Kiłi Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Widziałam zdjęcia spacerkowe:loveu: Ahh jak ja nie moge się doczekać aż Uma dorośnie i będe mogła chodzi na takie spacerki, jak kiedyś ze Spotem i Topsem:loveu: Quote
Selket Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Cześć :loveu: Widziałam małe potforki na pacerku ;) Quote
Jagoda1 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Moja "Malizna" znalazła dom, o jakim mozna marzyć, do tego jeździ wszędzie z Pańciem...:lol: Quote
Jagoda1 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 rita60 napisał(a):Dobry wieczor Jagodko,witajcie czterołapy:lol: x 2 = :lol::lol::lol: Quote
Kiłi Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Hej hej, widze, że galerie Wam przenieśli:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Cze kochana Jagódko:loveu::multi::multi::multi: Quote
Iza i Avanti Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Cześć Jagódko i śliczne sierściuchy! :-) Quote
Jagoda1 Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Kiłi napisał(a):Hej hej, widze, że galerie Wam przenieśli:evil_lol: Chyba Admin czyta posty, bo niedawno napisałam, że Koruś to taki mały szorstkowłosy bokserek...:evil_lol: Quote
mar....ka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 O to Wy też nad wodą:), my tylko na pobliskim bagienku:diabloti: U nas niestety brak słońca, więc nici z wypadu nad prawdziwe jezioro (mamy blisko, bo parę kilometrów). Jeśli chodzi o maliznę, to dla mnie takich właścicieli za jajca wieszac. jak mozna psinkę wyrzucic. Jeszcze taka mała, to może szybciej znajdzie dom, ale jak wyrzucą coś większego, to go ktos albo kijem zatłucze, albo sama psinka pod samochód wpadnie. Quote
mar....ka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 juz zgłupiałam, widziałam przed chwilą zdjęcia z nad wody????? Czy znowu coś się chrzani na dgm??? Quote
nelson Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Witaj Jagoda :multi: Przekopała cały Wasz wątek :loveu: Super zdjęcia , jak miło tu u Was :loveu: Pozdrowienia od Gromadki :kiss_2::kiss_2: Quote
bonita Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Witajcie Dziewczyny i Koruś :multi: Pozdrowionka ślemy ! Quote
Medorowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 majoka napisał(a):O to Wy też nad wodą:), my tylko na pobliskim bagienku:diabloti: U nas niestety brak słońca, więc nici z wypadu nad prawdziwe jezioro (mamy blisko, bo parę kilometrów). . A o którym jeziorku mówisz::razz: Witanko bokserko-terierki;) Quote
Jagoda1 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='nelson']Witaj Jagoda :multi: Przekopała cały Wasz wątek :loveu: Super zdjęcia , jak miło tu u Was :loveu: Pozdrowienia od Gromadki :kiss_2::kiss_2: Witam Pańcię sporej "Gromadki ze Starówki":lol::loveu:... [quote name='bonita']Witajcie Dziewczyny i Koruś :multi: Pozdrowionka ślemy ! Cieszę sie, ze nie zapmniałaś o nas...:lol: Quote
basia2202 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 eloooł Jagóóódkooo!! :multi: poprzez miedze, poprzez łąki, poprzez leśne ścieżki wąąąąskieeee:loveu: http://i26.tinypic.com/8yg584.jpg śliczne foteczki leśne widziałam:) i wiedziałam od początku, że Koruś u Ciebie zostanie ;) inaczej być nie mogło:) i widziałam też uroczą Maliznę, która domeczek znalazła :multi: dobrze, że szczęśliwe psisko:) p.s. macie uroczego avatarka :evil_lol: szaloonyy taki... prrr :diabloti: Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Poranne harce w trawach i zaroślach... Chłód i rosa sprzyjają tempu zabaw... Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 c.d.nastapił...:lol: "...najlepiej służy woda z kałuży...";) Quote
Recommended Posts