sylwiaso Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Tak już nowy tydzień!!witamy z rana wszystkie Kochane cioteczki Ineczka w bardzo dobrej formie wstawimy fotki!! Quote
emilia2280 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 to jest jedyna Inka jaká kojarzé, to muszé spytac, czy wyslano nam taká fakturé? [FONT=Times New Roman]f-ra na 350 zł za sterylizację INKA z Przych. Weter. Popławscy S.C. Bielawy[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]z góry przepraszam jesli to nie ta Inka, ale nie mamy metryczki, tylko golá fakturé ;/[/FONT] Quote
lula85 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 (edited) emilia2280 napisał(a):to jest jedyna Inka jaká kojarzé, to muszé spytac, czy wyslano nam taká fakturé? [FONT=Times New Roman]f-ra na 350 zł za sterylizację INKA z Przych. Weter. Popławscy S.C. Bielawy[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]z góry przepraszam jesli to nie ta Inka, ale nie mamy metryczki, tylko golá fakturé ;/[/FONT] Już pędzę pytać Ciocię Sylwię, ale wydaje mi się,że to może byc właśnie za naszą Inkę :) EDIT !!! Tak to jest faktura za nasza Ineczke :) Edited March 6, 2012 by lula85 Quote
emilia2280 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='lula85']Już pędzę pytać Ciocię Sylwię, ale wydaje mi się,że to może byc właśnie za naszą Inkę :) EDIT !!! Tak to jest faktura za nasza Ineczke :) Kasiu, wyslalam pw do Sylwii, bo to nie jest taka kolejnosc - faktura a potem dochodzenie od kogo i co gorsza...za ile. Zobacz co napislam Sylwii na pw, ale mi nie odpisala, wiéc przeklejé tutaj bo to nie jest poufne: "nie otrzymalismy metryczki suni i moglo siézdarzyc ze nie zaplacilibysmy za zabieg, zwlaszcza ze nalezy najpier ustalic cené i nam já podac do akceptacji, a potem slac fakturé. Co by bylo ggdyby ten wet wypisal nam 450zl?? teraz jest akcja sterylizacja i sterylizujemy suki do 35kg za 200zl, powyzej 25kg za 250zl, wiéc nie podoba mi siétakie zaskakiwanie nas fakturá bez uzgodnienia wczesniej ceny. Zgoda na pokrycie kosztu kastracji nie oznacza automatycznie ze mozna sterylizwoac za ile sié chce i wysylac nam fakturé tak bez maila z uprzedzeniem nas choc. Bédé wdziéczna za wyslanie nam metryczki Inki na maila: [email protected] a w przyszlosci bédziemy musialy odmawiac faktury wyslane w ten sposób.. to jest metryczka do wyslania mailem proszé: [FONT=sans-serif]Datai typ zabiegu: [/FONT] [FONT=sans-serif]Imié psa i plec:[/FONT] [FONT=sans-serif]Cena zabiegu:[/FONT] [FONT=sans-serif]Nazwa Gabinetu Wet:[/FONT] [FONT=sans-serif]Miejscowosc:[/FONT] [FONT=sans-serif]Zdjęcia lub link do wątku:[/FONT] [FONT=sans-serif]Kto zgłasza (imié, nazwisko, adres, plus nick z dogo):[/FONT] [FONT=sans-serif]Przepraszam ze w tym tonie, ale moglo naprawdé byc niefajnie gdyby faktura byla wyzsza, choc i tak jest niemala.[/FONT] [FONT=sans-serif]Pozdrawiam,[/FONT] [FONT=sans-serif]Emilia"[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Bédé wdziéczna za przeslanie nam tej metryczki teraz a na przyszlosc prosimy o uzgodnienie ceny przed wykonaniem zabiegu, inaczej nie bédziemy honorowac faktur nie uzgodnionych wczesniej.[/FONT] Quote
emilia2280 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Sylwio, Lula, myslé ze uczciwie bédzie jesli choc 100zl zwrócicie za té sterylké na konto Fundacji. Wtedy my zaplacimy za fakturé, która opiewa na 350zl a wklad Fundacji bédzie 250zl, czyli tyle co za suké powyzej 35kg w ramach akcji sterylizacji. Co Wy na to? Quote
lula85 Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Emilko bardzo mi przykro ze tak wyszlo :( Myslalam,ze wszystko zostalo ustalone :( W tym wypadku Twoja propozycja jest jak najbardziej uczciwa niestety w tej chwili jest bardzo ciezko z finansami. Kolega Inki , ktory zostal razem z nia zabrany z Korabiewic-Miecio-umiera,ma kamien w nerce jego stan jest tragiczny,dzisiaj operacja,koszty leczenia Mietka w tej chwili sa juz bardzo duze a beda jeszcze wieksze :( Do kiedy najpozniej moglybysmy zwrocic to 100 zl ??? Quote
