paniMysza Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 arabiansaneta napisał(a):Patrząc na tego słodkiego pysia, jest to bardzo prawdopodobne dla każdego dt... no tak:) a ja juz na trzeciego stałego nie moge sobie pozwolić. tak czy siak, jak ten z warszawy dt nie wypali, ja nie wycofuje swojej propozycji;) Quote
arabiansaneta Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 W każdym razie jest szansa, żeby zza chmurek wyszło dla niej słoneczko? Quote
paniMysza Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 arabiansaneta napisał(a):W każdym razie jest szansa, żeby zza chmurek wyszło dla niej słoneczko? na pewno:) już się to stało:) Quote
jostel5 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 A Chmureczka idzie chyba pod nóż....Przed 12-tą rozmawiałam z wetem. Quote
paniMysza Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 jostel5 napisał(a):A Chmureczka idzie chyba pod nóż....Przed 12-tą rozmawiałam z wetem. no ja od rana trzymam kciuki za zabieg:) Quote
arabiansaneta Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 A w razie gdyby ona poszła do dt w Warszawie, może zainteresowałabyś się Niusią z mojego podpisu? Quote
paniMysza Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 arabiansaneta napisał(a):A w razie gdyby ona poszła do dt w Warszawie, może zainteresowałabyś się Niusią z mojego podpisu? dziewczyny, ta sunia sliczna i bidna bardzo, ale jesli juz to ja moge tylko takie mikroskopy - max 4 kg. mieszkam w bloku, mam dwie suczki i nie podejmuje decyzji sama. czarnulka nie jest duza, ale jednak na moje warunki za duza. przykro mi bardzo. ale słuze pomoca jesli trzeba zrobic wydarzenie na fb np. Quote
jostel5 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Chmurka już po sterylce-czuje się jak...po sterylce.;)Wg weta musi mieć przynajmniej tydzień,by doszła do siebie. Szkoda-to o Niusi! Quote
paniMysza Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 no przykro mi bardzo, ale nie moge w tym przypadku pomoc. Quote
jostel5 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 paniMysza napisał(a):no przykro mi bardzo, ale nie moge w tym przypadku pomoc. Dobrze,paniMyszo,rozumiem!:) Co nie zmienia faktu,że żałuję....;) Quote
arabiansaneta Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Niuśka nie jest dużo większa, tylko na niektórych zdjęciach tak wygląda, ale trzymana na ręku nie ma więcej jak 5 kg. Quote
paniMysza Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 arabiansaneta napisał(a):Niuśka nie jest dużo większa, tylko na niektórych zdjęciach tak wygląda, ale trzymana na ręku nie ma więcej jak 5 kg. ona wyglada jak moja lola, a lola wazy 11 kg:) w sumie jest na maksa do niej podobana, tylko długie włosy ma. Quote
arabiansaneta Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Tyle to ona na pewno nie wazy, jest drobniutka i delikatna, nie raz ją niosłam. Nic to, każda w końcu trafi na swego. Quote
arabiansaneta Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Wygląda na to (tfu, tfu, odpukać!), że i do Chmurki, i do Niusi los się uśmiechnie. Zasługują na to słodkie maleństwa. Quote
paniMysza Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 arabiansaneta napisał(a):Wygląda na to (tfu, tfu, odpukać!), że i do Chmurki, i do Niusi los się uśmiechnie. Zasługują na to słodkie maleństwa. no i świetnie. Quote
jostel5 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 "Leć do Chmurki!"-rzekła Arabiansaneta!:) No to przyleciałam...:) I podnoszę!:) Quote
arabiansaneta Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Pięknie dziękuję w imieniu Chmurki Quote
arabiansaneta Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 To ja ją jeszcze wyżej, bo jest malutka i leciutka! Quote
Bejotka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 arabiansaneta napisał(a):To ja ją jeszcze wyżej, bo jest malutka i leciutka! To może w balon i w eter? :-D Quote
arabiansaneta Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 O ile ktoś tam by u celu czekał i ten balon złapał... Quote
Nutusia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Chmureczko, jak się czujesz? Jak dobrze, że w ciepełku czekasz. Wiadomo już kiedy jedzie do DT w Warszawie?... Quote
jostel5 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Kiedy tylko zostana zdjete posterylkowe szwy... Quote
Recommended Posts