przyjaciele znajomi... Jeszcze taki imprezkowy jest październik:razz: . A Psiaki? Kircia ma końcówkę ciąży urojonej, przechodziła dosyć dramatycznie, nie obyło się bez leków, ale jest już, na szczęście, dobrze. Korusia ma świetne wyniki badania krwi, cieszę się ogromnie. Wyjazd udał się, ale tylko częściowo, bo byłam sama na rodzinnej uroczystości, tym razem nie było z kim zostawić Suniek, ale następnego dnia Mąż przyjechał po mnie z "Dziewczynkami". Quote
Jagoda1 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Trochę zdjęć z pobytu na pięknym XIII-wiecznym Zamku Bierzgłowskim, ok. 25 km od Torunia. To Zamek Krzyżacki, składajacy się z Zamku Wysokiego i Niskiego. Był zdewastowany, jako, że popadł w niełaskę;). Teraz w dużej części odrestaurowany, cieszy oko i duszę miłośników zabytków. Gotyckie wnętrza. Kaplica: sklepienie, ołtarz i stalle. Fragment ;) Sali Rycerskiej. Korytarze... Quote
Kiłi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść:diabloti: Quote
Imbirka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 cześć:multi::multi::multi::multi: nareszcie jesteście:lol: Widzę, że wam się też wyjazd udał. Uwielbiam zawiedzać zamki:loveu: nawet nie wiedziałam, ze w tej okolicy jest taki obiekt:oops: Quote
Ulka18 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A Psiaki? Kircia ma końcówkę ciąży urojonej, przechodziła dosyć dramatycznie, nie obyło się bez leków, ale jest już, na szczęście, dobrze. Korusia ma świetne wyniki badania krwi, cieszę się ogromnie. Wyjazd udał się, ale tylko częściowo, bo byłam sama na rodzinnej uroczystości, tym razem nie było z kim zostawić Suniek, ale następnego dnia Mąż przyjechał po mnie z "Dziewczynkami". To wspaniala wiadomosc, ze Korusia ma tak dobre wyniki :multi: bardzo, bardzo sie ciesze :p :p :p Czekamy na zdjecia nie tylko pieknych zamkow, ale rowniez dziewczynek na ich tle...chociaz z daleka, bo przeciez na pewno psiakow do zamku nie wpuszczaja ;) Quote
Jagoda1 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Ulka18 napisał(a):To wspaniala wiadomosc, ze Korusia ma tak dobre wyniki :multi: bardzo, bardzo sie ciesze :p :p :p Czekamy na zdjecia nie tylko pieknych zamkow, ale rowniez dziewczynek na ich tle...chociaz z daleka, bo przeciez na pewno psiakow do zamku nie wpuszczaja ;) Zdjęcia były, ale przez nieuwagę, nie moją na szczęście,;) zostały skasowane. Korusia budziła sensację - zachowywała się jak dama, licytowano jej wiek:razz:, nam było b. miło słyszeć, że jest zrównoważona i b. dobrze wychowana:lol:. Quote
Jagoda1 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Zaglądam na koniec do siebie... Odwiedziłam galerie, mam nadzieję, że wszystkie:razz:. Tyle nowości i ciekawostek! Quote
bonita Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Cześć ! Foteczki oglądnięte :) . Wnętrza elegancko odrestaurowane :loveu: Qurcze też się muszę gdzieś przejechać :loveu:, tylko gapię i zazdraszczam wypadów :grin: Quote
caroolcia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Fajny zameczek ;) Fajne foteczki, ale jak zwykle nie zaspokaja to naszej fotkowej chciwości więc PROSIMY O WIĘCEJ :diabloti: :lol: Quote
e.v.a Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 fo-ty fo-ty fo-ty chce-my fo-ty :evil_lol: p.s- witanko:loveu: Quote
Recommended Posts