emilia2280 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Oki, naradzilysmy sié z Elá i zróbmy tak: my zaplacimy dzis te fakturé a Wy postarajcie sié wplacic 100zl w przeciágu miesiáca, czyli do 9 kwietnia. tylko w tytule musialybyscie napisac ze to darowizna od Inki, zebysmy wiedzialy ze to za té fakturé. Mozecie wplacac na raty jak tak latwiej. Quote
lula85 Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 emilia2280 napisał(a):Oki, naradzilysmy sié z Elá i zróbmy tak: my zaplacimy dzis te fakturé a Wy postarajcie sié wplacic 100zl w przeciágu miesiáca, czyli do 9 kwietnia. tylko w tytule musialybyscie napisac ze to darowizna od Inki, zebysmy wiedzialy ze to za té fakturé. Mozecie wplacac na raty jak tak latwiej. Ok tak zrobimy. Czy moge poprosic o nr konta ? Kolega Ineczki,towarzysz wspolnej niedoli,Miecio odszedl wczoraj ... Quote
emilia2280 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 lula85 napisał(a):Ok tak zrobimy. Czy moge poprosic o nr konta ? Kolega Ineczki,towarzysz wspolnej niedoli,Miecio odszedl wczoraj ... Przykro mi z powodu Miecia :( Przynajmniej nie byl sam, tyle mial szczéscia chlopak. Konto w moim banerku, na pierwszej stronie jest. Quote
Agula99 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Ineczko, twój przyjaciel Miecio już szczęsliwy biega po zielonej łączce, a ty musisz szukać domku i już!!! Quote
lula85 Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Agula99 napisał(a):Ineczko, twój przyjaciel Miecio już szczęsliwy biega po zielonej łączce, a ty musisz szukać domku i już!!! Ineczka zostala sama, musimy szybciuchno znalezc jej super dom !!! Czy mozna gdzies wykupic pakiet ogloszen dla Ineczki? Poprosze Ciocie Sylwie o nowe zdjecia dla niej do ogloszen tylko czy ktos moglby mi w tym pomoc :( ? Quote
emilia2280 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ja mam pakiet wykupiony, potrzebny jest tekst do ogloszenia, 5 zdjéc i kontakt. wrzuc wtedy na ten wátek i powiedz ze to 1 pakiet od emilii2280: http://www.dogomania.pl/threads/221678-KONIEC!*Tanio-solidnie-szybko!-OGŁOSZENIA-DLA-ZWIERZA-Lenka-z-BDT-Ulv* Quote
lula85 Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 [quote name='emilia2280']ja mam pakiet wykupiony, potrzebny jest tekst do ogloszenia, 5 zdjéc i kontakt. wrzuc wtedy na ten wátek i powiedz ze to 1 pakiet od emilii2280: http://www.dogomania.pl/threads/221678-KONIEC!*Tanio-solidnie-szybko!-OGŁOSZENIA-DLA-ZWIERZA-Lenka-z-BDT-Ulv* Emilio :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Dziękuję :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
Agula99 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Sama słodycz, pies do kochania i przytulania, cuudna jest :) Quote
lula85 Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Kto ma pomysl na jakis ladny tekst do ogloszen dla Ineczki ??? Quote
Figafiga Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 INECZKA dziś ode mnie :-) można wykorzystać do ogłoszeń. Quote
lula85 Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Super zdjecia !!! Dziekujemy :) :) :) Quote
Romina_74 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 żabka piękna, kochana. Gdzie ten domek? :( Quote
Agula99 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Cudowne zdjęcia, a to biało czarne, achhh piękności!!! :) Quote
sylwiaso Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Dziękujemy ciociu Figuś!!piękne fotki,a to czarno-białe to ja z Ineczką ona jest Ukochana!!! Quote
Recommended Posts