Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Program był na żywo i powtórki nie będzie. King ma zdecydowanie parcie na szkło - był nie tylko podczas prezentacji psów, ale też potem z jednym z prowadzących. Trochę był ruchliwy, ale wyszło ok...

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wilejkaros pyta co to są fifraki:crazyeye:
więc Figa dylemat ma niejaki:cool3:
ano po psiemu są to gryzaki,
piłki i piszczki, zabawki takie:cool1:
Kinguś jest szczenior więc dlatego
wyprawka musi być dla niego:loveu:

Posted

Podobno dzisiaj o 17.30 miał mieć wizytę adopcyjną pewnej rodziny z W-wy, tej samej, która upatrzyła go w TVP2. Ciotką nadzorującą jest KingaW. Wyściskałam i wycałowałam nasze dziecko ciekawskie na szczęście i czekamy teraz na wieści od Kingi.

Posted

No proszę, telewizja to jednak potęga. Jak Cię w niej nie ma to nie istniejesz.
Mam nadzieję że domek jest "usieciowiony" i będziemy mieli relacje z kolejnych osiągnięć Kinga.

Posted

No cóż...

Dom z ogrodem w Legionowie, obok las, bliźnięta 6-letnie i 16-letnia córka, a Pani Właścicielka zakochana w Kingu od pierwszego wejrzenia, ma kwiaciarnię, ogrodzoną płotkiem, więc będzie zabierała Kinga ze sobą do pracy.:loveu:
Czyli King nigdy nie będzie sam.
Mam relacje SMS-owe od Pani co kilka godzin. Dzieci psem zachwycone, pies się wpycha do łóżka (wstyd się przyznac, ale to P. Maciek tak Kinga nauczył - na swoich dyżurach zabierał Kinga do łóżka). Biega po schodach jak fryga (najpierw Pani z Córką go nosiły, bo udawał, ze nie umie chodzić po schodach).
Pani obiecała fotki (dzieci, wiadomo, uzależnione od komputera, więc nie ma problemu z podesłaniem zdjęć), no i na wszelkei wizyty weterynaryjne, będzie przyjeżdżała do Lecznicy na Tatrkiewicza, żeby Pan Maciek mógł widywać swojego pupilka...
Pani od razu kupiła Kingowi ładną skórzaną obrózkę, King został też zaszczepiony na wściekliznę (starczyło na to pieniędzy od tych Państwa, którzy znaleźli Kinga w lesie). No co tu jeszcze?
Ja się oczywiście wzruszyłam, wyściskałam Panią...

King jest naprawdę fenomenalnym psiakiem i nie umiem wprost wyrazić jak bardzo się cieszę...:multi:

Posted

Jaka cudowna wiadomość.:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Przyznam się od razu, że poryczałam się jak głupia jakaś :oops:. Wiedziałam, że w tej kochanej mordce Ktoś MUSI się zakochać ( nas nie licząc oczywiście).
Kingu kochany wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ps. a imię zostaje ?

Posted

[quote name='beam6']Jaka cudowna wiadomość.:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Przyznam się od razu, że poryczałam się jak głupia jakaś :oops:. Wiedziałam, że w tej kochanej mordce Ktoś MUSI się zakochać ( nas nie licząc oczywiście).
Kingu kochany wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ps. a imię zostaje ?

Imię zostaje....:p
Pani powiedziała, że przecież w pełni sobie na nie zasłużył!
Taka to fajna Pani!:loveu:

Posted

KingaW napisał(a):

Pani powiedziała, że przecież w pełni sobie na nie zasłużył!

No ba, pewnie że zasłużył :evil_lol: Fajna Pani naprawdę :loveu:- się Kingowi trafiła :multi: