Andzike Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Bejotka']O, tak trzeba prześwietlać dogłębnie :) Żeby nikt nie wziął Chmurki na łańcuch (!!!) :) :) Fundacja Mikropsy dokładnie prześwietla domy, do których trafiają jej podopieczni, więc łańcuch Chmurce nie grozi ;) Przy okazji - zapraszam na świeżutki, jeszcze cieply wątek wszystkich podopiecznych Fundacji ;) http://www.dogomania.pl/threads/224117-Fundacja-MIKROPSY-w%C4%85tek-podopiecznych.Pom%C3%B3%C5%BCcie-nam-pomaga%C4%87-tym-najmniejszym!! Quote
Bejotka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Żartowałam. Nawet sobie nie potrafię tego wyobrazić :lol: Quote
Andzike Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Bejotka']Żartowałam. Nawet sobie nie potrafię tego wyobrazić :lol: Najgorsze, że ja mogę :( A możesz sobie wyobrazić, że taki psiak był całe życie na łańcuchu? :( http://www.facebook.com/media/set/?set=a.331761643527549.67338.167056143331434&type=3 Quote
Bejotka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Andzike napisał(a):A możesz sobie wyobrazić, że taki psiak był całe życie na łańcuchu? :( :( Nie mogę. Quote
wiosenka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 U Mestudio też jest taka "po łańcuchowa" mikro suczka. Quote
arabiansaneta Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Głupota i bezmyślność ludzka nie ma granic. Był już kiedyś wątek 1,5-kilowej suni na łańcuchu! Quote
Nutusia Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Rozpacz w kratkę... a na głupotę ponoć lekarstwa nie ma - szczególnie na ludzką jej odmianę :( Andzike, czy ten link, który wkleiłaś jest spójny z wątkiem mikropsiaków, które można zgłaszać na innym wątku? Mam u siebie na BDT aktualnie 2 Insekty x 5 kg każdy (Muszkę i Pchełkę). Pchełkę można już ogłaszać, z Muszką muszę zaczekać na wynik RTG, bo ma problem z kolankiem. Jak i gdzie mogłabym zgłosić Pchełkę, żeby zwiększyć jej szanse na domek (ogłoszenia jej zrobimy niezależnie)? Quote
Andzike Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='Nutusia']Rozpacz w kratkę... a na głupotę ponoć lekarstwa nie ma - szczególnie na ludzką jej odmianę :( Andzike, czy ten link, który wkleiłaś jest spójny z wątkiem mikropsiaków, które można zgłaszać na innym wątku? Mam u siebie na BDT aktualnie 2 Insekty x 5 kg każdy (Muszkę i Pchełkę). Pchełkę można już ogłaszać, z Muszką muszę zaczekać na wynik RTG, bo ma problem z kolankiem. Jak i gdzie mogłabym zgłosić Pchełkę, żeby zwiększyć jej szanse na domek (ogłoszenia jej zrobimy niezależnie)? Generalnie to jest wątek aktualnych podopiecznych, oczywiście wrzucić na wątek można, pod warunkiem, że jednocześnie wyślesz zdjęcia i opis na [email protected], to wtedy wrzucimy je na tablice na FB i na stronę www.mikropsy.pl :) Quote
arabiansaneta Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Muszka, Pchełka, Chmurka... same ekologiczne imiona! Quote
Andzike Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ponieważ Chmurka jest pod opieką Fundacji Mikropsy zapraszam na bazarek z którego dochód zostanie przeznaczony częsciowo dla Mikropsów :) Może macie ochotę na małą zabawę w typowanie? ;) http://www.dogomania.pl/threads/224227-PAPRYKOWA-ruletka-dla-Nuri-i-Mikrops%C3%B3w-do-28.03-g.22.-Typujesz Quote
Andzike Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 arabiansaneta napisał(a):Fajne macie pomysły Dzięki wielkie :) Quote
arabiansaneta Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 To trening trafnego obstawiania w totku Quote
Andzike Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) arabiansaneta napisał(a):To trening trafnego obstawiania w totku Trzymam kciuki ;) I zapraszamy wszystkich do obstawiania paprykowej ruletki :D Edited March 7, 2012 by Andzike Quote
arabiansaneta Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 A kto weźmie Chmurkę, jakby trafił kumulację! Quote
arabiansaneta Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Słodkie, mopsiowate maleństwo z prześlicznymi oczkami. Quote
wiosenka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Nie ma fotek Chmurki, to się człowiek pociesza chociaż papryczkami...;). Quote
wiosenka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Ostre są dopiero przy bliższym poznaniu...;). Quote
arabiansaneta Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 A Chmurka, czy z bliska, czy z daleka, nie przestaje być słodka Quote
Andzike Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 arabiansaneta napisał(a):A Chmurka, czy z bliska, czy z daleka, nie przestaje być słodka Podobno nie przestaje nawet wtedy gdy ma rozwolnienie i nie tylko ;) wczoraj się pannicy przytrafiło, DT poleciał w te pędy do weta, okazało się, że na szczęscie nic Chmurce nie jest. W sprawie ewentualnego domu prośba o trzymanie kciuków - na dniach coś się powinno wyjaśnić ;) Tylko proooooszę ;) , nie dopytujcie się od zaraz co godzinę "czy coś już wiadomo" - jak tylko będę mieć jakieś wieści od razu dam znać, bo wiem jakie jesteście ich spragnione ;) Na razie mocno trzymamy kciuki! ;) Quote
arabiansaneta Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Miłość, śmierć i sraczka przychodzą znienacka - normalka. Quote
Recommended Posts