$andwich Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Udało się! Po 3 latach w Świerklańcu znowu odbędzie się krajowa wystawa psów pasterskich:multi:. Obsada już powoli się klaruje, więc informacje pewnie niedługo będą na stronie chorzowskiego oddziału. Ja melduję się obowiązkowo! Teren tam jest wymarzony na organizowanie takich małych wystaw:loveu:. A dzień później zapraszam do Świętochłowic na krajówkę. Jeśli zgłosi się psy na obie wystawy, to opłata będzie niższa:cool3:. Kto się wybiera:evil_lol:? Quote
Collieland Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Proponowana obsada sędziowska: Tomas Rohlin (Dania) – collie rough & smooth, bobtail, schipperke George Kostopoulos (Grecja) – bearded collie, border collie, briard, o.belgijskie, welsh corgi Ireneusz Picheta – o.podhalański, Bouvier des flandres, PON, o. australijskie, o. szetlandzki, pozostałe Tomasz Pecold – Próba Instynktu Psa Pasterskiego (PIP) Quote
Musiałek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 My też będziemy na obu wystawach :)) Quote
Godelaine Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 U nas pewnie wszystko będzie zależało od stanu futra Myszy. Bo w zeszłym roku w tym okresie totalnie się wysypała (uroki ras długowłosych :diabloti: ). Jeśli jednak jeszcze będzie kudłata, to pomyślimy :) Quote
Collieland Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Na chwilę obecną są 2 zgłoszenia :roll: Kto jeszcze się wybiera ??? Quote
Noelani Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Collieland napisał(a):Na chwilę obecną są 2 zgłoszenia :roll: Kto jeszcze się wybiera ??? My :) Ale to jeszcze kuuuupa czasu ;) Quote
Madzika Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 A co to za sedzia od borderów ten grek zna go ktos? Quote
warg2003warg Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 My też się wybieramy w dwójkę albo ..... zastanawiamy się nad taką ładną sunią, która ma teraz 6 tygodni. Jeśli będzie nasza to będzie jej debiut wystawowy.:loveu: Quote
Kati Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Chciałabym przyjechać, ale nie wiem czy dam rade. W końcu będe miała malego szczeniaka i pewnie mnie z nim nie wpuszczą. A zresztą nie wiem, czy bedziemy po wszystkich szczepieniach. Quote
Mona4 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Swierklaniec ,moje ulubione miejsce spacerow,gdy tylko mam odrobinke czasu zaraz tam jade. Miejsce czarujace,piekny palacowy park,otoczony zielenia,staw,olbrzymi zbiornik wody.Rezerwat Slimaka winniczka, stajnie,mozna pojejzdzic konno, wypic kawke w palacyku! hotel na miejscu. Miejsce idealne do zaprezentowania ras Polskich!!!!! Ja bede ale tylko jako widz. Quote
FRODKA Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Ja też na pewno będę na tej wystawie plus dwa psy Quote
Musiałek Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Mona4 napisał(a):Swierklaniec ,moje ulubione miejsce spacerow,gdy tylko mam odrobinke czasu zaraz tam jade. Miejsce czarujace,piekny palacowy park,otoczony zielenia,staw,olbrzymi zbiornik wody.Rezerwat Slimaka winniczka, stajnie,mozna pojejzdzic konno, wypic kawke w palacyku! hotel na miejscu. Miejsce idealne do zaprezentowania ras Polskich!!!!! Ja bede ale tylko jako widz. No jak taka reklama to już napewno będziemy :) Quote
Mona4 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Dla Zainteresowanych zdjecia z Pieknego Parku gdzie odbedzie sie wystawa -Swierklaniec. http://www.odleglosci.pl/zdjecia,Swierklaniec,galeria,193,gmiasto_id,2825.html i znowu tam dzis bylam:lol: Quote
Collieland Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Madzika napisał(a):A co to za sedzia od borderów ten grek zna go ktos? prawdopodobnie dzisiaj na stronie oddziałowej ukaże się jego krótkie "dossier". Dossier sędziego z Danii już jest na w/w stronie Quote
Collieland Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 na stronie oddziału są już krótkie sylwetki wszystkich sędziów zaproszonych do oceny na tej wystawie: http://www.zkwp-chorzow.net/wyst_2007/2_pasterskich/ulotka_pasterskie.htm Quote
Collieland Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 zostało jeszcze tylko 14 miejsc na PIP-a !!! Quote
Collieland Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Wiadomo już, że w 2008 roku na wystawie tej będą oceniać: Bożena CZEMPAS /Polska/, Charlotte HOIER /Dania/ i Stella CLARK /Anglia/. A kto jeszcze się wybiera w tym roku na tą wystawę ??? Quote
essska1 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 George Kostopoulos (Grecja) – bearded collie, border collie, briard, o.belgijskie, welsh corgiwie ktos cos na jego temat?? ja sie raczej wybieram ;] Quote
puli Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='essska1']George Kostopoulos (Grecja) – bearded collie, border collie, briard, o.belgijskie, welsh corgiwie ktos cos na jego temat?? ja sie raczej wybieram ;] [quote name='Collieland']na stronie oddziału są już krótkie sylwetki wszystkich sędziów zaproszonych do oceny na tej wystawie: http://www.zkwp-chorzow.net/wyst_2007/2_pasterskich/ulotka_pasterskie.htm ................. Quote
Collieland Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Opłata za parking wynosić będzie 6zł. Wejście dla widzów GRATIS !!! :lol: Quote
jovi Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 E, jeszcze się sypną, w ostatnim momencie jak zwykle :) Szkoda , że mam do Was tak daleko, a wszędzie się być nie da. Quote
Collieland Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Przypominam, że termin przyjmowania zgłoszeń mija 1 września 2007roku. Termin ten nie będzie już przedłużany !!! Quote
Recommended Posts