Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój (prawie) imiennik nie je najprawdopodobniej z powodu bólów fantomowych (boli go ta łapka, której już nie ma). Na środkach przeciwbólowych też nie może być przez cały czas, bo po nich śpi i wtedy też nie je. Wczoraj udało mu sie przejść z jednego pomieszczenia do drugiego o własnych siłach. Ale jest chudy straszliwie - sam szkielecik. Oczka patrzą bystro i ogonkiem od czasu do czasu pomerduje. Jak nic się nie poprawi w kwestii jedzenia, będzie karmiony papką dla rekonwalescentów za pomocą strzykawki.
Mam zdjęcia pysiulka - dramatyczne. :placz:

Ale, mimo ich dramatyzmu, trzeba je wstawić....
Kto mi pomoże?
Jest ktoś on-line? Halo, Ciotki???

Posted

ja jestem, jak ułożysz jakiś tekst, to mi podeślij. Mam chętnych pewnych państwa, ale nie znam ich preferecji (właśnie odszedł im bokserek), więc wyślę Kulaska, przepraszam, Kinga.

Posted

gdgt napisał(a):
ja jestem, jak ułożysz jakiś tekst, to mi podeślij. Mam chętnych pewnych państwa, ale nie znam ich preferecji (właśnie odszedł im bokserek), więc wyślę Kulaska, przepraszam, Kinga.

Super! Gdgt, ale mail do Ciebie mam na skrzynce w pracy, więc jakbyś mogła na pw mi podrzucić.... Pls! No i Kamę Ci jeszcze podeślę. Fotki wstawisz na wątki kamowe i kingowe? Bo Magdarynka może dopiero wieczorem...

Posted

Właśnie się dowiedziałam, że King troszkę zjadł! :multi:
Było to, podane w ramach eksperymentu, mielone mięsko indycze.
Stąd moja prośba: Ciotki-Odwiedzające: Wilejkaros i Beam, jeśli będziecie mogły podskoczyć dzisiaj (marzenie ściętej głowy zapewne...), albo jutro z porcyjką takowego mielonego indyczego mięcha, będę po stokroś wdzięczna i zobowiązana.

Posted

Jo37 napisał(a):
Postaram się kupić to indycze mięso . Czy King ma dostać surowe .
Jutro zawiozę bo dzisiaj nie zdążę kupić .

Jo37 nie wiem skąd byś jechała ale naprawdę nie ma takiej potrzeby, zaniosę dziś świeżą mieloną indyczynę po południu :loveu:
Kinga, dlaczego nie zadzwoniłaś wczoraj ? Tesco jest czynne w niedzielę i zaniosłabym wczoraj mięsko - ja w sobotę i niedzielę mam "utrudniony" dostęp do netu :placz:

Posted

Ja i tak jeżdzę ponieważ moja tymczasowa sunia Amber (Węgrów)miała wczoraj sterylkę i zostanie w klinice parę dni . Wczoraj w klinice nikt słowem nie wspomniał ,że jest mięsko potrzebne a pytałam się czy jedzonko dla innych psiaków jest potrzebne .
Umówmy się ,że będziemy zawozić kolejno . Napiszcie kiedy ja mam kupić .

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Dzisiaj mięsko już zaniesione i zjadł. Zjadł! Nawet ogonkiem do mnie macha i podszedł sam ;)

Zjadł :multi: :multi: :multi:
Na dziś wystarczy ? Bo jak wystarczy to jutro zaniosę świeże mięcho Kochany malutki King :loveu: - teraz już będzie tylko lepiej.