Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Norek jest najszczesliwszy, kiedy idziemy/jedziemy gdzies wszyscy razem :multi:

to sie chyba nazywa szczęście?...

Moana, nie zawsze pisze, ale zawsze zagladam na watek Rudka; pamietam takie piekne zdjecia chyba z Lasku Wolskiego, i jeszcze - ulubione - pyszczek z bliska :loveu:

Alfo - stacja AR na Bielanach nadal jest ogrodzona tak sobie... :cool3:
Jest też przerwa w ogrodzeniu i ludzie swobodnie wchodza na polane, gdzie powinny paść sie owce ;)

Posted

Wczoraj futrzaki zostaly odrobaczone.
Zniosły to nienajgorzej, mam nadzieje, że robale wprost przeciwnie :diabloti:
a teraz wspomienia słońca :p na przekór krakowskiej plusze (brrrr)!

Posted

Aaaa Jotpeg ma swojego rudasa :loveu::loveu::loveu:
moana, Ty nie wiesz, ale jak Rudek jeszcze nie był Twój (no był taki czas niestety) i zwiał mi, to Jotpeg była pierwsza, która chciała pomóc w poszukiwaniach :loveu:
Norasek jest cudowny!!!

Posted

Jagienka napisał(a):
Aaaa Jotpeg ma swojego rudasa :loveu::loveu::loveu:
moana, Ty nie wiesz, ale jak Rudek jeszcze nie był Twój (no był taki czas niestety) i zwiał mi, to Jotpeg była pierwsza, która chciała pomóc w poszukiwaniach :loveu:
Norasek jest cudowny!!!

Wiem, Jagienko, wiem :lol: Wszyscy tu kochamy psy, ale jedni z nas fafluniaste bardziej, albo Onki albo rude... My z Jotpeg chyba do wielbicielek rudaszkow nalezymy... :oops:
A Norek cudny jest, to fakt. I jak tu zagladam (wybacz Norku) to Rudeczku rozmyslam wiele przy okazji... :placz:

Posted

Norek pozdrawia, przesylajac ostatnie, niestety, zdjecia z naszego letniska w tym roku... Wszyscy to przykro przezywamy, dom zamkniety na pol roku, teraz az do wiosny tylko Krakow, czasem moze okolice...
Najbardziej nieszczesliwy jest Kot, bo Norek ma spacery, a Pan Kot co? Nuda. A na wsi zawsze cos sie ciekawego dzieje, ma sie wlasny ogrod do patrolowania, no i poluje sie (z sukcesem!) na myszy...

Nie da sie ukryc, ze juz jesien...

Tutaj, wbrew pozorom, Norek nie jest przywiazany do krowiego palika, tylko go przed chwila obsikal... :evil_lol:

Tutaj rozwijana jest zawrotna predkosc - Noras uwielbia galopowac po polach :multi: prosze zwrocic uwage na chuliganski wyraz twarzy...

Posted

:lol: witamy nareszcie :lol:
zdjęcia , jak zawsze , piękne , Noras szczęśliwy :loveu:
trafił chłopak lepiej , niż szóstkę w Totka :evil_lol:
a jak zdrówko ?

Posted

zdrowie, odpukac, nieźle! :p
nie dopchalismy sie do dr. D. (bo najpierw byl na urlopie, potem - oblozony pacjentami), a potem wyjezdzalismy do Z., ale bylismy u naszego lekarza po tabletki na robale, Micius dostal Drontal, a Noras - Cestal plus. Norek potem troche rzygal, ale chyba mu pomoglo, bo sie unormowalo - chyba to były robale - france! Obserwujemy.
Micius natomiast po tej tabletce szalał - jak na dopingu!

a tu spacer po parku - kto zgadnie, jakim? Krakusy i nie tylko, do dzieła!

Posted

Jagienka napisał(a):
całusy w czarny nochal :loveu:

Noras najbardziej na swiecie ubostwia sie przytulac! czarny nochal wciska w czlowieka, wciska ryjek jak dzik! :lol: - jagienko, czulosci nigdy za wiele :lol:

Posted

moana napisał(a):
Wszyscy tu kochamy psy, ale jedni z nas fafluniaste bardziej, albo Onki albo rude... My z Jotpeg chyba do wielbicielek rudaszkow nalezymy...

tak jest, choc Moana chyba najbardziej kocha rudziki, a ja mam odchyl na punkcie takich bardziej żółtych :cool3::multi:

Posted

Tak jest!!! Park Lotników Polskich koło AWF, to jest akurat w tej mniejszej części parku (po lewej stronie jadąc do Huty) - w pobliżu muzeum lotnictwa i pomnika lotników.
Toska - bravo, bravissimo!!! :klacz::klacz::klacz:

Posted

ooo, to ja własnie miałam chyba ten park na myśli, mija się go po lewej jadąc z Huty tramwajem... Widziałm go tylko z okien tramwaju, jakoś brakło mi czasu przez te pół roku kiedy tam mieszkałam żeby wysiąść.

Norek ma szczeście że trafił do takiego domu a nie do schronu, kto by go tam przytulał? Pewnei już by go nie było na tym świecie.

Co do pająka za oknem-przepiękny. Bardzo lubię pająki, są takie różne. Mam na parapecie kaktusy, czesc przyniosłam z balkonu po lecie i chyba były z lokatorami , bo mam spore ilości pajęczyny na oknie.

Kot - drań Maciej;)