paniMysza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 arabiansaneta napisał(a):W Białej Podlaskiej. Trochę daleko, ale i tam wyadoptowywaliśmy psy. dlatego zrobie jej juz teraz wydarzenie i ogłoszenie. moze ktos konkretny i fajny znajdzie sie wcześniej i nie będzie potrzeby wozić ja na drugi koniec polski:) ale jak sie nikt nie znajdzie, a ona dojdzie do siebie po sterylce i znajdzie sie jakis transport, pomogę. Quote
Nutusia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Cholerka - wiem, że jest szansa na transport z Wwy do Wrocławia w tę niedzielę... Tylko ta sterylka... Quote
jostel5 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 PaniMyszo, a podasz link do wydarzenia??? Niech mnie ktoś nauczy korzystać z FB!!!!!!Mam tam konto,jestem zalogowana i nie przyjmuje mi komentarzy! Dlaczego??? Quote
paniMysza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 jeszcze nie zrobiła, ale jak zrobie zaraz wstawie:) sterylka fajnie jakby była własnie jeszcze u was. ja za swoja suke płaciłam kolo 300 zł (tez mała), to samo znajmomi (jeszcze mniejsza sunia), wiec troche drogo. chmurka lubi psiaki, prawda? bo ja mam dwie łobuzice:) Quote
paniMysza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) wydarzenie: http://www.facebook.com/events/261897303883209/?context=create skopiowałam na razie wasz tekst:) Edited February 3, 2012 by paniMysza Quote
jostel5 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Chmurka z żadnym żywym stworzeniem się nie konfliktuje! No i wciąż się "uśmiecha".;) Już się na FB zapisałam do Chmurki! I przyjęło mi komentarz!!!:) Quote
paniMysza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 jostel5 napisał(a):Chmurka z żadnym żywym stworzeniem się nie konfliktuje! No i wciąż się "uśmiecha".;) Już się na FB zapisałam do Chmurki! I przyjęło mi komentarz!!!:) zaraz wstawie fotki:) Quote
paniMysza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 http://tablica.pl/oferta/chmurka-malenka-wesola-mloda-suczka-szuka-domu-IDIuXt.html Quote
paniMysza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 a po tej sterylce, jak długo da rade ja przetrzymac w ciepełku na kwarantannie? Quote
jostel5 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 paniMysza napisał(a):a po tej sterylce, jak długo da rade ja przetrzymac w ciepełku na kwarantannie? Tydzień,10 dni? Do czasu zdjęcia szwów... Quote
paniMysza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 o, to dobrze, ze tak długo. może na watku transportowym by napisac? wiem, ze to nie koncert zyczeń, ale najfajniej jakby mała trafiła do nas w czwartek, albo piatek, bo pracuje tylko od pon do wt i mogłabym przez weekend zapoznać malutką z moimi suczkami. no ale będzie, jak bedzie i jak sie uda:) Quote
Bejotka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 paniMysza napisał(a):http://tablica.pl/oferta/chmurka-malenka-wesola-mloda-suczka-szuka-domu-IDIuXt.html Pani Myszo - Chmurka na Tablicy ogłoszenie już ma... Quote
paniMysza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Bejotka napisał(a):Pani Myszo - Chmurka na Tablicy ogłoszenie już ma... a to będzie miała dwa:) czy nie można dwóch dawać? Quote
Bejotka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 paniMysza napisał(a):a to będzie miała dwa:) czy nie można dwóch dawać? Ano można :) Tylko po to zawsze piszę na forum gdzie robię psiakowi ogłoszenia, żeby mu inne osoby zrobiły ew. na innych stronach. Miałby więcej zamiast kilka obok siebie na tej samej, co zresztą trochę głupio wygląda. Quote
paniMysza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ja nie jestem zarejestrowana tylko na tablicy. wiec wiecej i tak nie zrobię. a poza tym, nie czytałam wsyztskich postów:) Quote
Bejotka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 paniMysza napisał(a):ja nie jestem zarejestrowana tylko na tablicy. wiec wiecej i tak nie zrobię. a poza tym, nie czytałam wsyztskich postów:) Spoko. Liczą się przede wszystkim dobre chęci :) Quote
paniMysza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Bejotka napisał(a):Spoko. Liczą się przede wszystkim dobre chęci :) duzo osób przyszło już na wydarzenie na fb. może ktoś sie znajdzie:) a jak nie, chmurka jest skazana na nasz zwariowany dom;) Quote
arabiansaneta Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Tym sposobem się okaże, jakie jest jej przeznaczenie Quote
Nutusia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 25 lutego byłby najprawdopodobniej możliwy transport z Warszawy do Wrocławia, jakby co... ;) Quote
arabiansaneta Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 To może puchate maleństwo nie będzie już siedzieć na mrozie? Quote
paniMysza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Nutusia napisał(a):25 lutego byłby najprawdopodobniej możliwy transport z Warszawy do Wrocławia, jakby co... ;) o, super:) ale fajnie jakby po sterylce nie musiała już wracac do kojca na dworze. dałoby rade ja do tego czasu w ciepełku przetrzymać? Quote
jostel5 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 PaniMyszo i inni Chmurkolubni! :) Mamy jeszcze jeden dt gotowy dać maleńtasowi schronienie-od "Mikropsów" z Warszawy.:) Właśnie dostałam e-maila,że suczydło zaraz po sterylce może jechać do stolicy! Z Białej do Warszawy jest stosunkowo blisko (160 km) i jestem w stanie sama Niunię tam zawieźć.Gorzej jest pokonaniem odległości dzielącej nas do Wrocławia ,bo kilometrów jest ,że ho...ho!;) I co Wy na to? PaniMyszo,nie bądź zawiedziona,co?:) A teraz jeszcze jedno zdjęcie Chmureczki...Na pierwszym planie-szczeniak,Malwinka,za nią- dorosła Chmura.;) :) Quote
arabiansaneta Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ważne, zeby w tym dt, tak samo jak w późniejszym ds, maleństwo było otoczone miłością, bo aż się o to prosi! Quote
paniMysza Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 (edited) o!:) no proszę:) nie jestem zawiedziona, ciesze sie, ze mała szybciej bedzie w domku i ze nie będzie takiego problemu z dowiezieniem:) jak tylko pojawia sie nowe informacje i zdjecia z dt - zaktualizuję wydarzenie:) tylko troche mi żal;) ale u mnie byłoby jedno zagrozenie, ze bym jej nie chciała oddać. taki dt jak z koziej du.y trąba;) Edited February 4, 2012 by paniMysza Quote
arabiansaneta Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Patrząc na tego słodkiego pysia, jest to bardzo prawdopodobne dla każdego dt... Quote
Recommended Posts