Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

U Halsa wszycho w porzo.Głównie dlatego, że ma zupełnie bezproblemową pańcię.Hals wykazuje wiele cennych umiejętności-np. na polu namiotowym zawsze przydźwiga do namiotu gwizdniętą skądś puszkę z pasztetem.

Posted

Dorota nie ma aparatu, więc ja zdjęć nie wyczaruję.Aparat miała na tym wyjeździe koleżanka Doroty, ale, zważywszy, że Jej Małżonek na owym wyjeździe się utopił, chyba nie będziemy jej ścigać o te zdjęcia.

Posted

A to ja przepraszam, że tak wyskoczyłam jak Filip z konopi.Jak tylko będę miała sprzyjającą okazję to się do Doroty wproszę, albo co i fotów napstrykam. Ale wiem, że Hals ma tam dobrze. Jest zaopiekowany należycie, a jednocześnie ma dużo wolności. To są bezproblemowi, rozrywkowi ludzie. B. fajna rodzinka. Halsa roznosi energia, pływa, skacze, podróżuje, nic a nic mu brak łapiny nie przeszkadza. Jest juz tak związany z rodzinką, że się ładnie pilnuje (oczywiście ma adresatkę przyczepioną do obroży), nawet na polu namiotowym, gdzie kupa obcych ludzi. Wszyscy są pod wrażeniem jaki to fajny psiak.

Posted

Mnie to strasznie ciekawi, jak on pływa z tymi trzema kulasami, no i jak sobie radzi na łódce - na łódce to mój czworonogi pies ledwo skacze...

Posted

Pływa, jak to Dorota określiła 'półpieskiem'. ;-)A pcha się do wody jak głupi, aż Dorota się boi pływać gdzieś dalej (a pływa b. dobrze), bo nim się obejrzy, a za chwilę pies jest przy niej, na samym środku jeziora. Jak do tej pory pływał tylko na kajakach i kanoe, żagle jeszcze przed nim. Mają jechać całą rodziną na naszą firmową żaglówę (w naszej macierzystej marinie 'parkujemy' tuż przy kei, więc tam problemów z włażeniem być nie powinno), dużą 9 metrową łódź. Nawet w kokpicie będzie bezpiecznie, oczywiście pod warunkiem, że nie będzie więcej wiało niż do jakiejś 4. A Dorota jest wytrawnym żeglarzem. Ma sternika morskiego nawet. O!

• 1 month later...