Jagoda1 Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 rita60 napisał(a):Ja tez,ja tez Blizniak:lol: No proszę, spotkałyście się...:lol: A ja jestem "waga"...;) Quote
Selket Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Cześć piękne i romantyczne duszyczki :loveu: A ja przyszłam na śiat w zimie i jestem spod znaku Strzelca ;) Quote
tygra Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 witaj Jagódko, piękne widoczki zachodu widziałam :) Quote
Ulka18 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Jagoda* napisał(a):A ja jestem "waga"...;) Tez podwojna jak blizniak :lol: Blizniakami rzadzi Merkury, a Waga Wenus :cool3: A Selket jako Strzelec pod wodza Jowisza powinna miec duuuzo kasy i miec zdolnosci przywodcze :razz: Quote
Jagoda1 Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Ulka18 napisał(a):Tez podwojna jak blizniak :lol: Blizniakami rzadzi Merkury, a Waga Wenus :cool3: A Selket jako Strzelec pod wodza Jowisza powinna miec duuuzo kasy i miec zdolnosci przywodcze :razz: Nie posadząłam Ciebie o taką wiedzę...:crazyeye:;) Quote
Kiłi Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Heloł:loveu::loveu: Ulka18 napisał(a):Tez podwojna jak blizniak :lol: Blizniakami rzadzi Merkury, a Waga Wenus :cool3: A Selket jako Strzelec pod wodza Jowisza powinna miec duuuzo kasy i miec zdolnosci przywodcze :razz: A Wodnik?:razz: Quote
Szczurosława Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Hihi, właśnie miałam też o to pytać:lol: Jak z wodnikiem? Quote
Selket Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ulka18 napisał(a):BliA Selket jako Strzelec pod wodza Jowisza powinna miec duuuzo kasy i miec zdolnosci przywodcze :razz: Nie zgadza się:shake: Nie ma we mnie za grosz zdolności przywódczych:shake: A na kasę chyba tzreab mi poczekać;) Cześć:multi::multi::multi: Quote
Ulka18 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='Szczurosława']Hihi, właśnie miałam też o to pytać:lol: Jak z wodnikiem? Szczuroslawo, Kiłi, wodniki to urodzeni idealisci, wolnosciowcy i buntownicy walczacy o lepsze jutro i nie tylko. Ich bunt oraz wlasne poglady wynika z opieki Urana. To dobrzy ludzie, ktorzy celowo nikogo nie skrzywdza. Maja dobra wyobraznie i duzy poziom empatii.....jesli chodzi o rozwoj to jest najwyzszy [SIZE="1"](ogolnie ze znakow pod wzgledem ewolucji, zaczyna sie od Byka, konczy na Rybach) potem sa juz tylko dekadenckie Ryby ... pisze tak duzo, bo ja tez jestem wodnik :cool3: Selket, to zalezy jeszcze od tego jaka jestes liczba numerologiczna, bo jesli 1 Strzelec, to urodzony przywodca, ale jesli 6 Strzelec, to juz mniej tego dowodzenia w Tobie. Wazne jest tez imie i data/godzina urodzenia. Quote
Jagoda1 Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Aga, ja chyba zamówię u Ciebie horoskop..;) Quote
Szczurosława Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Jagoda* napisał(a):Aga, ja chyba zamówię u Ciebie horoskop..;) Ja chyba też;) Quote
Jagoda1 Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Poranny spacer, troszkę deszczyk majowy pokropił, ale moim psiaczkom nic nie przeszkadza.:evil_lol: c.d.n... Quote
Jagoda1 Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 ...................................... c.d.n... Quote
Jagoda1 Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 ..............................:lol::lol::lol: Quote
Selket Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Ulka18 napisał(a): Selket, to zalezy jeszcze od tego jaka jestes liczba numerologiczna, bo jesli 1 Strzelec, to urodzony przywodca, ale jesli 6 Strzelec, to juz mniej tego dowodzenia w Tobie. Wazne jest tez imie i data/godzina urodzenia. Hmm..byś z moim Tatą zgadała ;) Moja liczba wynikająca z daty urodzenia to 33:razz::razz: Jagódko, masz cudne roślinki ;) I piękne psiurki :loveu: Zazdraszam słoneczka :loveu: Quote
Szczurosława Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Śliczne kwiatki!:loveu: Piesy jakie zadowolone, Korek absolutnie nie przypomina tej bidy z grudnia. Quote
Medorowa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Cóż za szczęśliwe psiaczki:lol: http://i31.tinypic.com/29w7pms.jpg Quote
Jagoda1 Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Koruś to kochany, szalenie ciepły, czuły i pełen miłości psiaczek, o inteligencji już nie wspomnę... ;) Quote
Kiłi Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Szczurosława']Hihi, właśnie miałam też o to pytać:lol: Jak z wodnikiem? :evil_lol: [quote name='Ulka18']Szczuroslawo, Kiłi, wodniki to urodzeni idealisci, wolnosciowcy i buntownicy walczacy o lepsze jutro i nie tylko. Ich bunt oraz wlasne poglady wynika z opieki Urana. eee... no... zgadza się:evil_lol::eviltong: http://i31.tinypic.com/5oi0xi.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Może powtórze to setny raz, ale... Koruś wypiękniał:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Jagoda* napisał(a):Koruś to kochany, szalenie ciepły, czuły i pełen miłości psiaczek, o inteligencji już nie wspomnę... ;) I to dzięki Wam ma szanse to pokazać;) Quote
Recommended Posts