Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Wszystkie nowe zdjęcia pokazałam już na FB...
To bardzo ożywiło wydarzenie Pyzuni![/QUOTE]
Moniko Ty nawet nie wiesz jaka jestem Ci wdzięczna, że tak fantastycznie pilotujesz Pyzę na FB :Rose: :Rose::Rose:.
Gdybyś nie Ty to to wydarzenie już dawno by umarło.
Uczciwie przyznaję, że gdybym miała więcej kasy to zabrałabym Pyzunię z tego schroniska do jakiegoś DT żeby wreszcie mogła sobie pożyć jak należy... A ja mając wtedy do niej jakieś dojście mogłabym prosić o szukanie DS... Szkoda, ze tak nie jest ale tak w życiu bywa...

Pyzunia do góry!

Posted

Kochani, nie szukamy już dla Pyzy domu. Ani DS ani DT. Pyza odeszła za TM...:-(

Właśnie dostałam od Grażyny z Tychów tą straszną informację. Pozwolę sobie zacytować to co Grażyna napisała mi na gg w odpowiedzi na pytanie jak to się stało? dlaczego?:

niestety nikt nie wie

jednego dnia rano, Pyza źle się poczuła, była apatyczna. Pani Ala napisała w zeszycie dla drugiej zmiany by się jej przyjrzeli, czy to chwilowe itp. Niestety na drugiej zmianie Pyza odeszła.

Nie wiadomo co jej było.

Jestem wściekła na los, ze nie dał jej szansy i na siebie, ze za mało dla niej zrobiłam....

Dziękuję Wam za to, że byliście z Pyzunią.....:-(:-(:-(

Posted

[quote name='monika z katowic']droga alfals! Wiem, wiem i rozumiem...
Szkoda, że praktycznie nie ma już bezpłatnych domów tymczasowych.:(
za pomoc bezdomnemu psu wszyscy chcą pieniędzy, pieniędzy (pojawiła się taka "płatna" miłość do zwierząt).[/quote]

nie wszyscy bo ja nie biorę kasy za dt(tylko za weta i karmę jak mnie nie stać)

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Monika z Katowic']Żegnaj Pyzuniu

• !:-(:-(:-(

• I znów się popłakałam... Jaki niesprawiedliwy jest ten los... Pyzuniu (*) pamiętam o Tobie... I mimo wszystko cieszę się, że nie tylko ja...

• 2 months later...
    Posted

Pyzuniu
    [*] Kochana i ja Cię pamiętam i nie mogę wciąż uwierzyć:( właśnie wtedy, gdy poszukiwania domku stały się intensywne:/ Ale odeszłaś kochana, szkoda, że na odległość, że to taka namiastka, ale na pewno to czułaś, psiaki zawsze wiedzą, że ktoś o nich myśli i kocha i próbuje. Choć taka szkoda, że się nie udało zrobić więcej, dać domku:( Alfa dziękuję, że zrobiłaś co byłaś w stanie dla Pyzuniu, zawsze będę Cię pamiętać! Do zobaczenia kiedyś Kruszynko!

Posted

Ja też ciągle mam żal do losu, ze Pyzuni (*) pomóc się nie udało... Może choć Rockiemu i Weterankom uda się pomóc i ten prawdziwy DS znaleźć???????

• 4 weeks later...
    • 1 year later...