Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:) no tak , Norek to taki prawie kot. Mam w domu taką kotkę, która jeśli znajdzie na podłodze np. bobka świnki morskiej, to "zagrzbuje", drapiąc w podłogę. Ostatnio " zagrzebywała" mi but, okazało się że na spacerze z Zuzia wdepłam w goowno. Innym razem "zagrzebywała" cos zawzięcie. Nie wypuszczałam wtedy świnek, pokój odkurzony, zainteresowało mnie to więc i okazało się że to... malutki kłębek kurzu! Taki mam wskaźnik czystości w domu.:p

Posted

Alfa i Zuzia napisał(a):
Jak już ładnie się opiera na łapce:p

pewnie :p bo Norek, jak idzie - to biegnie :lol:
teraz nikt by nie poznal, ze Norasek kulał na łapkę, acha, i ładnie :multi: zarósł mu ogonek, bo na pewnym odcinku taki jakiś wyliniały i prawie bezwłosy był.

Posted

[FONT=Arial Black]Zdrowych , pogodnych , rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia :tree1::x-mas::x-mas::tree1:
życzy Toska , Tosia i Tofcio

[/FONT][FONT=Arial]zdjęcia fajne jak zawsze :lol:, cudny kociuch !!![/FONT]

Posted

Jotpeg, ja chyba zlikwiduje te swoje koty i w zamian zrobie sobie tapete z Norka jak opiera glowke o koronkowa poduche - tylko nie moge sie zdecydowac czy te jasniejsza czy te ciemniejsza wersje. Taki ambaras :shake:.

A tak szczerze to bym sobie caly pokoj Norkiem wytapetowala - na kazda sciane inna pore roku - O :loveu: !

Posted

Wszystkiego najlepszego w nowym roku!!!
Zdrowia dla wszystkich i dobrych domow dla zwierzaków!!!

Wystrzały zostały przyjęte bez zachwytu, ale dość spokojnie;

Posted

inni byli trochę bardziej zaniepokojeni, choć tu udają olimpijski spokój;

ale wariować, jak co noc, nad ranem to jakos nie przeszkadza!

dlatego muszę teraz odespać (wiecie, jak Norek chrapie!!!)

Posted

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!:loveu:
Zdjęcia świetne - kocurek-wampirek prezentuje się baaardzo groźnie:evil_lol: A Noras - jak zwykle się wyleguje:lol: Ten to ma życie:lol:

Posted

Noruś w domu głównie lubi przytulanie :loveu: ale poza domem - o, to skumulowana bomba psiej energii :p biega jak szalony. Nie znosi, kiedy po wyjsciu na spacer ktoś mu stanie na drodze, na przykład ktoś idzie z naprzeciwka - wtedy głośno sie go obszczekuje! Dziś wielka radość, bo wspólna wyprawa (samochodem) do parku AWF; tyle nieznanego terenu do wąchania i biegania - super! :lol: Norek to bardzo kochany i inteligentny piesek jest. :p Kiedy słyszy odgłosy kocich walk z balkonu - pędzi ze szczekiem na pomoc Miciusiowi, czym niewdzięcznik koci wcale nie jest zachwycony :evil_lol:

Posted

bo my uwielbiamy te wspólne spacery :p ale takie dłuższe, a nie 15 minut wokół bloku, wstrętne brudne trawniki itp. Oczywiście, takie też stosuje się, zwłaszcza rano, z braku czasu... Ale dzień uznaje się za stracony bez dłuższego spaceru!
A co kotów - wszystkie koty to dranie :evil_lol: i dlatego je uwielbiamy!!! :p

Posted

oprócz parku AWF widocznego na zdjęciach powyżej, zaliczyliśmy też specjalny :crazyeye::p park dla psów, który powstał na Czerwonym Prądniku - oprócz alejek z ławeczkami i trawników z posadzonymi drzewami i krzewami (wszystko ogrodzone siatką) jest też piaskownica, która najbardziej się podobała :lol: Norasowi. Poza tym szybko znalazł bramkę i nudził, że nudno (oprócz nas nikogo nie było) i żeby już wracac :evil_lol: