Bejotka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 arabiansaneta napisał(a):Miłość, śmierć i sraczka przychodzą znienacka - normalka. :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
arabiansaneta Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Miejmy nadzieję, że już z brzuszkiem w porządku? Quote
Andzike Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 arabiansaneta napisał(a):Miejmy nadzieję, że już z brzuszkiem w porządku? Tak, już wszystko w porządku :) Quote
jostel5 Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 arabiansaneta napisał(a):To miziamy po ślicznym pyszczku I po łepetynce,dupince i ogonie...;) Quote
arabiansaneta Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Bo do tego sie takie slodkie maleństwo najlepiej nadaje Quote
arabiansaneta Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Tylko teraz do dobrego domku i po sprawie. Quote
Andzike Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 arabiansaneta napisał(a):Tylko teraz do dobrego domku i po sprawie. Hmm... a ja mam newsa :D :D :D :D Quote
haniabor Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Andzike napisał(a):Hmm... a ja mam newsa :D :D :D :D Nie będę naciskać, nie będę naciskać, nie będę....... Jakiego???? Quote
jostel5 Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='Andzike']Hmm... a ja mam newsa :D :D :D :D Andzike,o wszystko mogłam Cię podejrzewać ;) ,ale o okrucieństwo-NIGDY!:) Dawaj newsa szybciutko....!!!! Nie wytrzymałam i ...kopiuję z FB: No i co? I Chmurka zamieszkała w nowym domu! Ma do towarzystwa cudownego labka i w ogóle jest cudownie :) Mieszka na warszawskim Ursynowie i wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni :)))))) Dziękujemy DT za przechowanie malutkiej! Bardzo! Quote
Andzike Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 No właśnie weszłam, żeby się newsem podzielić :D :D :D W dzisiejszym dniu Chmurka znalazła swoją własną cudowną rodzinę :D Quote
jostel5 Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Ale co-Rodzina ma jakieś dzieci czy tylko jedynaka labka? w bloku czy w domu? Chyba zadzwonię pod wiadomy ;) numer.... Quote
Andzike Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 jostel5 napisał(a):Ale co-Rodzina ma jakieś dzieci czy tylko jedynaka labka? w bloku czy w domu? Z tego co wiem to jest tylko labek, dzieci niet ;) Mieszkanie w bloku ;) ale więcej wie wiadomy numer ;) bo on sam odwoził Chmurkę osobiście do nowego domu :D Quote
wiosenka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Hurra, już się bałam tu zaglądać, coby nie nalegać, a tu patrze inny tytuł ;). Quote
Andzike Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Wszystkie mamy i nie tylko serdecznie zapraszam na bazarek z książeczkami dla dzieci ZA GROSZE, z którego dochód zostanie przeznaczony na labradora Lucka w BDT i Fundację Mikropsy :) http://www.dogomania.pl/threads/224440-Ksi%C4%85%C5%BCeczki-dla-dzieci-ZA-GROSZE-dla-Lucka-w-BDT-i-Mikrops%C3%B3w-do-31.03-g.20. Quote
Nutusia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Jak tylko zobaczyłam tytuł.... Ech, Chmurcia - oby Twoje słoneczko już nigdy nie zagasło! :) Quote
jostel5 Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 No to napiszę,co wiem....;) Chmurką interesowało się sporo domów ,zdaje się -10 ... "Mikropieski" bardzo rzetelnie podchodzą do spraw adopcji,więc przejść ich weryfikację nie jest łatwo- prześwietlenie trwa długo,jest wnikliwe i do piątego pokolenia wstecz!:) Państwo Chmurki przeszli całą tę drogę przez mękę ;) bez zająknięcia ! Odwiedzali maleńtasa w dt ,no i proces zakochiwania przebiegał bardzo konstruktywnie!:) Jest to młode małżeństwo (oboje około 30-stki) z zaadoptowanym z przytuliska 5-letnim labkiem,który -gdy do Nich trafił-prezentował obraz "bida z nędzą"...Labek kocha inne psy,ale ich właściciele (spotykani na spacerach) nie chcieli,by się z nimi bawił,bo "bida z nędzą" waży aktualnie 40 kilogramów i wygląda hmmmm....okazale.:) Państwo pokochali go bardzo,ale uznali,że mają w swoich sercach dużo miłości również dla innego psiaka,a labuś będzie szczęśliwy,gdy zamieszka z nim "siostrzyczka". Tak znaleźli Chmurkę...:) Kiedy pojechali z labkiem na wizytę do dt naszej panny ,miłość między psiakami narodziła się od pierwszego wejrzenia;)! Ganiankom nie było końca,Chmurka wchodziła mu na głowę (dosłownie!),ale najfajniejsza była scena,gdy oboje bawili się w przeciąganie sznura-z jednej strony 40-kilogramowy potężny pies,z drugiej-warcząca i "bojowa" 4-kilogramowa sunia...:) No i wczoraj małe pojechało do własnego domu! Dom tymczasowy pożegnał ją łzami ,ale takie pożegnania to podobno norma... Chmurka była na początku trochę zdezorientowana,ale kumpel dzielnie wprowadził ją do Rodziny!:) Aha,Chmurka pozostanie Chmurą :) Quote
Bejotka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Oj, Jola, pisz dalej :) Fajnie się czyta :) Quote
Recommended Posts