Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety trochę się pozmieniało - koleżanka wczoraj rozmawiała dt i oni nie chcą/nie mogą go zatrzymać - ten transport to byłby płatny tego 14? można by się z nimi umówić - ktoś z Lublina , coby mu zdjęcia ładne porobić i jakieś ogłoszenia na cito

Posted

Jutro Masza4 chyba ma jechać, dlatego też trzeba się z nią jak najszybciej skontaktować.
Ten z 14 jeśli będzie to płatny za koszt paliwa. Ja raczej też bym jechała żeby osobiście go dostarczyć.
Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie ale chyba najlepiej transport z Masza4.
Napiszę do niej.

Posted

W niedzielę Muzzy zrobi sesję psiakowi.
Mały jest grzeczny, boi się jak jest dużo osób ale państwo go chwalą.
Trzeba mu jak najszybciej szukać domu bo pies państwa wraca i nie lubi innych psów i jak najszybciej będą musieli oddać.

Posted

to super Sara, ze udało Ci się załatwić sesję zdjęciową - to na pewno bardzo pomoże w ogłoszeniach :) bardzo się cieszę - oby się udało znaleźdź super domek jak najszybciej

Posted

Becia -wiesz tak myślę, że to chyba bez sensu robić teraz małemu zdjęcia, bo ja go zabieram do wawki w ten weekend i na miejscu go obfotografuję - jakbyście słyszały, że trzeba jakiegoś zwierza przewieść to mogę , bo jadę pociągiem

Posted

piesek już u mnie - podróż przebiegła bardzo dobrze- cała drogę przesiedział u jednej Pani po spódnicą ukryty - po wyjściu z pociągu koopa i siku - jak nalezy - w domu pędzi koty z warkotem, ale to chyba bardziej ze strachu - moja najmłodsza kotka nie odpuszcza i próbuje cały czas się zaprzyjaźnić - podchodzi i siada na przeciwko i czeka dopuki tamten nie zacznie szczekać - mam nadziję, ze teraz jak są same to jakoś się dogajają, bo stare koty obrażone.........na spacerze strachulec....czasem sie boi ludzi, czasem ławki........winda tez jest niefajna...wieczorem zdjęcia mu porobię - myślałam w ogóle ,że jest bardziej masywny, a to taki szczupaczek - chude długie łapinki i jakoś trzeba by mu imię nadać, bo tamten dt wołał go Filipek, ale to nie pasuje do niego............i za bardzo nie reaguje............

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...