jotpeg Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Norek jest najszczesliwszy, kiedy idziemy/jedziemy gdzies wszyscy razem :multi: to sie chyba nazywa szczęście?... Moana, nie zawsze pisze, ale zawsze zagladam na watek Rudka; pamietam takie piekne zdjecia chyba z Lasku Wolskiego, i jeszcze - ulubione - pyszczek z bliska :loveu: Alfo - stacja AR na Bielanach nadal jest ogrodzona tak sobie... :cool3: Jest też przerwa w ogrodzeniu i ludzie swobodnie wchodza na polane, gdzie powinny paść sie owce ;) Quote
moana Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='jotpeg'] to sie chyba nazywa szczęście?... Oo, to jest szczescie, bez dwoch zdan... :) Quote
jotpeg Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Wczoraj futrzaki zostaly odrobaczone. Zniosły to nienajgorzej, mam nadzieje, że robale wprost przeciwnie :diabloti: a teraz wspomienia słońca :p na przekór krakowskiej plusze (brrrr)! Quote
jotpeg Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 jesienna pszczoła: taki jestem - jak listek: pa, paaa! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 oo, matko-jaki ten Norasek piękny! A tutaj chyba myśli, taki poważny... a tutaj przefajny filmik-no jakbym swoje koty widziała:lol: http://www.joemonster.org/filmy/5565/Mrrau ogrodzenia AR, powiadasz-takie osbie? No tak - AR. Wieczna, niezmienna, trwająca przy tradycji:cool1: Quote
Amanita Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Jaki piękny ten nasz jesienny Norasek:loveu: Przesyłam z wiatrem całuski prosto w złoty pycholek:loveu: Quote
Jagienka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Aaaa Jotpeg ma swojego rudasa :loveu::loveu::loveu: moana, Ty nie wiesz, ale jak Rudek jeszcze nie był Twój (no był taki czas niestety) i zwiał mi, to Jotpeg była pierwsza, która chciała pomóc w poszukiwaniach :loveu: Norasek jest cudowny!!! Quote
moana Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Jagienka napisał(a):Aaaa Jotpeg ma swojego rudasa :loveu::loveu::loveu: moana, Ty nie wiesz, ale jak Rudek jeszcze nie był Twój (no był taki czas niestety) i zwiał mi, to Jotpeg była pierwsza, która chciała pomóc w poszukiwaniach :loveu: Norasek jest cudowny!!! Wiem, Jagienko, wiem :lol: Wszyscy tu kochamy psy, ale jedni z nas fafluniaste bardziej, albo Onki albo rude... My z Jotpeg chyba do wielbicielek rudaszkow nalezymy... :oops: A Norek cudny jest, to fakt. I jak tu zagladam (wybacz Norku) to Rudeczku rozmyslam wiele przy okazji... :placz: Quote
jotpeg Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Norek pozdrawia, przesylajac ostatnie, niestety, zdjecia z naszego letniska w tym roku... Wszyscy to przykro przezywamy, dom zamkniety na pol roku, teraz az do wiosny tylko Krakow, czasem moze okolice... Najbardziej nieszczesliwy jest Kot, bo Norek ma spacery, a Pan Kot co? Nuda. A na wsi zawsze cos sie ciekawego dzieje, ma sie wlasny ogrod do patrolowania, no i poluje sie (z sukcesem!) na myszy... Nie da sie ukryc, ze juz jesien... Tutaj, wbrew pozorom, Norek nie jest przywiazany do krowiego palika, tylko go przed chwila obsikal... :evil_lol: Tutaj rozwijana jest zawrotna predkosc - Noras uwielbia galopowac po polach :multi: prosze zwrocic uwage na chuliganski wyraz twarzy... Quote
Toska Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 :lol: witamy nareszcie :lol: zdjęcia , jak zawsze , piękne , Noras szczęśliwy :loveu: trafił chłopak lepiej , niż szóstkę w Totka :evil_lol: a jak zdrówko ? Quote
jotpeg Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 zdrowie, odpukac, nieźle! :p nie dopchalismy sie do dr. D. (bo najpierw byl na urlopie, potem - oblozony pacjentami), a potem wyjezdzalismy do Z., ale bylismy u naszego lekarza po tabletki na robale, Micius dostal Drontal, a Noras - Cestal plus. Norek potem troche rzygal, ale chyba mu pomoglo, bo sie unormowalo - chyba to były robale - france! Obserwujemy. Micius natomiast po tej tabletce szalał - jak na dopingu! a tu spacer po parku - kto zgadnie, jakim? Krakusy i nie tylko, do dzieła! Quote
Jagienka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Uuuu już widze, ze nie moje okolice, bo nie znam... :oops: Norasek, boski... całusy w czarny nochal :loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 hmmmmmmm, ja też nie kojarzę parku. Właściwie to znam tylko Krakowski, Jordana i widziałam z tramwaju że jest taki duży w N.Hucie.. Zdjęcie jesienne piękne. Widzę że Noras krów nie atakuje. Na łapce się opiera.:loveu: Quote
jotpeg Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a):widziałam z tramwaju że jest taki duży w N.Hucie cieplo, cieplo... Quote
jotpeg Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Jagienka napisał(a):całusy w czarny nochal :loveu: Noras najbardziej na swiecie ubostwia sie przytulac! czarny nochal wciska w czlowieka, wciska ryjek jak dzik! :lol: - jagienko, czulosci nigdy za wiele :lol: Quote
jotpeg Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 moana napisał(a):Wszyscy tu kochamy psy, ale jedni z nas fafluniaste bardziej, albo Onki albo rude... My z Jotpeg chyba do wielbicielek rudaszkow nalezymy... tak jest, choc Moana chyba najbardziej kocha rudziki, a ja mam odchyl na punkcie takich bardziej żółtych :cool3::multi: Quote
Toska Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 :lol: spróbuję zgadnąć -czy to park przy al.Jana Pawła II , koło AWFu ? Quote
jotpeg Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Tak jest!!! Park Lotników Polskich koło AWF, to jest akurat w tej mniejszej części parku (po lewej stronie jadąc do Huty) - w pobliżu muzeum lotnictwa i pomnika lotników. Toska - bravo, bravissimo!!! :klacz::klacz::klacz: Quote
Toska Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 :evil_lol: sie zna trochę Kraków i okolice , nie ? :eviltong: Quote
jotpeg Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 zdjecie naszego nowego lokatora - moze byc?? mieszka z nami od 2 miesiecy, za oknem. O pozywienie dba sam (jest miesozerny), spi na kolczastym kwiatku za oknem: Quote
jotpeg Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Alfa i Zuzia'] http://www.joemonster.org/filmy/5565/Mrrau filmik doskonaly!!!!!!!! :lol::lol::lol: wszystkie koty to dranie (i za to je kochamy) :p :loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 ooo, to ja własnie miałam chyba ten park na myśli, mija się go po lewej jadąc z Huty tramwajem... Widziałm go tylko z okien tramwaju, jakoś brakło mi czasu przez te pół roku kiedy tam mieszkałam żeby wysiąść. Norek ma szczeście że trafił do takiego domu a nie do schronu, kto by go tam przytulał? Pewnei już by go nie było na tym świecie. Co do pająka za oknem-przepiękny. Bardzo lubię pająki, są takie różne. Mam na parapecie kaktusy, czesc przyniosłam z balkonu po lecie i chyba były z lokatorami , bo mam spore ilości pajęczyny na oknie. Kot - drań Maciej;) Quote
jotpeg Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 prosze, jaki z niego Krol Maciej :p powodzi sie niektorym :cool3::loveu: Alfo, zdrowiejesz?? Quote
Recommended Posts