ronja Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ej, żaden trójnóg:mad: KING to jest to!!! Quote
netti1 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 gdgt napisał(a):Trójnóg? Kulas? to tak jakby nazwac kogos tęgiego Dynią ,z odstającymi uszami KŁapochuchem itp.:-(:-(:-( Quote
gdgt Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :diabloti: a ja na Tusię mówiłam Trójnóg i zobaczcie, jaki znalazł domek: W przypadku Kinga też będzie dobrze! Quote
Wilejkaros Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 To ja jutro (tzn. dzisiaj) po zajęciach (sesja, sesja) podjadę i do "Kinga" i do Kamy (pójdziemy na spacerek). Może trzeba tam jakieś jedzenie zawieść? Cokolwiek? Proszę o podpowiedź. Quote
Figa Bez Maku Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Gdyby gdgt zobaczyła jak będę hasać nigdy nie ośmieliłaby się nazwać mnie kulasem:mad: Jestem King, bo kocham życia zapach i będę śmiało przez nie kroczył choćby na trzech łapach:cool1: Quote
KingaW Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Mój (prawie) imiennik nie je najprawdopodobniej z powodu bólów fantomowych (boli go ta łapka, której już nie ma). Na środkach przeciwbólowych też nie może być przez cały czas, bo po nich śpi i wtedy też nie je. Wczoraj udało mu sie przejść z jednego pomieszczenia do drugiego o własnych siłach. Ale jest chudy straszliwie - sam szkielecik. Oczka patrzą bystro i ogonkiem od czasu do czasu pomerduje. Jak nic się nie poprawi w kwestii jedzenia, będzie karmiony papką dla rekonwalescentów za pomocą strzykawki. Mam zdjęcia pysiulka - dramatyczne. :placz: Ale, mimo ich dramatyzmu, trzeba je wstawić.... Kto mi pomoże? Jest ktoś on-line? Halo, Ciotki??? Quote
gdgt Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ja jestem, jak ułożysz jakiś tekst, to mi podeślij. Mam chętnych pewnych państwa, ale nie znam ich preferecji (właśnie odszedł im bokserek), więc wyślę Kulaska, przepraszam, Kinga. Quote
KingaW Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 gdgt napisał(a):ja jestem, jak ułożysz jakiś tekst, to mi podeślij. Mam chętnych pewnych państwa, ale nie znam ich preferecji (właśnie odszedł im bokserek), więc wyślę Kulaska, przepraszam, Kinga. Super! Gdgt, ale mail do Ciebie mam na skrzynce w pracy, więc jakbyś mogła na pw mi podrzucić.... Pls! No i Kamę Ci jeszcze podeślę. Fotki wstawisz na wątki kamowe i kingowe? Bo Magdarynka może dopiero wieczorem... Quote
KingaW Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Właśnie się dowiedziałam, że King troszkę zjadł! :multi: Było to, podane w ramach eksperymentu, mielone mięsko indycze. Stąd moja prośba: Ciotki-Odwiedzające: Wilejkaros i Beam, jeśli będziecie mogły podskoczyć dzisiaj (marzenie ściętej głowy zapewne...), albo jutro z porcyjką takowego mielonego indyczego mięcha, będę po stokroś wdzięczna i zobowiązana. Quote
gdgt Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Zamieściłam Kinga na psach.pl, ale tam jest taki tłok, że nie wiem, jak to będzie z Kingiem... http://www.psy.pl/ http://kupiepsa.pl/ Quote
Wilejkaros Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jutro rano zamelduję się na Tatarkiewicza. Biorę nakarmienie z rana małego na siebie ;) Quote
Wilejkaros Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Zostałam ciotką (odwiedzającą, co prawda) pierwszy raz w życiu! Quote
Jo37 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Postaram się kupić to indycze mięso . Czy King ma dostać surowe . Jutro zawiozę bo dzisiaj nie zdążę kupić . Quote
beam6 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Jo37 napisał(a):Postaram się kupić to indycze mięso . Czy King ma dostać surowe . Jutro zawiozę bo dzisiaj nie zdążę kupić . Jo37 nie wiem skąd byś jechała ale naprawdę nie ma takiej potrzeby, zaniosę dziś świeżą mieloną indyczynę po południu :loveu: Kinga, dlaczego nie zadzwoniłaś wczoraj ? Tesco jest czynne w niedzielę i zaniosłabym wczoraj mięsko - ja w sobotę i niedzielę mam "utrudniony" dostęp do netu :placz: Quote
Wilejkaros Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Dzisiaj mięsko już zaniesione i zjadł. Zjadł! Nawet ogonkiem do mnie macha i podszedł sam ;) Quote
Jo37 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ja i tak jeżdzę ponieważ moja tymczasowa sunia Amber (Węgrów)miała wczoraj sterylkę i zostanie w klinice parę dni . Wczoraj w klinice nikt słowem nie wspomniał ,że jest mięsko potrzebne a pytałam się czy jedzonko dla innych psiaków jest potrzebne . Umówmy się ,że będziemy zawozić kolejno . Napiszcie kiedy ja mam kupić . Quote
beam6 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Wilejkaros napisał(a):Dzisiaj mięsko już zaniesione i zjadł. Zjadł! Nawet ogonkiem do mnie macha i podszedł sam ;) Zjadł :multi: :multi: :multi: Na dziś wystarczy ? Bo jak wystarczy to jutro zaniosę świeże mięcho Kochany malutki King :loveu: - teraz już będzie tylko lepiej. Quote
ronja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 no proszę, ciotki biją się o względy Kinga!! Quote
beam6 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 ronja napisał(a):no proszę, ciotki biją się o względy Kinga!! Bo jest o co, tj. o kogo. Przyjedź, poznaj a też się zakochasz :loveu: Quote
Recommended Posts