Casablanca Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='motyleqq']u nas były bodajże 4 maluchy :)[/QUOTE] Fajnie byłoby tak trafić, co by się mała też pobawiła :) A ilo osobowe około są turnusy? Quote
kajkoowa Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='Casablanca']Fajnie byłoby tak trafić, co by się mała też pobawiła :) A ilo osobowe około są turnusy?[/QUOTE] U nas było chyba 12 :) Quote
Casablanca Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Dzięki za odpowiedzi, poczytam wątek, na pewno już masa pytań została zadana :) Czekamy teraz na szczegółowe info o obozach ;) Quote
Labrala Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Ja też prawdopodobnie będę jechała na ten obóz w wakacje. Będę miała już 17 lat . Czekam na informacje o obozie. Chciałam zapytać czy znajdę gdzieś jakiś regulamin tego obozu ? Czy potrzebna jest klatka dla psa ? Quote
motyleqq Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 regulamin wisiał w domu. klatka była wskazana, ale można było nie mieć. można też pożyczyć na miejscu. nie mogą jechać psy agresywne ;) Quote
Casablanca Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Widzę, że [b]Victoria[/b] z jakimś mniejszym psiakiem :) Quote
Labrala Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 A wie ktoś może jaki rozmiar klatki dla Labradora ? Quote
Victoria Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Casablanca']Widzę, że [B]Victoria[/B] z jakimś mniejszym psiakiem :)[/QUOTE] tiaaa.. z yorkiem ;p bo od tej z avka chce odpocząć xd Quote
motyleqq Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Labrala']A wie ktoś może jaki rozmiar klatki dla Labradora ?[/QUOTE] 109 powinno pasować ;) długości, oczywiście Quote
meadow Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 (edited) [FONT=tahoma][B]A ja dalej nie wiem, czy jechać, czy nie...[/B] Bardzo chcę, ale boję się, że Maksowi może coś odwalić. :'( Edit: and Kiedy ruszają zapisy i wgl kiedy pojawi się na stronie opis obozu, plan itd? Wiem, że to dopiero styczeń, ale chcę mieć czas na podjęcie decyzji i jakby co uzieranie pieniędzy [/FONT]:lol: Edited January 6, 2013 by Husky(M) Quote
Labrala Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Nareszcie prawdopodobnie doczekam się sterylki Nali . :smile: Planowana na Luty . 450zł sterylka ze wszystkimi wizytami + 200 zł cztery zdjęcia RTG stawów . Już się nie mogę doczekać. Ale oczywiście muszę się dołożyć . Ja już zaczynam kupować potrzebne rzeczy ;) Mam listę zrobioną . Ponieważ nie chcę aby nagle wyszło że pełno rzeczy do kupienia a pieniędzy brak . Husky(M) Staraj się namówić ich na kastracje i JEDŹ ! :D Quote
meadow Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='Labrala'] Husky(M) Staraj się namówić ich na kastracje i JEDŹ ! :D[/QUOTE] To wcale nie jest takie łatwe, tym bardziej, że jesteśmy świeżo po remontach, a w zasadzie w trakcie ich trwania i zbyt dużo pieniędzy nie ma.. :-( Teoretycznie mogłabym sama uzbierać choć część kasy, ale pozostaje kwestia dojazdu do weta, który przeprowadzi kastrację (około 75 km), a moim rodzicom "nie będzie się chciało...". Quote
Casablanca Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='Victoria']tiaaa.. z yorkiem ;pbo od tej z avka chce odpocząć xd[/QUOTE]Hahaha :lol: Byłyście już kiedyś na tym obozie? Quote
motyleqq Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='Husky(M)'][FONT=tahoma][B]A ja dalej nie wiem, czy jechać, czy nie...[/B] Bardzo chcę, ale boję się, że Maksowi może coś odwalić. :'( [/FONT][/QUOTE] a co miałoby mu odwalić? my byłyśmy w grupie z suczką, z którą moja się nie lubi :cool3: miałyśmy zajęcia w tym samym czasie i nikt nie ucierpiał na tym :) dodam, że byłam z TŻ i spaliśmy w przyczepie, przylatywały do nas psy właścicieli i były różne spięcia między sukami, a i tak wszystko było git :) Quote
Victoria Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='Casablanca']Hahaha :lol: Byłyście już kiedyś na tym obozie?[/QUOTE] nie jeszcze :eviltong: probuje namowic tate na dwa turnusy, zeby oba psy były :lol: Quote
Milka__ Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 nie chce ktoś jeszcze jechać na obóz z Tomkiem? ;) Quote
paulaa. Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Milka__']nie chce ktoś jeszcze jechać na obóz z Tomkiem? ;)[/QUOTE] Są jeszcze wogóle miejsca ? ;) My w sumie się zastanawialiśmy, ale to skomplikowane. :lol: Quote
meadow Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='motyleqq']a co miałoby mu odwalić? my byłyśmy w grupie z suczką, z którą moja się nie lubi :cool3: miałyśmy zajęcia w tym samym czasie i nikt nie ucierpiał na tym :) dodam, że byłam z TŻ i spaliśmy w przyczepie, przylatywały do nas psy właścicieli i były różne spięcia między sukami, a i tak wszystko było git :)[/QUOTE] No tak, ale jednak jak nie patrzeć istnieje pewne "niebezpieczeństwo", że Maks zaatakuje z niemiłym skutkiem... Mój główny cel na następne 5 mies to KASTRACJA PSA! :lol: Quote
Aleksa. Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='motyleqq']a co miałoby mu odwalić? my byłyśmy w grupie z suczką, z którą moja się nie lubi :cool3: miałyśmy zajęcia w tym samym czasie i nikt nie ucierpiał na tym :) dodam, że byłam z TŻ i spaliśmy w przyczepie, przylatywały do nas psy właścicieli i były różne spięcia między sukami, a i tak wszystko było git :)[/QUOTE] Właśnie, moja suczka była tą, która się z Etna nie lubi ;) co dla nas też było zaskoczeniem, bo kiedyś się bawiły.;) także zawsze trzeba być przygotowanym na różne okoliczności ;) Byłyśmy trochę ograniczone ze spacerami, i ogólnym wychodzeniem z ośrodka i tyle. ;) musiałam zawsze zobaczyć czy pies, z którym moja się nie lubi lata luzem po ośrodku ;) jeśli tak, to zawsze się prosi właściciela o przytrzymanie psa, a to chyba nie problem :) Quote
meadow Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [FONT=palatino linotype][B][COLOR=#800080][FONT=arial]Ok, prawdopodobnie jadę :multi:! [/FONT][/COLOR] [/B][FONT=arial]Teraz tylko czekam na zapisy xD Kto jedzie na 100%? Chcę zorientować się i wybrać turnus gdzie będzie dużo suczek, a mniej psów. Mój Maks wtedy będzie spokojniejszy. :)[/FONT] [/FONT] Quote
meadow Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [B]Właśnie odkryłam, że naszymi kochanymi pociągami z Przemyśla do Wągrowca jedzie się... około 17 h!! o.O[/B] O Boże... Quote
Renfri Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 może szybciej na piechotę?;) albo się z kimś zabierzecie? ja mam nadzieję że na dniach ogłoszę wszystkie szczegóły, zapisy ruszą na 99% 21 stycznia:) Podam tu informację, na facebooku i na stronie Grafu. Quote
Recommended Posts