fizia Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Jak tyle osób trzyma kciuki to musi się udać :) Quote
Cez Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=165136379 wystawiona, jak cos poprawic to dajcie znac. aukcja potrwa 2 tygodnie i mam nadzieje, ze ktos sie nia zainteresuje. Quote
fizia Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 O jak fajnie! :multi: Dzięki Cez ! Ja też mam nadzieję, że to pomoże. Quote
AśkaK Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Jessu no, nie mogę jak patrzę na to zdjęcie gdzie psikutka ma wywalony jęzorek, zmróżone oczka i... po prostu się śmieje.:loveu: Czy jest szansa na nowe zdjęcia? Może coś jeszcze do opisu można dodać, że np sunia jest bardzo pocieszna, kochana i potrafi się cudownie uśmiechać..Takie małe słoneczko, co rozjaśni każdy dzień. Quote
mulinka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='fizia'] "Suczka czarna z dużymi białymi skarpetkami (szczególnie wyraźnymi na przednich łapakch) i białym krawatem mieszka w boksie nr 9. Sunia jest bardzo wesoła, żywa, łagodna. Z wdzięczności za wzięcie na ręce wylizała Pana Kierownika. Sunia jest młodziutka, oceniamy ją na 1-1,5 roku." Zobaczcie jaka urocza: śliczności do góry !!! szukamy domku dla kochanej malutkiej suni ze schroniska w Mielcu Quote
Cez Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Smieszka ma jednego obserwatora na allegro. niby to nic nie znaczy, ale zawsze fajnie, ze wpadla komus w oko :) Quote
fizia Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 A to ja też podniosę:) Może jeszcze ktoś?:) A może lepiej ktoś by Ją zechciał wziąć do domu?:) Quote
fizia Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Z pewnością całymi dniami uśmiechałaby się do swojego nowego Pana. Quote
mulinka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='fizia'] Sunia jest młodziutka, oceniamy ją na 1-1,5 roku." SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT IM. ŚW. FRANCISZKA Z ASYŻU ul. Targowa 11, 39-300 Mielec E-mail: [email protected] www.mielec.bezdomne.com jest słodka i wygląda jak szczeniaczek - szuka domu, chociaż tymczasowego - nie zajmie dużo miejsca - pomóż !!! Quote
fizia Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Z pewnością nie zajmie dużo miejsca, a w łóżeczku może, myślę, pełnić funkcję termofora :) Quote
Recommended Posts