Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też prawdopodobnie będę jechała na ten obóz w wakacje.
Będę miała już 17 lat .
Czekam na informacje o obozie.

Chciałam zapytać czy znajdę gdzieś jakiś regulamin tego obozu ?
Czy potrzebna jest klatka dla psa ?

Posted (edited)

[FONT=tahoma][B]A ja dalej nie wiem, czy jechać, czy nie...[/B] Bardzo chcę, ale boję się, że Maksowi może coś odwalić. :'(

Edit: and Kiedy ruszają zapisy i wgl kiedy pojawi się na stronie opis obozu, plan itd? Wiem, że to dopiero styczeń, ale chcę mieć czas na podjęcie decyzji i jakby co uzieranie pieniędzy [/FONT]:lol:

Edited by Husky(M)
Posted

Nareszcie prawdopodobnie doczekam się sterylki Nali . :smile:
Planowana na Luty .
450zł sterylka ze wszystkimi wizytami + 200 zł cztery zdjęcia RTG stawów .
Już się nie mogę doczekać. Ale oczywiście muszę się dołożyć .

Ja już zaczynam kupować potrzebne rzeczy ;) Mam listę zrobioną .
Ponieważ nie chcę aby nagle wyszło że pełno rzeczy do kupienia a pieniędzy brak .

Husky(M)
Staraj się namówić ich na kastracje i JEDŹ ! :D

Posted

[quote name='Labrala']
Husky(M)
Staraj się namówić ich na kastracje i JEDŹ ! :D[/QUOTE]

To wcale nie jest takie łatwe, tym bardziej, że jesteśmy świeżo po remontach, a w zasadzie w trakcie ich trwania i zbyt dużo pieniędzy nie ma.. :-(
Teoretycznie mogłabym sama uzbierać choć część kasy, ale pozostaje kwestia dojazdu do weta, który przeprowadzi kastrację (około 75 km), a moim rodzicom "nie będzie się chciało...".

Posted

[quote name='Husky(M)'][FONT=tahoma][B]A ja dalej nie wiem, czy jechać, czy nie...[/B] Bardzo chcę, ale boję się, że Maksowi może coś odwalić. :'(
[/FONT][/QUOTE]

a co miałoby mu odwalić? my byłyśmy w grupie z suczką, z którą moja się nie lubi :cool3: miałyśmy zajęcia w tym samym czasie i nikt nie ucierpiał na tym :)
dodam, że byłam z TŻ i spaliśmy w przyczepie, przylatywały do nas psy właścicieli i były różne spięcia między sukami, a i tak wszystko było git :)

Posted

[quote name='Milka__']nie chce ktoś jeszcze jechać na obóz z Tomkiem? ;)[/QUOTE]
Są jeszcze wogóle miejsca ? ;)

My w sumie się zastanawialiśmy, ale to skomplikowane. :lol:

Posted

[quote name='motyleqq']a co miałoby mu odwalić? my byłyśmy w grupie z suczką, z którą moja się nie lubi :cool3: miałyśmy zajęcia w tym samym czasie i nikt nie ucierpiał na tym :)
dodam, że byłam z TŻ i spaliśmy w przyczepie, przylatywały do nas psy właścicieli i były różne spięcia między sukami, a i tak wszystko było git :)[/QUOTE]

No tak, ale jednak jak nie patrzeć istnieje pewne "niebezpieczeństwo", że Maks zaatakuje z niemiłym skutkiem...

Mój główny cel na następne 5 mies to KASTRACJA PSA! :lol:

Posted

[quote name='motyleqq']a co miałoby mu odwalić? my byłyśmy w grupie z suczką, z którą moja się nie lubi :cool3: miałyśmy zajęcia w tym samym czasie i nikt nie ucierpiał na tym :)
dodam, że byłam z TŻ i spaliśmy w przyczepie, przylatywały do nas psy właścicieli i były różne spięcia między sukami, a i tak wszystko było git :)[/QUOTE]

Właśnie, moja suczka była tą, która się z Etna nie lubi ;) co dla nas też było zaskoczeniem, bo kiedyś się bawiły.;) także zawsze trzeba być przygotowanym na różne okoliczności ;)

Byłyśmy trochę ograniczone ze spacerami, i ogólnym wychodzeniem z ośrodka i tyle. ;) musiałam zawsze zobaczyć czy pies, z którym moja się nie lubi lata luzem po ośrodku ;) jeśli tak, to zawsze się prosi właściciela o przytrzymanie psa, a to chyba nie problem :)

Posted

[FONT=palatino linotype][B][COLOR=#800080][FONT=arial]Ok, prawdopodobnie jadę :multi:! [/FONT][/COLOR]
[/B][FONT=arial]Teraz tylko czekam na zapisy xD

Kto jedzie na 100%? Chcę zorientować się i wybrać turnus gdzie będzie dużo suczek, a mniej psów. Mój Maks wtedy będzie spokojniejszy. :)[/FONT]
[/FONT]

Posted

może szybciej na piechotę?;) albo się z kimś zabierzecie?
ja mam nadzieję że na dniach ogłoszę wszystkie szczegóły, zapisy ruszą na 99% 21 stycznia:) Podam tu informację, na facebooku i na stronie Grafu.