Evra Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Selket'] Gdzie takie jeziorko jest? ;) Jakieś 10 min drogi ode mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Udało mi się zrobić kilka ładnych ujęć Kiri: Quote
Evra Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Zdjęcia zabaw Kiri z Gają nad jeziorem są również w "gajkowym" wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74432&page=73 Quote
Selket Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Cóż..po tak dokładnym określeniu położenia jeziorka jestem w stanie sobie wyobrazić gdzie ono jest............ :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Bardzo dziękuję za zdjęcia, dziewczynki miały ogromną frajdę...:lol: Informacja dla niewtajemniczonych: Gaję Pańciostwo adoptowali z naszego schroniska i pokochali od pierwszego spotkania. Dzięki ogromnej pracy nad ADHD suni,;) a przede wszystkim dzięki ich miłości, cierpliwości, wyrozumiałości, Gaja jest cudowną, przemiłą boksią. Kiri, w porównianiu z Gają, to zołzowaty babulec.:razz: Selket napisał(a):Cóż..po tak dokładnym określeniu położenia jeziorka jestem w stanie sobie wyobrazić gdzie ono jest............ :evil_lol: Evra wiedziała, że jesteś b. inteligentna.:evil_lol: Quote
Selket Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Cześć :loveu: No inteligencja bije blaskiem ode mnie aż na forum. so??? :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 I jeszcze raz czerwcowy zachód słońca po deszczu... Quote
Ulka18 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ale super to zdjecie, jak dwie siostrzyczki :loveu: Gratulujemy Panciom Gajuni wspanialej sunieczki :multi: Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [quote name='Selket']Cześć :loveu: No inteligencja bije blaskiem ode mnie aż na forum. so??? :evil_lol: Aby "rozjaśnić" temat jeziorka, zdjęcie poglądowe...:lol: Quote
Selket Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 To niebo wygląda jak pędzlem malowane :loveu: Cudne :loveu: Wiesz so...........zdjęcie poglądowe to mi niewiele dało :( ALe wiem, że to całkiem niedaleko Evry ;) Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Selket napisał(a):To niebo wygląda jak pędzlem malowane :loveu: Cudne :loveu: Wiesz so...........zdjęcie poglądowe to mi niewiele dało :( ALe wiem, że to całkiem niedaleko Evry ;) Takie niebo to chyba tylko w czerwcu - dłuższy dzień, a poza tym, robię zdjecia z wysokości czwartego piętra...:cool3: A Evra widzi jeziorko z okna...:lol: Quote
olenka_f Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 no też że ja dopiero dziś ten wątek nalazłam :roll::roll: śliczne wodne dziewczynki:loveu: a zdjęcia "zachodzące słońce" - po prostu piękne Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 olenka_f napisał(a):no też że ja dopiero dziś ten wątek nalazłam :roll::roll: śliczne wodne dziewczynki:loveu: a zdjęcia "zachodzące słońce" - po prostu piękne Witam, zapraszam...:lol::lol::lol: Quote
Selket Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Nabijacie się ze mnie z tym jeziorkiem :obrazic: :obrazic: No..........Niebo w czerwcu cudne.......:loveu: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [quote name='Selket']Nabijacie się ze mnie z tym jeziorkiem :obrazic: :obrazic: /quote] Wcale nie, :calus: w granicach miasta mamy kilka jezior, w która stronę nie jechać - jezioro i las:lol:. Quote
e.v.a Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 http://img229.imageshack.us/img229/8227/img0059wn2.jpg ale bajer:loveu: Tigra nigdy by sie patykiem nie podzieliła:roll: ostatnio nawet rzeką sie nie dzieli :lol::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 evaxon napisał(a):http://img229.imageshack.us/img229/8227/img0059wn2.jpg ale bajer:loveu: Tigra nigdy by sie patykiem nie podzieliła:roll: ostatnio nawet rzeką sie nie dzieli :lol::evil_lol: Kiri dzieli się, ale na jej zasadach..., Kiri, niestety, to wredota... Zobacz, jak trzyma niedowierzająco kij Gaja... Quote
e.v.a Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Jagoda* napisał(a):Kiri dzieli się, ale na jej zasadach..., Kiri, niestety, to wredota... Zobacz, jak trzyma niedowierzająco kij Gaja... moja nawet nie pozwala sie zbliżyć do jej zdobyczy:roll: mały czy duzy jest atakowany :roll: wiem ze ona krzywdy nie zrobi tylko naskoczy na psa i warknie ale ludzie tacy pewni nie sa jak widzą psa z pianą w pysku i z przekrwionymi oczami:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 evaxon napisał(a):moja nawet nie pozwala sie zbliżyć do jej zdobyczy:roll: mały czy duzy jest atakowany :roll: wiem ze ona krzywdy nie zrobi tylko naskoczy na psa i warknie ale ludzie tacy pewni nie sa jak widzą psa z pianą w pysku i z przekrwionymi oczami:evil_lol: A już myślałam, że Kiri jest wyjątkowa...;) Quote
e.v.a Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Jagoda* napisał(a):A już myślałam, że Kiri jest wyjątkowa...;) bo jest :loveu: tylko inaczej:evil_lol: Quote
Ulka18 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Sorry za offa, ale niedlugo bedzie nam potrzebna Wasza pomoc. Tylko musimy wymyslic co i jak zrobic. Bardzo prosze wpisujcie sie pod artykulem :modla: http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080626/POWIAT0301/300611598&SearchID=73322554120129 Quote
Selket Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 No Wam zazraszczam w zupełności...........U nas ni ma ani jednego jeziorka, ani jednego :placz: :placz: A w tym roku wyjazd na M.... legł w gruzach :( I nie będzie jeziorka :placz: Przenoszę się do Olsztyna :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Selket napisał(a):No Wam zazraszczam w zupełności...........U nas ni ma ani jednego jeziorka, ani jednego :placz: :placz: A w tym roku wyjazd na M.... legł w gruzach :( I nie będzie jeziorka :placz: Przenoszę się do Olsztyna :evil_lol: Podesłać oferty mieszkaniowe?;):lol: Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Selket napisał(a):Hmm...............pomyślę nad tym :evil_lol: Ale koniecznie nad jeziorkiem ;) A oferty działek budowlnych...?:lol: Quote
Selket Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Hmm...............pomyślę nad tym :evil_lol: Ale koniecznie nad jeziorkiem ;) Quote
Recommended Posts