Musiałek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Frytela']Gratuluje Sheinie! Musiałek co tak dziwnie sie na mnie w chorzowie spojrzałas jak dzien dobry powiedziałam?? ja wiem ze dziecko jeszcze jestem, ale cicho ;) [quote] Ojj :) ja nawet nie pamietam jak patrzyłam :placz: Sheina bardzo źle się czuła, wlokłam ja na ring ale nie byłam o tym sama przekonana wiec moze stad ta mina ale na pewno nie do Ciebie :lol: Quote
Collieland Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Frytela napisał(a):Collieland, moje kundle sie bawiły z twoją trikolorką! tzn sam Kokos bo fryta na śniada sunie warczała xD Kokosowi panna trikolorowa do gustu przypadła :diabloti: widziałam cie kilka razy przechodziłes obok xD To szkoda, że mnie nie zaczepiłaś !!! Twojego psiaczka kojarzę !!! ;) Quote
Frytela Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 stałam przy samochodach na terenie "skałki" z dwoma psami i transporterem a ty latałes w okolicy ;) Quote
Recommended Posts