Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciliśmy z "miniurlopiku" na wsi, niedaleko, bo zaledwie 25 km od Olsztyna, ale prawdziwa głucha wieś, komórka tutaj to gadżecik;), brak zasięgu.
Ale za to jaki wypoczynek, jakie widoki, a jaką frajdę miały psiaki...:lol:

Posted

Szkoda, ze ode mnie nad jeziora jest tak daleko.... :roll:
Moje dziewczyny tez by sie chetnie pomoczyly w jeziorze :lol:

A jak Kiri i Korus? Wybrykali sie za wszystkie czasy?

Posted

Na nasze podwórko przecisnęła się taka Malizna, ok. roku, psiaczek, wielkości kotka. Jakiś drań wyrzucił go kilka dni przed naszym przyjazdem, w środku wsi, z samochodu. Maluszek Pikuś (bo jak inaczej nazwać taką kruszynkę?), był głodny, przerażony, chodził na mną krok w krok, mając nadzieję na domek i.. się nie pomylił;). Bronił mnie przed każdym, chociaż panicznie bał sie mężczyzn. Następnego dnia pojechał do Kochanej, Niezawodnej Cioci Ani:Rose:, która znalazla dla niego ma dom z ogródkiem. Maluch jest towarzyszem zabaw dwojga małych dzieci.:lol:

Posted

Koruś to cudny kochany piesio, uwielbia Kiri i spacery, ( mnie chyba też;)), nie ucieka, ale musi się wybiegać. Zaczął reagować na "siad, zostań"...:lol:

Nie przepada za starannym szczotkowaniem, dlatego jego szatka pozostawia wiele do życzenia.
Ale ważniejsza jest praca wychowawcza, no nie?;)