Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O ludzie, faktycznie jest chudy do granic możliwości :( Niestety, przekarmienie nie przyniosło mu nic dobrego :(

Fajnie, że fundacja będzie z Tobą, koelka, w kontakcie, zawsze będzie wgląd w to jak się Kuba ma. Ciekawe, czy z niemieckimi kolegami się dogada... :)

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję,że będzie mu dobrze tam,nie mam dobrego zdania o fundacjach wywożących psy do Niemiec,ale może zmienię zdanie-mam taką nadzieję ;)

Posted

Świetnie, bardzo się cieszę!

tatankas, ja mam same miłe doświadczenia z fundacjami współpracującymi z naszym schronem, więc jestem spokojna o los Kuby i Ty też możesz. Niewidomy kolega Kuby już został zabrany i ma się świetnie!

• 2 weeks later...
Posted

Wieści mam sprzed kilku dni, tylko nie byłam na dogo, że Kuba ma się dobrze i ludzie baaardzo z niego zadowoleni:) Jak tylko będę miała fotki, to wstawię.

• 1 month later...
Posted (edited)

Ciągle dopytuję Panią z Niemiec o Kubę i wiem, że ma się dobrze - miał jeszcze trochę problemów żołądkowych, ale już wszystko dobrze. Czekam tylko nadal na zdjęcia.

Takie otrzymałam:

Edited by koelka
edit