Jagoda1 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Wróciliśmy z "miniurlopiku" na wsi, niedaleko, bo zaledwie 25 km od Olsztyna, ale prawdziwa głucha wieś, komórka tutaj to gadżecik;), brak zasięgu. Ale za to jaki wypoczynek, jakie widoki, a jaką frajdę miały psiaki...:lol: Quote
Selket Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Super :multi: Nie ma to jak odpoczynek w głuszy i zdala od diabelskich urządzeń ;) Zazdraszczam :) Quote
Jagoda1 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Ranki i wieczory nad jeziorem... c.d.n. ;) Quote
Ulka18 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Szkoda, ze ode mnie nad jeziora jest tak daleko.... :roll: Moje dziewczyny tez by sie chetnie pomoczyly w jeziorze :lol: A jak Kiri i Korus? Wybrykali sie za wszystkie czasy? Quote
Selket Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Cześć :loveu: Bosze, jak ja Ci zazdraszczam wypadu na jeziorko...Ja w tym roku nie pojadę :placz: Quote
Jagoda1 Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Na nasze podwórko przecisnęła się taka Malizna, ok. roku, psiaczek, wielkości kotka. Jakiś drań wyrzucił go kilka dni przed naszym przyjazdem, w środku wsi, z samochodu. Maluszek Pikuś (bo jak inaczej nazwać taką kruszynkę?), był głodny, przerażony, chodził na mną krok w krok, mając nadzieję na domek i.. się nie pomylił;). Bronił mnie przed każdym, chociaż panicznie bał sie mężczyzn. Następnego dnia pojechał do Kochanej, Niezawodnej Cioci Ani:Rose:, która znalazla dla niego ma dom z ogródkiem. Maluch jest towarzyszem zabaw dwojga małych dzieci.:lol: Quote
Ulka18 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ale malutka sareneczke uratowalyscie :klacz: Taka malizna ma juz wlasny dom :lol::lol: A Korus to mam takie wrazenie, ze mniej lubi wode niz Kiri, jakos tak ostroznie stąpa :evil_lol: http://i29.tinypic.com/2pq9r8n.jpg Quote
Jagoda1 Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Przepychanki p.t. "Ta dziura jest moja, ja ją wykopałem (łam)"...:evil_lol: c.d. zmagań nastąpi... Quote
Jagoda1 Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Troszkę przyrody... I jeszcze filmik, koniecznie z dźwiękiem. http://pl.tinypic.com/player.php?v=b8lfes&s=3 Quote
Szczurosława Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Super zdjęcia! Miłe dla oka;) Piesy się super dogadują. u mnie już by było pranie przy dziurze... Quote
e.v.a Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 http://i26.tinypic.com/o0eow.jpg buahahahaha Koruś chce zakopać Kiri:evil_lol: Quote
rita60 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Piekne foty:multi:a cykl Awantura o dziure,niesamowity:lol: Quote
Jagoda1 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Koruś to cudny kochany piesio, uwielbia Kiri i spacery, ( mnie chyba też;)), nie ucieka, ale musi się wybiegać. Zaczął reagować na "siad, zostań"...:lol: Nie przepada za starannym szczotkowaniem, dlatego jego szatka pozostawia wiele do życzenia. Ale ważniejsza jest praca wychowawcza, no nie?;) Quote
Recommended Posts