Monika z Katowic Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Ależ pocieszna mordeczka! :loveu: Może na początek dam Pyzuni 50 ogłoszeń adopcyjnych? Akurat mam taki pakiecik na zbyciu.:) Quote
magda222 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Monika z Katowic napisał(a):Ależ pocieszna mordeczka! :loveu: Może na początek dam Pyzuni 50 ogłoszeń adopcyjnych? Akurat mam taki pakiecik na zbyciu.:) Jesteś kochana :loveu: Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
AlfaLS Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Moniko witamy u Pyzuni!!!!!!! Oczywiście bardzo chcemy ogłoszenia dla niej bo w końcu chodzi nam o to żeby jednak nie siedziała do końca życia za kratami.... Quote
Plicha Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Fajnie że sunieczka ogłoszenia będzie miała :) Quote
AlfaLS Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Isiak napisał(a):Jestem i podnoszę. Witamy serdecznie! Quote
Monika z Katowic Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 W ciągu trzech najbliższych dni pojawi się 50 ogłoszeń adopcyjnych Pyzuni (oczywiście wkleję linki na wątku). Oby przyniosły Jej szczęście! Oby przyniosły Jej dom! Quote
AlfaLS Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Moniko bardzo, bardzo dziękujemy!!!!!!! Quote
AlfaLS Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Jo37 napisał(a):Jestem i ja. Witamy kolejnego przyjaciela tyszaków! Quote
Sabina02 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Sliczna sunieczka! Zrobic jej ogloszenie w Tablica.pl czy juz ma? Quote
Monika z Katowic Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Sabina02 napisał(a):Sliczna sunieczka! Zrobic jej ogloszenie w Tablica.pl czy juz ma? Pyza będzie miała głoszenie na tablicy.:) Dzisiaj zrobiłam wydarzenie Pyzy na FB: http://www.facebook.com/events/224525047638794/ Quote
Monika z Katowic Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 (edited) Wydarzenie Pyzy na FB jest tylko wydarzeniem adopcyjnym: http://www.facebook.com/events/224525047638794/ Od razu zaznaczam, że nie podejmuję się zbierania jakichkolwiek pieniędzy na FB. Dodałam UBOCZE jako administratora! Dzięki temu event Pyzuni nabiera rozpędu!:) Edited February 5, 2012 by Monika z Katowic Quote
AlfaLS Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Sabina02 napisał(a):Sliczna sunieczka! Zrobic jej ogloszenie w Tablica.pl czy juz ma? Sabinko witamy u Pyzuni :lol:. Monika z Katowic napisał(a):Pyza będzie miała głoszenie na tablicy.:) Dzisiaj zrobiłam wydarzenie Pyzy na FB: http://www.facebook.com/events/224525047638794/ Moniko piękne dzięki!!! Jo37 napisał(a):Trzeba zacząć zbierać deklaracje. Witamy u Pyzuni :lol:. Myślisz że mogłoby się udać?????? Monika z Katowic napisał(a):Wydarzenie Pyzy na FB jest tylko wydarzeniem adopcyjnym: http://www.facebook.com/events/224525047638794/ Od razu zaznaczam, że nie podejmuję się zbierania jakichkolwiek pieniędzy na FB. Dodałam UBOCZE jako administratora! Dzięki temu event Pyzuni nabiera rozpędu!:) Moniko - nam najbardziej zależy na znalezieniu jej domu! Jeśli ktoś ją wypatrzy na Twoim wydarzeniu będzie suuuuuuuuper! Jeśli jest z nami UBOCZE to musi być dobrze :lol: Jeśli nie będzie żadnego odzewu na ogłoszenia, na wydarzenie - zaczniemy się poważnie zastanawiać nad tym co napisała Jo37.... Quote
Plicha Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Mam dobrą wiadomość dla Pyzuni, sunia dla której wykupiłam pakiecik ogłoszeń pojechała dziś do swojego domku więc przekażę pakiecik dla Pyzy :) Jest tekścik do ogłoszeń? Quote
AlfaLS Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Plicha napisał(a):Mam dobrą wiadomość dla Pyzuni, sunia dla której wykupiłam pakiecik ogłoszeń pojechała dziś do swojego domku więc przekażę pakiecik dla Pyzy :) Jest tekścik do ogłoszeń? Cioteczki kochane pędzicie jak odrzutowce :multi: Tekstu chyba nie ma - przynajmniej na wątku, chyba że Monika jakiś piękny napisała bo wcześniej też pisała że kupiła Pyzuni pakiet ogłoszeń. Zdjęcia mamy tylko te co na wątku... To tak informacyjnie ;). Przy okazji kochane podajcie może z jakiego bazarku te ogłoszenia. Żeby się nie zdublowały jak będą np. z tego samego bazarku... Może wtedy z jednego pakietu jakiś inny psiak skorzysta... Kurcze - kochani wszyscy jesteście :loveu::loveu::loveu: Pyzuniu - nie będzie źle - masz super przyjaciół!!!!!! Quote
Isiak Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Czas iść spać, ale do Pyzy muszę jeszcze zajrzeć! Dobranoc maleńka! Quote
Monika z Katowic Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) Plicha napisał(a):Mam dobrą wiadomość dla Pyzuni, sunia dla której wykupiłam pakiecik ogłoszeń pojechała dziś do swojego domku więc przekażę pakiecik dla Pyzy :) Jest tekścik do ogłoszeń? Pyza ma ode mnie 50 ogłoszeń z tego bazarku: Bazarek ogłoszeniowy dla Dolara do 20.02.2012r do godz. 21:00 W pierwszym poście jest spis portali, na których pojawią się ogłoszenia. :) Edited February 6, 2012 by Monika z Katowic Quote
AlfaLS Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 polubek napisał(a):******** wpadałam na chwilę ;) Polubek kochana - nie dość że wpadła to jeszcze piękne banerki zrobiła :multi: Pozwalam sobie przenieść na pierwszą stronkę :lol: Prosimy się częstować ślicznymi Pyzowymi banerkami!!!!!!! Quote
Plicha Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Słuchajcie ta sunia co miała ode mnie pakiecik wróciła z adopcji :( Ponieważ jej adopcja jest pilna bo nie ma pieniążków na hotelik to ja ją na szybko tam wrzucę a za kilka dni wykupię Pyzuni jakiś pakiecik (bo obiecałam :) ). Teraz będzie miała od Moniki a jak tamte spadną to ode mnie :) Może tak być? Quote
Monika z Katowic Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Plicha napisał(a):Słuchajcie ta sunia co miała ode mnie pakiecik wróciła z adopcji :( Ponieważ jej adopcja jest pilna bo nie ma pieniążków na hotelik to ja ją na szybko tam wrzucę a za kilka dni wykupię Pyzuni jakiś pakiecik (bo obiecałam :) ). Teraz będzie miała od Moniki a jak tamte spadną to ode mnie :) Może tak być? Pewnie, że może tak być!:loveu: Quote
Recommended Posts