Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 :) no tak , Norek to taki prawie kot. Mam w domu taką kotkę, która jeśli znajdzie na podłodze np. bobka świnki morskiej, to "zagrzbuje", drapiąc w podłogę. Ostatnio " zagrzebywała" mi but, okazało się że na spacerze z Zuzia wdepłam w goowno. Innym razem "zagrzebywała" cos zawzięcie. Nie wypuszczałam wtedy świnek, pokój odkurzony, zainteresowało mnie to więc i okazało się że to... malutki kłębek kurzu! Taki mam wskaźnik czystości w domu.:p Quote
jotpeg Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 wczoraj nareszcie było słońce, więc... a na ścieżce rowerowej pustki :cool3: Pańcia mnie bardzo prosiła, więc pozuję, chociaż to nudne: Quote
jotpeg Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 jednak bardzo lubię wracac do domu :lol: : Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 piękne te zdjęcia. Norasku, zasłużyłeś sobie na szczeście. Jak już ładnie się opiera na łapce:p Quote
jotpeg Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a):Jak już ładnie się opiera na łapce:p pewnie :p bo Norek, jak idzie - to biegnie :lol: teraz nikt by nie poznal, ze Norasek kulał na łapkę, acha, i ładnie :multi: zarósł mu ogonek, bo na pewnym odcinku taki jakiś wyliniały i prawie bezwłosy był. Quote
jotpeg Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 PS To będą nasze pierwsze wspólne Swięta! Spokojnych, radosnych i domowych Swiąt!!! :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Piekne zdjęcia w zimowym krajobrazie:p. Jaki przystojny Norek w ubranku. Życzę Wam wszystkim rodzinnych, spokojnych świąt. :x-mas::tree1: Quote
Toska Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Arial Black]Zdrowych , pogodnych , rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia :tree1::x-mas::x-mas::tree1: życzy Toska , Tosia i Tofcio [/FONT][FONT=Arial]zdjęcia fajne jak zawsze :lol:, cudny kociuch !!![/FONT] Quote
Amanita Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Zdrowych, pełnych ciepła i radości Świąt Bożego Narodzenia:tree1: życzą Kasia&Azula Quote
jotpeg Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Dziękujemy serdecznie wszystkim, którzy o nas pamiętają!!! :loveu::loveu: To dodaje skrzydeł :cool3: :p Świąteczny spacer: Quote
jotpeg Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Tyle ciekawych rzeczy do oglądnięcia, tyle zapachów do wywąchania - wszystko trzeba sprawdzic; Quote
Amanita Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Pięknie wygląda ten świąteczny elegant:loveu: I te romantyczno-zimowe pejzaże... Przesyłam głaski zauszkowe dla Noraska;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 jaki ładny ten Norasek i jakie ma ubranko zimowe:loveu: Quote
wellington Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Jotpeg, ja chyba zlikwiduje te swoje koty i w zamian zrobie sobie tapete z Norka jak opiera glowke o koronkowa poduche - tylko nie moge sie zdecydowac czy te jasniejsza czy te ciemniejsza wersje. Taki ambaras :shake:. A tak szczerze to bym sobie caly pokoj Norkiem wytapetowala - na kazda sciane inna pore roku - O :loveu: ! Quote
jotpeg Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wszystkiego najlepszego w nowym roku!!! Zdrowia dla wszystkich i dobrych domow dla zwierzaków!!! Wystrzały zostały przyjęte bez zachwytu, ale dość spokojnie; Quote
jotpeg Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 inni byli trochę bardziej zaniepokojeni, choć tu udają olimpijski spokój; ale wariować, jak co noc, nad ranem to jakos nie przeszkadza! dlatego muszę teraz odespać (wiecie, jak Norek chrapie!!!) Quote
Amanita Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!:loveu: Zdjęcia świetne - kocurek-wampirek prezentuje się baaardzo groźnie:evil_lol: A Noras - jak zwykle się wyleguje:lol: Ten to ma życie:lol: Quote
jotpeg Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Noruś w domu głównie lubi przytulanie :loveu: ale poza domem - o, to skumulowana bomba psiej energii :p biega jak szalony. Nie znosi, kiedy po wyjsciu na spacer ktoś mu stanie na drodze, na przykład ktoś idzie z naprzeciwka - wtedy głośno sie go obszczekuje! Dziś wielka radość, bo wspólna wyprawa (samochodem) do parku AWF; tyle nieznanego terenu do wąchania i biegania - super! :lol: Norek to bardzo kochany i inteligentny piesek jest. :p Kiedy słyszy odgłosy kocich walk z balkonu - pędzi ze szczekiem na pomoc Miciusiowi, czym niewdzięcznik koci wcale nie jest zachwycony :evil_lol: Quote
Toska Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 :lol: ależ Wy jesteście wyspacerowani :lol: Norek cudny jak zawsze , ale i kocisko rewelacja :loveu: Quote
jotpeg Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 bo my uwielbiamy te wspólne spacery :p ale takie dłuższe, a nie 15 minut wokół bloku, wstrętne brudne trawniki itp. Oczywiście, takie też stosuje się, zwłaszcza rano, z braku czasu... Ale dzień uznaje się za stracony bez dłuższego spaceru! A co kotów - wszystkie koty to dranie :evil_lol: i dlatego je uwielbiamy!!! :p Quote
jotpeg Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 oprócz parku AWF widocznego na zdjęciach powyżej, zaliczyliśmy też specjalny :crazyeye::p park dla psów, który powstał na Czerwonym Prądniku - oprócz alejek z ławeczkami i trawników z posadzonymi drzewami i krzewami (wszystko ogrodzone siatką) jest też piaskownica, która najbardziej się podobała :lol: Norasowi. Poza tym szybko znalazł bramkę i nudził, że nudno (oprócz nas nikogo nie było) i żeby już wracac :evil_lol: Quote
Recommended Posts