Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Andzike']Hmm... a ja mam newsa :D :D :D :D

Andzike,o wszystko mogłam Cię podejrzewać ;) ,ale o okrucieństwo-NIGDY!:)

Dawaj newsa szybciutko....!!!!

Nie wytrzymałam i ...kopiuję z FB:
No i co? I Chmurka zamieszkała w nowym domu! Ma do towarzystwa cudownego labka i w ogóle jest cudownie :) Mieszka na warszawskim Ursynowie i wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni :)))))) Dziękujemy DT za przechowanie malutkiej! Bardzo!

Posted

jostel5 napisał(a):
Ale co-Rodzina ma jakieś dzieci czy tylko jedynaka labka? w bloku czy w domu?

Z tego co wiem to jest tylko labek, dzieci niet ;) Mieszkanie w bloku ;)
ale więcej wie wiadomy numer ;) bo on sam odwoził Chmurkę osobiście do nowego domu :D

Posted

No to napiszę,co wiem....;)

Chmurką interesowało się sporo domów ,zdaje się -10 ...

"Mikropieski" bardzo rzetelnie podchodzą do spraw adopcji,więc przejść ich weryfikację nie jest łatwo- prześwietlenie trwa długo,jest wnikliwe i do piątego pokolenia wstecz!:)

Państwo Chmurki przeszli całą tę drogę przez mękę ;) bez zająknięcia ! Odwiedzali maleńtasa w dt ,no i proces zakochiwania przebiegał bardzo konstruktywnie!:)

Jest to młode małżeństwo (oboje około 30-stki) z zaadoptowanym z przytuliska 5-letnim labkiem,który -gdy do Nich trafił-prezentował obraz "bida z nędzą"...Labek kocha inne psy,ale ich właściciele (spotykani na spacerach) nie chcieli,by się z nimi bawił,bo "bida z nędzą" waży aktualnie 40 kilogramów i wygląda hmmmm....okazale.:)

Państwo pokochali go bardzo,ale uznali,że mają w swoich sercach dużo miłości również dla innego psiaka,a labuś będzie szczęśliwy,gdy zamieszka z nim "siostrzyczka". Tak znaleźli Chmurkę...:)

Kiedy pojechali z labkiem na wizytę do dt naszej panny ,miłość między psiakami narodziła się od pierwszego wejrzenia;)! Ganiankom nie było końca,Chmurka wchodziła mu na głowę (dosłownie!),ale najfajniejsza była scena,gdy oboje bawili się w przeciąganie sznura-z jednej strony 40-kilogramowy potężny pies,z drugiej-warcząca i "bojowa" 4-kilogramowa sunia...:)

No i wczoraj małe pojechało do własnego domu! Dom tymczasowy pożegnał ją łzami ,ale takie pożegnania to podobno norma...

Chmurka była na początku trochę zdezorientowana,ale kumpel dzielnie wprowadził ją do Rodziny!:)

Aha,Chmurka pozostanie Chmurą :)