Jump to content
Dogomania

Fotoblog wszystko majacy! Psy! Konie! Gryzonie! Pajeczaki!

Recommended Posts

Posted

czyli każda kałuża jest Taya
i co wtedy z jego pięknym , białym futerkiem ?:evil_lol:

a z tą zawieszką na torebki na kupy to fajny pomysł , nie trzeba nosić torebek po kieszeniach
ile torebek się tam mieści ?

• Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taykowe futerko ma smiesznawa strukturę bo z gory jest twarde a boki ma mieciutkie jak szczeniaczek;) jak jest bardzo ubabrany to go splukuje woda

A no fajny pomysl:) ja mam zamontowane na stale do obrozy, wchodzi rulonik czyli 10 szt

Posted

Zamorduuuje gooooo!! Wypapral sie tak w jakims swinstwie ze 2 dzien smierdzi klatka, o mieszkaniu nie wspomne, legowisko musialam wyrzucic... ale jaki byl szczeliwy ;\

Lesny wilk bialy :D

• 6 months later...
  • 9 months later...
Posted

Żyjemy :) Zmian sporo w zyciu zwierzęcym i ludzkim ;) Tay wyrosł na samca ;) haszczy charakter nie daje spokoju :D ale się ogarna chłopak trochę, zabawia się ze szczurkami obecnie sztuk 2 w towarzystwie ok 90 pajakow większych i mniejszych :cool3: Sara, Sarunia staruszka coraz gorzej z nia mało chodzi, mało je, wet nie wróży przeżycia zimy :shake: możliwe ze będziemy musieli podjąć ta najtrudniejsza decyzje :placz: Akwarium już nie posiadam z braku miejsca, kocio Klopsio wrocil do panci

Posted

[quote name='Laraine']Ale piękny psiak :)

Dziekuje :)

[quote name='Becia66']dobrze Szpileczko że się odezwalaś, martwiłam się już co tam z Tobą. I ta ilośc pająków mnie przeraziła,
czy one są niebezpieczne ?

Odkad sie widzialysmy nic sie nie zminilo ;) Pajaki to w wikszosci maluszki, nie mam niebezpiecznych gatunkow, sa lagodne i jak juz by ugryzly to maja jad porownywalny do jadu pszczoly :)

• 1 year later...
Posted

No to czekam na więcej zdjęć :D

Ale podziwiam za ogarnięcie takiej gromadki. Sama kiedyś myślałam o jakimś pająku, ale szybko przestałam zważywszy na wielki sprzeciw mojej mamy, a i sama mam pewne obawy. Może kiedyś do tego jeszcze wrócę, jak na razie wyszło mi to z głowy :P 

Posted

Łatwy gatunek na poczatek i mozna dzialac :) ale z pajakami jak z chipsami, zaczniesz od jednego bedziesz chciec nastepnego

Dzis uczestniczylam jak pozorant w cwiczeniach STORATU. Fajnie popatrzec na doswiadczonych ludzi szkolacych psy i skonfrontować swoje opinie i zdanie

WP_20150503_003%2B%28Kopiowanie%29%2B%28

WP_20150503_006%2B%28Kopiowanie%29%2B%28

Posted

No to już wiem, gdzie się zwrócić jakbym jednak wróciła do pomysłu posiadania pająka :P

A tak na razie to bardziej z ciekawości, które gatunki należą do tych 'łatwych'? :D