zaginiona sara Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Musimy wcześniej wiedzieć, żeby jakoś zorganizować. Bo później możemy nie mieć transportu. Jak tam mały? Nie chcę być natrętna i dzwonić. Jak z dworem? Nadal się boi? Quote
Luna007 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 niestety trochę się pozmieniało - koleżanka wczoraj rozmawiała dt i oni nie chcą/nie mogą go zatrzymać - ten transport to byłby płatny tego 14? można by się z nimi umówić - ktoś z Lublina , coby mu zdjęcia ładne porobić i jakieś ogłoszenia na cito Quote
zaginiona sara Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Jutro Masza4 chyba ma jechać, dlatego też trzeba się z nią jak najszybciej skontaktować. Ten z 14 jeśli będzie to płatny za koszt paliwa. Ja raczej też bym jechała żeby osobiście go dostarczyć. Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie ale chyba najlepiej transport z Masza4. Napiszę do niej. Quote
Becia Lublin Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 trzymam kciuki, musi się udać !!!! Quote
zaginiona sara Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Na chwilę obecną nie mamy transportu. Quote
zaginiona sara Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 W niedzielę Muzzy zrobi sesję psiakowi. Mały jest grzeczny, boi się jak jest dużo osób ale państwo go chwalą. Trzeba mu jak najszybciej szukać domu bo pies państwa wraca i nie lubi innych psów i jak najszybciej będą musieli oddać. Quote
Luna007 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 to super Sara, ze udało Ci się załatwić sesję zdjęciową - to na pewno bardzo pomoże w ogłoszeniach :) bardzo się cieszę - oby się udało znaleźdź super domek jak najszybciej Quote
zaginiona sara Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Musimy bo rozmawiałam wczoraj z panią przez tel i mówiła, że ich piesek wraca i trzeba jak najszybciej szukać mu domu. Muzzy bardzo dziękujemy!! Dobre zdjęcia to połowa sukcesu. Quote
zaginiona sara Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Nie udało się z sesją bo się źle zrozumieliśmy z Muzzy. Pieska musimy w tym tygodniu zabrać ale nie wiem gdzie go umieścić. Quote
zaginiona sara Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Czy ktoś z Lublina zrobiłby pieskowi zdjęcia do ogłoszeń? Na teraz, bo psiak do Wawy pojedzie Quote
Luna007 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 HALOOO nie ma w Lublinie kogoś z aparatem, kto mógłby podjechać i zrobić kilka zdjęć ??a może ktoś z Lublina jedzie do wawki jakoś na dniach? Quote
Becia Lublin Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Luna podaj mi na PW adres, gdzie jest piesek może podjadę z aparatem Quote
Becia Lublin Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Dziękuję za adres :) dziś mi się nie udało, ale jutro postaram się pojechać i porobić fotki maluszkowi. Quote
Luna007 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Becia -wiesz tak myślę, że to chyba bez sensu robić teraz małemu zdjęcia, bo ja go zabieram do wawki w ten weekend i na miejscu go obfotografuję - jakbyście słyszały, że trzeba jakiegoś zwierza przewieść to mogę , bo jadę pociągiem Quote
zaginiona sara Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Ja już adres podałam, im wcześniej zaczniemy go ogłaszać tym lepiej, zdjęcia pewnie nie zaszkodzą :). My się na pw skontaktujemy wyślesz mi nr konta to prześlę z bazarkowych a na kastrację kota dozbieramy. Quote
zaginiona sara Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Psiaczek w weekend będzie jechać do Warszawy na dt i będziemy potrzebować pomocy w ogłaszaniu. Quote
zaginiona sara Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Luna jak tam piesek już u Ciebie? Zadzwonię później jak nie napiszesz. Quote
zaginiona sara Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Szczeniak już u Luny, był bardzo grzeczny w pociągu. Quote
Luna007 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 piesek już u mnie - podróż przebiegła bardzo dobrze- cała drogę przesiedział u jednej Pani po spódnicą ukryty - po wyjściu z pociągu koopa i siku - jak nalezy - w domu pędzi koty z warkotem, ale to chyba bardziej ze strachu - moja najmłodsza kotka nie odpuszcza i próbuje cały czas się zaprzyjaźnić - podchodzi i siada na przeciwko i czeka dopuki tamten nie zacznie szczekać - mam nadziję, ze teraz jak są same to jakoś się dogajają, bo stare koty obrażone.........na spacerze strachulec....czasem sie boi ludzi, czasem ławki........winda tez jest niefajna...wieczorem zdjęcia mu porobię - myślałam w ogóle ,że jest bardziej masywny, a to taki szczupaczek - chude długie łapinki i jakoś trzeba by mu imię nadać, bo tamten dt wołał go Filipek, ale to nie pasuje do niego............i za bardzo nie reaguje............ Quote
zaginiona sara Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Oby się dogadały. Prawda, że leciutki młodziak? On ma jeszcze mleczne kły i sika po dziewczyńsku :D Quote
zaginiona sara Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Sprawdzę później czy są zdjęcia bo trzeb będzie ruszyć z ogłoszeniami. Quote
Luna007 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 zdjęcia mam, ale oczywiście nie umiem tutaj wstawić............ Quote
zaginiona sara Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Poszukam kogoś kto ma wprawę z ogłoszeniami to byś przesłała na maila, może ktoś nam pomoże, bo mój komputer chyba już kompletnie jest zepsuty :( Quote
zaginiona sara Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Wszystko utknęło w martwym punkcie, szukamy pomocy w ogłaszaniu. Quote
zaginiona sara Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Zrobiłam mały bazarek na szczepienia psiaka http://www.dogomania.pl/threads/225084-Nasiona-dyni-ozdobnej-chili-mini-tykw-na-szczeniaka-spa%C5%82-na-%C5%9Bniegu-30.03-g.20?p=18883933#post18883933 Aniu zajrzyj do nas napisz co u pieska, niedługo znów zadzwonię bo zajęta pewnie jesteś. Quote
Recommended Posts