Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagoda* napisał(a):
A ja jestem "waga"...;)

Tez podwojna jak blizniak :lol:
Blizniakami rzadzi Merkury, a Waga Wenus :cool3:
A Selket jako Strzelec pod wodza Jowisza powinna miec duuuzo kasy i miec zdolnosci przywodcze :razz:

Posted

Ulka18 napisał(a):
A Selket jako Strzelec pod wodza Jowisza powinna miec duuuzo kasy i miec zdolnosci przywodcze :razz:

Nie posadząłam Ciebie o taką wiedzę...:crazyeye:;)

Posted

Heloł:loveu::loveu:

Ulka18 napisał(a):

A Wodnik?:razz:

Posted

Ulka18 napisał(a):
BliA Selket jako Strzelec pod wodza Jowisza powinna miec duuuzo kasy i miec zdolnosci przywodcze :razz:

Nie zgadza się:shake: Nie ma we mnie za grosz zdolności przywódczych:shake:
A na kasę chyba tzreab mi poczekać;)

Cześć:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Szczurosława']Hihi, właśnie miałam też o to pytać:lol:
Jak z wodnikiem?
Szczuroslawo, Kiłi,
wodniki to urodzeni idealisci, wolnosciowcy i buntownicy walczacy o lepsze jutro i nie tylko. Ich bunt oraz wlasne poglady wynika z opieki Urana. To dobrzy ludzie, ktorzy celowo nikogo nie skrzywdza. Maja dobra wyobraznie i duzy poziom empatii.....jesli chodzi o rozwoj to jest najwyzszy [SIZE="1"](ogolnie ze znakow pod wzgledem ewolucji, zaczyna sie od Byka, konczy na Rybach) potem sa juz tylko dekadenckie Ryby ... pisze tak duzo, bo ja tez jestem wodnik :cool3:

Selket, to zalezy jeszcze od tego jaka jestes liczba numerologiczna, bo jesli 1 Strzelec, to urodzony przywodca, ale jesli 6 Strzelec, to juz mniej tego dowodzenia w Tobie. Wazne jest tez imie i data/godzina urodzenia.

Posted

Ulka18 napisał(a):

Selket, to zalezy jeszcze od tego jaka jestes liczba numerologiczna, bo jesli 1 Strzelec, to urodzony przywodca, ale jesli 6 Strzelec, to juz mniej tego dowodzenia w Tobie. Wazne jest tez imie i data/godzina urodzenia.

Hmm..byś z moim Tatą zgadała ;) Moja liczba wynikająca z daty urodzenia to 33:razz::razz:

Jagódko, masz cudne roślinki ;) I piękne psiurki :loveu: Zazdraszam słoneczka :loveu:

Posted

[quote name='Szczurosława']Hihi, właśnie miałam też o to pytać:lol:
Jak z wodnikiem?
:evil_lol:

[quote name='Ulka18']Szczuroslawo, Kiłi,
wodniki to urodzeni idealisci, wolnosciowcy i buntownicy walczacy o lepsze jutro i nie tylko. Ich bunt oraz wlasne poglady wynika z opieki Urana.
eee... no... zgadza się:evil_lol::eviltong:

http://i31.tinypic.com/5oi0xi.jpg
:loveu::loveu::loveu::loveu:
Może powtórze to setny raz, ale... Koruś wypiękniał:loveu::loveu:

Posted

Jagoda* napisał(a):
Koruś to kochany, szalenie ciepły, czuły i pełen miłości psiaczek, o inteligencji już nie wspomnę... ;)

I to dzięki Wam ma szanse to pokazać;)