rita60 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ja skorzystam z oferty Jagodki/oferty mieszkaniowe/ale to potrwa,bo czekam na wygrana w totka:evil_lol::cool3: Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 rita60 napisał(a):Ja skorzystam z oferty Jagodki/oferty mieszkaniowe/ale to potrwa,bo czekam na wygrana w totka:evil_lol::cool3: To tak, jak ja...:evil_lol: Wybudujemy domki w pobliżu, "zapsimy"okolicę...:lol: Quote
rita60 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Jagoda* napisał(a):To tak, jak ja...:evil_lol: Wybudujemy domki w pobliżu, "zapsimy"okolicę...:lol: :multi::multi::multi:i to jest pomysł:multi::multi::multi: Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Ufff, jak gorąco, nawet Koruś nie wybrał się na codzienny, samodzielny spacer;)... Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Jakoś nigdy nie zwracałam uwagi, że po 22.00 widoczny jest jeszcze zachód słońca. Szkoda, ze nie wzięłam aparatu na wieczorny spacer z psiakami Quote
rita60 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Jak ja uwielbiam patrzec jak targaja te prosiaczki na spacer:lol: Quote
e.v.a Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 czesc Jagódko z piesiusiami:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Świnki już z upału umarły... ;-) Dobry wieczór Jagódko! :-) Quote
Jagoda1 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Upał cię nie męczy, Braciszku? To, co najbardziej lubia boksery w upał, zacienione miejsca... Quote
e.v.a Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ja tez chce na taka fajna wycieczke do lasuuu:placz: Quote
Medorowa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Widzę, że Koruś już bez linki biega:razz::razz: Quote
Jagoda1 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Świnki już z upału umarły... ;-) ...szczególnie wczoraj... [quote name='rita60']Jak ja uwielbiam patrzec jak targaja te prosiaczki na spacer:lol: ...wzbudzają uśmiechy u ludzi, u psiaków zawiść...;) evaxon napisał(a):ja tez chce na taka fajna wycieczke do lasuuu:placz: Zapraszam z Tigrusią... A może zamieszkasz tutaj...:razz: Medorowa napisał(a):Widzę, że Koruś już bez linki biega:razz::razz: Juz dosyć długo bez uwięzi;). Koruś nie jest uciekiniererm, poporostu musi się wybiegać. A jak się wybiega, to cuuudo-pies. Quote
Medorowa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Jagoda* napisał(a): Juz dosyć długo bez uwięzi;). Koruś nie jest uciekiniererm, poporostu musi się wybiegać. A jak się wybiega, to cuuudo-pies. :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts