Jump to content
Dogomania

Świerklaniec 15.09.07r. - krajowa I grupy bez ON

Recommended Posts

Posted

Udało się! Po 3 latach w Świerklańcu znowu odbędzie się krajowa wystawa psów pasterskich:multi:. Obsada już powoli się klaruje, więc informacje pewnie niedługo będą na stronie chorzowskiego oddziału.

Ja melduję się obowiązkowo! Teren tam jest wymarzony na organizowanie takich małych wystaw:loveu:.
A dzień później zapraszam do Świętochłowic na krajówkę. Jeśli zgłosi się psy na obie wystawy, to opłata będzie niższa:cool3:.

Kto się wybiera:evil_lol:?

• 5 weeks later...
  • Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proponowana obsada sędziowska:

Tomas Rohlin (Dania) – collie rough & smooth, bobtail, schipperke

George Kostopoulos (Grecja) – bearded collie, border collie, briard, o.belgijskie, welsh corgi

Ireneusz Picheta – o.podhalański, Bouvier des flandres, PON, o. australijskie, o. szetlandzki, pozostałe

Tomasz Pecold – Próba Instynktu Psa Pasterskiego (PIP)

Posted

U nas pewnie wszystko będzie zależało od stanu futra Myszy. Bo w zeszłym roku w tym okresie totalnie się wysypała (uroki ras długowłosych :diabloti: ). Jeśli jednak jeszcze będzie kudłata, to pomyślimy :)

• 1 month later...
Posted

Chciałabym przyjechać, ale nie wiem czy dam rade. W końcu będe miała malego szczeniaka i pewnie mnie z nim nie wpuszczą. A zresztą nie wiem, czy bedziemy po wszystkich szczepieniach.

Posted

Swierklaniec ,moje ulubione miejsce spacerow,gdy tylko mam odrobinke czasu zaraz tam jade.

Miejsce czarujace,piekny palacowy park,otoczony zielenia,staw,olbrzymi zbiornik wody.Rezerwat Slimaka winniczka, stajnie,mozna pojejzdzic konno, wypic kawke w palacyku! hotel na miejscu.
Miejsce idealne do zaprezentowania ras Polskich!!!!!

Ja bede ale tylko jako widz.

Posted

Mona4 napisał(a):
Swierklaniec ,moje ulubione miejsce spacerow,gdy tylko mam odrobinke czasu zaraz tam jade.

Miejsce czarujace,piekny palacowy park,otoczony zielenia,staw,olbrzymi zbiornik wody.Rezerwat Slimaka winniczka, stajnie,mozna pojejzdzic konno, wypic kawke w palacyku! hotel na miejscu.
Miejsce idealne do zaprezentowania ras Polskich!!!!!

Ja bede ale tylko jako widz.

No jak taka reklama to już napewno będziemy :)

Posted

Madzika napisał(a):
A co to za sedzia od borderów ten grek zna go ktos?

prawdopodobnie dzisiaj na stronie oddziałowej ukaże się jego krótkie "dossier". Dossier sędziego z Danii już jest na w/w stronie

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Wiadomo już, że w 2008 roku na wystawie tej będą oceniać: Bożena CZEMPAS /Polska/, Charlotte HOIER /Dania/ i Stella CLARK /Anglia/. A kto jeszcze się wybiera w tym roku na tą wystawę ???

• 2 weeks later...